Блекпул - Манчестър Юн

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Блекпул - Манчестър Юн

Мнениеот Ballancee » 05 дек 2010 17:06

runnersa написа:
Ballancee написа:Колегата от по-горният пост каза ,че Блекпул ще победи , не аз :!:
А и не виждам какво лошо е казал , така вижда развоя на мача така го прогнозира това ,че лично на теб не ти изнася неговото мнение и виждане си е твой проблем.

Ама това е несериозно да ни бият с 4:1 с хеттрик на Гранден и си е чиста провокация защото той беше писал +1 на подобно мнение значи е съгласен с него! АЗ ако напиша такава прогноза нма ващ мач с Блякпул надали няма да го приемете като провокация :roll:
И затова муказах да си гледа Челси, а не да се занимава с Манчестър ;)

Живеем в свободна държава все пак и всеки може да изкаже своето мнение. А иначе си е майсторство човек да умее да се въздържа когато бъде провокиран.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 дек 2010 17:10

Ballancee написа:
runnersa написа:
Ballancee написа:Колегата от по-горният пост каза ,че Блекпул ще победи , не аз :!:
А и не виждам какво лошо е казал , така вижда развоя на мача така го прогнозира това ,че лично на теб не ти изнася неговото мнение и виждане си е твой проблем.

Ама това е несериозно да ни бият с 4:1 с хеттрик на Гранден и си е чиста провокация защото той беше писал +1 на подобно мнение значи е съгласен с него! АЗ ако напиша такава прогноза нма ващ мач с Блякпул надали няма да го приемете като провокация :roll:
И затова муказах да си гледа Челси, а не да се занимава с Манчестър ;)

Живеем в свободна държава все пак и всеки може да изкаже своето мнение. А иначе си е майсторство човек да умее да се въздържа когато бъде провокиран.

[offtopic][/offtopic] Така си е, но си е и майсторство да се отнасяш с уважение към съперника и да даваш обосновани прогнози, а не такива с които се търси провокация ;)
Като онзи Боро който отбор не му харесва най-вече Реал и всеки мач дава прогноза, че ще падат с по 8:0 е това нормално ли е :?:

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 05 дек 2010 17:14

Ballancee написа:Мчи , не съм аз този който не спира да говори за Манчестър Ю, Манчестър Ю , Манчестър Ю постоянно , и то във мачове в който , отбора не взима участие , докато сега пак съобщавате , Челси а играете със Блекпул и не виждам логика да споменавате отбора . Не не съм привърженик на Блекпул. Ето радвайте се , Челси е разбит и раздиран от проблеми и дефакто не е конкурент на , Юнайтед и не виждам защо постоянно трябва да го споменавате Арсенал е реалният ви съперник , Челси не ви е конкуренция :!: :!: :!: :!:

яко във филма си брат :(
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 дек 2010 17:16

clever_ написа:
Ballancee написа:Мчи , не съм аз този който не спира да говори за Манчестър Ю, Манчестър Ю , Манчестър Ю постоянно , и то във мачове в който , отбора не взима участие , докато сега пак съобщавате , Челси а играете със Блекпул и не виждам логика да споменавате отбора . Не не съм привърженик на Блекпул. Ето радвайте се , Челси е разбит и раздиран от проблеми и дефакто не е конкурент на , Юнайтед и не виждам защо постоянно трябва да го споменавате Арсенал е реалният ви съперник , Челси не ви е конкуренция :!: :!: :!: :!:

яко във филма си брат :(

Е мерси ,че ми го каза сега ще съм по-спокоен и ще спя по-спокойно ! :P

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 05 дек 2010 17:17

Прогнозирах успех за Блекпул защото са ми симпатични, защото там играе бивш играч на ЦСКА и защото е време Манчестър да загуби някоя точка. Не виждам какво лошо съм казал. Просто си изказах мнението за мача.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 дек 2010 17:19

bekono написа:Прогнозирах успех за Блекпул защото са ми симпатични, защото там играе бивш играч на ЦСКА и защото е време Манчестър да загуби някоя точка. Не виждам какво лошо съм казал. Просто си изказах мнението за мача.

[offtopic][/offtopic]Ок де прав си, но след този Боро съм нащрек за провокативни прогнози всички имаме отбори които харесваме и мразим, но да даваме прогнози дето не могат да станат с цел заяждане няма нужда иначе си прав! ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 дек 2010 17:23

Мисля ,че не всяка прогноза която не е във полза на любимия отбор е провокация.

Потребителски аватар
chefzZ
Контакти:

Мнениеот chefzZ » 05 дек 2010 17:24

Ти май още си вярваш, че има прогнози които няма начин да "станат" ?
Не се ли убеди вече, а и не ти ли го набиха в главата коментаторите на мачовете, че в футбола вече всичко е възможно?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 дек 2010 17:30

chefzZ написа:Ти май още си вярваш, че има прогнози които няма начин да "станат" ?
Не се ли убеди вече, а и не ти ли го набиха в главата коментаторите на мачовете, че в футбола вече всичко е възможно?

[offtopic][/offtopic]Ами отбори от този ранг да падат с по 8:0 всеки мач няма как да стане това го има само в болния мозък на Боро ;)
А иначе за мача Беконо е прав да се надява аз му го казах ;)
ПП Все пак ако беше написал надявам се Блякпул да вземе нещо примерно вместо така високопардно мача ще се играе и Блякпул ще победи все едно е нещо което не подлежи на съмнение нямаше да го водим този спор ;)
Последна промяна от runnersa на 05 дек 2010 17:46, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 05 дек 2010 17:35

Мача най-вероятно ще се играе Март или Април , попринцип с тази натоварена програма в близките 2 месеца , просто няма кога !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Върни се в “Манчестър Ю”