Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Сменят главния съдия на мача Левски - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот Yoda » 21 мар 2009 11:21

Не е възможно в България стадионите да бъдат оправени. Ако стадионите ни бъдат оправени по еврообразец, след това феновете ще поискат и градовете ни да бъдат оправени, след това и държавата .... А ТОВА Е НЕДОПУСТИМО !!! :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

itelim
Контакти:

Re: КЛИПЪТ НА ТОДОР БАТКОВ, В КОЙТО СЕ ВИЖДА КАК НАРУшАВА ЗАКОНА

Мнениеот itelim » 21 мар 2009 12:11

Голям проблем! Батков стреля по прасета, няма лошо. По прасета може. Е, както казват в един край от България "ин'ги му е крив мерника". Все пак, не от всеки комсомолски секретар става Джеси Джеймс. Четем и за пушкалото на президента Първанов - било с цена 50000, историята от ловът му при едно гостуване не я коментираме тук. Все пак, къде е проблема, като изключим жълтата новина. Няма такъв. Има пари - плаща. То големите ловци - Живков, Кубадински, в по-нови времена - Сираков и Стоичков, Първанов и други знайни и незнайни герои на новото време са все майстори на точната стрелба. И все законно...

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 21 мар 2009 12:14

hlucho написа:Цветан Георгиев ще е главен съдия на мача от 19 - и кръг на "А" ФГ между отборите на Левски - Локомотив (Пд), който ще се състои на 22-и март в София от 19.30 часа, реши Съдийската комисия на БФС.

Според първоначалните назначения, Кольо Данев от Варна трябваше да ръководи тази среща.

Къде точно прочете първоначалните назначения или просто лаф да става?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 мар 2009 13:34

Ясно е като бял ден, ще порежат Левски за да станете първи,ако стане така трябва на кол да го набучим тоя съдия, :D :D :D :D :D :D :D :o за назидание на другите,а вие цска, ще имате само един мач и той ще е срещу Левски.

Не хапи ръката,която ви е хранила с банички !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Иванков бие Фенербахче

Мнениеот ehh » 21 мар 2009 14:19

levski32 написа:Не, една грешна дuзпа не значи, че се подпират малките иli се режат малките.....просто значи, че съдията е сбъркал.....съдиите, колкото и да са добри, също правят грешки (те нямат повторения, не винаги имат добра видимост и в много случаи трябва да предполозат правилното решение, защото ъгълът, от които са го видели не е бил идеалният...) не е приятно когато съдията сбърка, но когато всички знаят, че това е просто човешка грешка, а не тенденция за подкрепа на някои, тези неща се приемат по-спокойно от общвеността, в БГ сме по-мнитeлни и все си мислим, че има някаква конспирации, може би с основание понякога, но много често не

Аз не визирам точно този мач, а говоря по принцип.
Струва ми се, че т.нар. "съдийско рамо" го няма в Турция.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 мар 2009 14:23

@sedem_!_dva
Не, не. Срещу Славия ме съмнява да стане (макар че резултатът е само 2:1 за белите към този момент), понеже Лечков и Венци май не се "дишат" много-много.
Но, ако Сливен вземе точка или пък победа още днес, то много бързо ще се получи потвърждение на думите ми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: КОЙ ДЪРПА СЕГА КОНЦИТЕ В БГ ФУТБОЛА!

Мнениеот berbatov » 21 мар 2009 16:44

АЗ дърпам конците - отдалече ама здраво ги дърпам ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: КОЙ ДЪРПА СЕГА КОНЦИТЕ В БГ ФУТБОЛА!

Мнениеот Deliba6 » 21 мар 2009 16:45

berbatov написа:АЗ дърпам конците - отдалече ама здраво ги дърпам ;)

Дърпаш си жилката - отблизо, ама здраво я дърпаш!!! :lol:
П.П. Няма ли БНТ за теб? :cry:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

CapO
Контакти:

Re: Левски затова е Левски!

Мнениеот CapO » 21 мар 2009 17:18

Някой каже нещо умно и темата приключва :) споделям мнението за радостта време е и тук да стават изненади ако искаме футбола да върви напред ,а това ,че Левски се борят честно май само автора на темата си вярва ама браво брато и такива като теб трябва да има да крепят интригата

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

МАЛКО ПО-РАЗЛИЧНА КОМЕДИЯ ТОЗИ ПЪТ!

Мнениеот emkata » 21 мар 2009 17:23

Първо честита победа на вас цесекари този път комедията беше по различна,по истинска ама нека заблуждавайте се всичко се връща.
Левски завинаги в моето сърце.

Върни се в “Архив”