Реал Мадрид: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини

Мнениеот mormona » 05 дек 2010 15:15

Моуриньо иска Диего Милито в Реал
Испанският гранд Реал Мадрид подготвя оферта за нападателя на Интер Диего Милито, съобщават медиите на Апенините.

Според информации на вестник „Кориере Дело Спорт”, аржентинският национал, който бе ключова фигура при спечелването на требъла от Интер миналия сезон, е трансферна цел номер едно за Жозе Моуриньо.

В момента „кралският клуб” разполага с едва един чист нападател в лицето на Карим Бензема, след като Гонсало Игуаин получи травма в гърба и ще бъде извън терените два месеца.

Освен Милито, за трансфер в тима на Реал се спрягат още нападателят на Волфсбург Един Дзеко и Емануел Адебайор от Манчестър Сити.

Според мен това ще е точното попадение за Real което би ги направило още по опасни.Милито е доказан голмайстор. Игра в Испания преди години.Работи добре с МОУ ... мисля , че това ще е доста опасен играч за всички...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 05 дек 2010 18:59

megan fox написа:
Thsmith написа:аха "не лъжа ами заобикаляне на истината" :) Квото стана със Шнайдер и Робен - тва стана и с него... само дето ония поне са кадърни... Каза му се, че няма да се разчита на него и му се намери отбор където да бъде продаден... При пике отравихте много изгодна оферта за играч който не помирисва терен в Юнайтед и те ви го дадоха... А и той беше на 20 години, а вие нямахте възможност за голям избор... Негредо е на 25, а Реал може да купи всеки играч който си пойска на света... :lol: За кво му е на някой да се задоволява с фолксваген като може да си купи мерцедес?

Мда, виждаме какви мерцедеси купувате... "S" класа отвън, но вътре като разбит Голф 3-ка! 30 милиона евро за Бензема и какво?! Златна резерва, защото няма психика да бъде титуляр в Реал и да носи отговорност в такъв голям отбор! Каква е гаранцията, че Дзеко ще издържи психически на очакванията и че няма да се превърне в новият Бензема?! Момчетата, които излизат от школата... към тях никога няма толкова високи очаквания и феновете са малко по-толерантни към тях, защото НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН, а в същото време тези момчета носят отбора в сърцето си и биха умрели за него, а не да са някакви скъпи наемници, които ги вълнува да си получават заплатата! Аз лично бих предпочел един по-слаб технически играч, но супер сърцат, който винаги да се раздава на макс за отбора! Винаги бих предпочел играч като Педро (добър, но не от най-добрите) пред звезда/кукона като Ибра! Или Раул пред CR! CR и Ибра колкото и да са добри, те са наемници и никога няма да вложат сърцето си в поредният си клуб! Те играят за себе си и за парите, които им се дават, а клуба им остава на заден план, независимо колко целуват емблемите пред журналистите! То отношението към отбора си приличава на терена!

И Реал НЕ МОГАТ да купят всеки играч на света! Искам да видя как по-точно ще успеят да купят Пуйол или Шави?! :twisted: Те биха се отказали от футбола, но няма да заиграят в Реал! :twisted:

П.П. Докато феновете и най-вече управниците на Реал са на такова мнение като теб, дотогава ДЮШ на Реал ще тъне в посредственост, а феновете на отбора ще имате да си чакате новият Раул, но той няма как да се появи на бял свят, защото дори и да имате такова талантливо момче в школата.... никой няма да му даде шанс за изява, защото видете ли по-лесно е да се купи готов, завършен играч, отколкото да се изгради от нулата един играч!!! Ще е клиширано сега да дам пример с Барса, но крайно време е да се поучите от нейният подход към школата и нейната политика относно юношите на отбора!

Меган, без да искам да влизам в някакви полемики, говориш така все едно Барса през цялата си история играе само с юноши, да ти припомням ли холандската Барса, да не говорим, че не зная да има отбор който да иска да купи най-слабото звено в отбора на Барса - Пуйол :lol: (чак смешно ми става като си го помисля), плюи по Реал колкото искаш (такава е думата - не че си казал нещо лошо, даже с някои неща съм съгласен), но не можеш да отречеш, че Моу е най-добрия треньор и всеки един отбор може както да бие, така и да падне, а като не ти тръгне играта - може да дойде и ПЕТровден малко по-рано ;) .Та идеята ми е, че ако има играч от юношеските формации който заслужава да играе, то нито Перес, нито кой да е може да разубеди Моу от това да го налага, да не говорим, че когато отбора е заедно от 5-6 години както е с Барса е лесно да налагаш по 1-2-ма млади играчи на сезон, можеш предполагам сам да си спомниш от кога се налагат Шави, Иниеста, Пуйол... Та според мен в момента в Реал нещата вървят напред - ако беше Барса в това положение щеше да казваш - Да им дадем малко време (особено на Моу). Аз също не подкрепям безразборното купуване на играчи, каквото бе по едно време, но сега мисля, че разполагаме с играчи, на които трябва да се даде едно рамо (точно като Бензема) които някои ден могат да станат играчи от наистина висока класа. Много Барселонци са си го признавали, че този отбор на Реал има нужда от работа, и че ако се работи правилно, съвсем скоро няма да сте толкова спокойни, а когато Моу каза след победата с 5:1 (чесно да кажа не помня точно след кой мач беше - "Чака ни още много работа..." , тогава всички казваха, че се прави на интересен и някви такива. Четох в началото на сезона статия озаглавена - "няма как кулминацията на филма да бъде в началото" (нещо такова беше). А по темата за Женственото ни манекенче (ЖМ7) мога само да кажа това - докато беше в Манчестър 99% от феновете им казваха, че е невероятен (не им прави чест в момента да го отричат при положение че нищо не се е променило - той пак е велик), и всеки който го плюе мога само да му кажа погледнете съотношението - голове/мачове, а който казва, че не решавал важни мачове - аз мисля 1-во ВСЕКИ МАЧ Е ВАЖЕН (както казва Моу във всеки мач се дават по 3 точки)...

ПП Моля да ме извините за дългия пост... :oops:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 05 дек 2010 19:04

sackcho написа:
Madridist написа:[center]
Моуриньо гони Диара от Реал Мадрид
[/center]

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо ще се раздели с халфа Мамаду Диара, като това най-вероятно ще стане още през зимния трансферен прозорец.
Моуриньо влезе в остър спор с Диара по време на дербито с Барселона, което не убягна на телевизионното предаване.
Камерите хванаха как Моуриньо ръкомаха към Диара, който също не му остана длъжен.
От испанския гранд отказаха да коментират случилото се на резервната скамейка по време на Ел Класико.
Диара не попада в плановете на Моуриньо, който още в началото на сезона обяви, че няма да разчита на малиеца, който през януари ще бъде продаден или даден под наем на друг отбор.

Ето 1 добра новина :lol: :lol:

И аз не го харесвам - за мен това е един от футболистите които от доста време нямат място в отбора, Лас е с класи над него, а имаме и Сами и Алонсо (които също хич, ама хич не харесвам)...

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 05 дек 2010 19:10

Lord_Dexter написа:
megan fox написа:
Thsmith написа:аха "не лъжа ами заобикаляне на истината" :) Квото стана със Шнайдер и Робен - тва стана и с него... само дето ония поне са кадърни... Каза му се, че няма да се разчита на него и му се намери отбор където да бъде продаден... При пике отравихте много изгодна оферта за играч който не помирисва терен в Юнайтед и те ви го дадоха... А и той беше на 20 години, а вие нямахте възможност за голям избор... Негредо е на 25, а Реал може да купи всеки играч който си пойска на света... :lol: За кво му е на някой да се задоволява с фолксваген като може да си купи мерцедес?

Мда, виждаме какви мерцедеси купувате... "S" класа отвън, но вътре като разбит Голф 3-ка! 30 милиона евро за Бензема и какво?! Златна резерва, защото няма психика да бъде титуляр в Реал и да носи отговорност в такъв голям отбор! Каква е гаранцията, че Дзеко ще издържи психически на очакванията и че няма да се превърне в новият Бензема?! Момчетата, които излизат от школата... към тях никога няма толкова високи очаквания и феновете са малко по-толерантни към тях, защото НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН, а в същото време тези момчета носят отбора в сърцето си и биха умрели за него, а не да са някакви скъпи наемници, които ги вълнува да си получават заплатата! Аз лично бих предпочел един по-слаб технически играч, но супер сърцат, който винаги да се раздава на макс за отбора! Винаги бих предпочел играч като Педро (добър, но не от най-добрите) пред звезда/кукона като Ибра! Или Раул пред CR! CR и Ибра колкото и да са добри, те са наемници и никога няма да вложат сърцето си в поредният си клуб! Те играят за себе си и за парите, които им се дават, а клуба им остава на заден план, независимо колко целуват емблемите пред журналистите! То отношението към отбора си приличава на терена!

И Реал НЕ МОГАТ да купят всеки играч на света! Искам да видя как по-точно ще успеят да купят Пуйол или Шави?! :twisted: Те биха се отказали от футбола, но няма да заиграят в Реал! :twisted:

П.П. Докато феновете и най-вече управниците на Реал са на такова мнение като теб, дотогава ДЮШ на Реал ще тъне в посредственост, а феновете на отбора ще имате да си чакате новият Раул, но той няма как да се появи на бял свят, защото дори и да имате такова талантливо момче в школата.... никой няма да му даде шанс за изява, защото видете ли по-лесно е да се купи готов, завършен играч, отколкото да се изгради от нулата един играч!!! Ще е клиширано сега да дам пример с Барса, но крайно време е да се поучите от нейният подход към школата и нейната политика относно юношите на отбора!

Меган, без да искам да влизам в някакви полемики, говориш така все едно Барса през цялата си история играе само с юноши, да ти припомням ли холандската Барса, да не говорим, че не зная да има отбор който да иска да купи най-слабото звено в отбора на Барса - Пуйол :lol: (чак смешно ми става като си го помисля), плюи по Реал колкото искаш (такава е думата - не че си казал нещо лошо, даже с някои неща съм съгласен), но не можеш да отречеш, че Моу е най-добрия треньор и всеки един отбор може както да бие, така и да падне, а като не ти тръгне играта - може да дойде и ПЕТровден малко по-рано ;) .Та идеята ми е, че ако има играч от юношеските формации който заслужава да играе, то нито Перес, нито кой да е може да разубеди Моу от това да го налага, да не говорим, че когато отбора е заедно от 5-6 години както е с Барса е лесно да налагаш по 1-2-ма млади играчи на сезон, можеш предполагам сам да си спомниш от кога се налагат Шави, Иниеста, Пуйол... Та според мен в момента в Реал нещата вървят напред - ако беше Барса в това положение щеше да казваш - Да им дадем малко време (особено на Моу). Аз също не подкрепям безразборното купуване на играчи, каквото бе по едно време, но сега мисля, че разполагаме с играчи, на които трябва да се даде едно рамо (точно като Бензема) които някои ден могат да станат играчи от наистина висока класа. Много Барселонци са си го признавали, че този отбор на Реал има нужда от работа, и че ако се работи правилно, съвсем скоро няма да сте толкова спокойни, а когато Моу каза след победата с 5:1 (чесно да кажа не помня точно след кой мач беше - "Чака ни още много работа..." , тогава всички казваха, че се прави на интересен и някви такива. Четох в началото на сезона статия озаглавена - "няма как кулминацията на филма да бъде в началото" (нещо такова беше). А по темата за Женственото ни манекенче (ЖМ7) мога само да кажа това - докато беше в Манчестър 99% от феновете им казваха, че е невероятен (не им прави чест в момента да го отричат при положение че нищо не се е променило - той пак е велик), и всеки който го плюе мога само да му кажа погледнете съотношението - голове/мачове, а който казва, че не решавал важни мачове - аз мисля 1-во ВСЕКИ МАЧ Е ВАЖЕН (както казва Моу във всеки мач се дават по 3 точки)...

ПП Моля да ме извините за дългия пост... :oops:

И ако може да допълни (в защита )Роналдо се съмнявам,че играе за пари(Все пак той си оправи живота) той играе за титли и това се усеща.Аз не го харесвам като личност мога да кажа,че ми е най-антипътичният човек но като Футболист мога да кажа,че е оставил името си в историята ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 05 дек 2010 19:12

mormona написа:Моуриньо иска Диего Милито в Реал
Испанският гранд Реал Мадрид подготвя оферта за нападателя на Интер Диего Милито, съобщават медиите на Апенините.

Според информации на вестник „Кориере Дело Спорт”, аржентинският национал, който бе ключова фигура при спечелването на требъла от Интер миналия сезон, е трансферна цел номер едно за Жозе Моуриньо.

В момента „кралският клуб” разполага с едва един чист нападател в лицето на Карим Бензема, след като Гонсало Игуаин получи травма в гърба и ще бъде извън терените два месеца.

Освен Милито, за трансфер в тима на Реал се спрягат още нападателят на Волфсбург Един Дзеко и Емануел Адебайор от Манчестър Сити.

Според мен това ще е точното попадение за Real което би ги направило още по опасни.Милито е доказан голмайстор. Игра в Испания преди години.Работи добре с МОУ ... мисля , че това ще е доста опасен играч за всички...

Аз лично имам някакви резерви към него (въпреки невероятния сезо), мисля че е прекалено стар, и за пореден път ще кажа, че ако се взима играч трябва да е млад и продължавам да мрънкам за Лукаку, който е свикнал с голям шум около себе си, и който, макар и на тази крехка възраст е лидер в отбора си и успява да отговаря на все по-завишените към себе си очаквания...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 дек 2010 00:53

Долу ръцете от Лукаку.Той ще бъде заместникът на Дрогба :twisted: :twisted: :twisted:

Изображение
:twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 06 дек 2010 01:37

Лорд Декстър, само за едно нещо не съм съгласен от написаното от теб: Че Пуйол бил слабото звено на отбора ни!!! :o :o :o :shock: :shock: :shock: Ти сериозно ли го мислиш това или си правиш майтап?!

Иначе съм съгласен, че на Моу трябва да му се даде време - това е лукс в Реал Мадрид, с който не разполагаха неговите предшественици от близкото минало, но не мога да повярвам, че в школата на Реал няма поне 1-2 читави момчета, които да стават за първият отбор (Негредо в момента нямаше ли да ви е от полза, вместо да бележи гол след гол за Севиля?!). Самият факт, че куп отбори в Примера си изкарват сезона с ваши юноши... на прима виста се сещам най-напред за Хетафе (а срещу тях често губите точки, когато им гостувате) показва, че имате качествени момчета, но че не им се дава шанс. :(

И не на последно място... не си мисли, че бях в особен възторг по времето, когато Барса беше "холандска"! ;) Винаги съм смятал, че трябва да се дава шанс на най-перспективните юноши, за да могат да се научат на качествен футбол и в бъдеще да може да се разчита на тях. И винаги съм се чудил на големите европейски отбори (няма значение от кое първенство), които избягват да се доверяват на юношите си. Много пъти съм си задавал следният въпрос: след като така и така няма да ги ползват тези юноши... защо изобщо дават пари за ДЮШ?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 дек 2010 02:40

И аз искам да се даде време на Моуриньо. Смятам,че в Реал най-големият недостатък е липсата на време. Да не говорим,че никой човек не може да работи на място,където без значение от постигнатите резултати,може да си тръгне накрая на сезона,само защото сеньор Перес така е решил. Как може да се работи спокойно в такава среда :?: Относно юношите в тима, казвал съм го доста пъти, според мен има доста талантливи момчета там и трябва да им се даде шанс(доста тривиално звучи,но това е абсолютната истина). И за това ще дам две прости доказателства. Първото е,че някои от бившите юноши на тима,днес са основни играчи в настоящите си клубове-Мата, Негредо и т.н. Второто доказателство,което искам да дам е,че същите тези юноши,редовно стават шампиони в техните си възрастови групи. Миналата година, от пет възрастови групи, Реал Мадрид беше шампион в четири. Значи там се работи качествено,излиза добър продукт,който обаче отива накрая в Хетафе, Алмерия,Малага и с малко повечко късмет-Валенсия и Севиля.Относно Барселона и тяхната футболна философия, Гуардиола каза двете ключови имена: Карлос Рексач и Кройф. Именно при тях започна,засаждането на дървото, от което каталунците в последните години берат толкова плодове.Първите резултати за мен се появиха през 2005,когато след 6г. пауза Барселона стана шампион в Испания и тогава започна да се говори официално за отбор съставен главно от юноши. Виждам,че говорите за "холандския период" в Барселона,ами хвърлете един поглед и на Дрийм Тийма на Кройф. Там от основното ядро играчи-Куман,Стоичков, Ромариo,Лаудруп, и т.н. ,никой не беше каталунец и юноша, но именно покрай тях израстваха и се учеха младите каталунски таланти. Един от тях беше Гуардиола. И последното нещо,което искам да спомена е,че по отношение на трансферната политика, в Реал трябва да научат един много важен урок от каталунците. Не може за няколко слаби мача, на определен футболист да го отписваш и веднага да се започва с продажбата му . Нужно е време,спокойствие и достатъчно възможности за изява. И веднага ще дам, най-простия пример,за който се сещам- Андрес Иниеста. Имам един приятел, голям фен на Барселона и често му припомням една случка. Значи,не знам дали някой си спомня,но в първите си мачове за каталунците, Иниеста играеше доста плахо и неориентирано. И тогава този мой приятел,се шегуваше(или по-скоро си беше супер сериозен),как може такова дърво да играе в клуб като Барселона и каталунците да го махали веднага,защото едва ли не пречел на останалите. Днес, същото това "дърво" е основен фаворит за Златната топка, вкара най-важния гол в историята на испанския футбол и е ключов играч за състава на Барселона. И един от най-любимите футболисти на същия този мой приятел ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 дек 2010 12:00

Мдааа,Madridist ,добре си се изказал.
На мен пък ми писна някакви,никаквици, фенове на Барселона постоянно да дават акъл какво трябва да прави Реал Мадрид.Не знам от позицията на какви се изказват?!Да не би те да са изградили отбора на Барселона.

Феновете на Барселона трябва просто да се радват на това което представлява техния отбор в момента.Но да не забравят че те нямат нищо общо с изграждането на това, от което те толкова много се гордеят.
Тези същите, "фенове на Барселона" не са допринесли даже с прашинка за това което е сега, отбора на Барселона а говорят все едно че те са измислили модела който в момента успешно практикува техния любим отбор.
Разберете че вие ( в същия момент и ние като фенове на Реал) сте/сме просто едни свидетели на това което се случва в отборите на които симпатизираме.
Всеки един от двата отбора е гранд.Всеки един от двата отбора е имал и ще има слаби и силни предиоди.Еднинственото нещо което ние можем да направим е да си обичаме и подкрепяме отборите си и да се надваме да имаме късмета да бъдем съвременници на успешен период на нашия любим клуб.
Аман от само намонадеяни ценици!!!
Гледам много мачове на Севилия и Нелгредо въобще не е на ниво.И Фабиано и Кануте са с класи над него.

Относно юношите на Реал мисля че в последните 5 години е направено много и плодовете ще берем в следващите 5-10 години.Това е просто мое мнение базирано на информация от приятели живеещи в Мадрид и интересуващи се много от отбора.
Дали ще стане или не, остава да видим.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 дек 2010 12:16

[center]
Дзеко се отказва от комисионната си, за да заиграе в Реал
[/center]

[center]Изображение[/center]

Босненският нападател на Волфсбург Един Дзеко и неговият агент Ирфан Резепагич са готови да се откажат от 10% си комисионна, за да може да се осъществи трансферът на играча в Реал Мадрид. По този начин цената на голаджията ще стане 36 милиона евро.Спортният директор на Волфсбург Дитер Хьонес обяви, че Дзеко може да напусне клуба само срещу сумата, която е записана в неговата клауза, а тя е на стойност 40 милиона евро.
От Волфсбург вече отхвърлиха първоначалната оферта на Реал Мадрид за Дзеко, която бе на стойност 25 милиона евро.
Според испанската преса обаче е малко вероятно Дзеко да заиграе в Реал Мадрид, тъй като сумата, която искат от Волфсбург за босненския нападател е твърде голяма.
По-вероятно е „белия балет” да привлече през зимния трансферен прозорец Нелсон Валдес от Еркулес срещу много по-скромната сума от 5 милиона евро.
Другите нападатели, които се спрягат за нови попълнения на Реал Мадрид са Емануел Адебайор от Манчестър Сити и Уго Алмейда от Вердер Бремен.
Реал Мадрид търси спешно нов нападател за заместник на Гонсало Игуаин, който има дискова херния и ако се оперира, ще отсъства от игра за около два месеца.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”