Реал Мадрид - Валенсия, 4 Дек (Съб) 23:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Валенсия, 4 Дек (Съб) 23:00

Мнениеот fcb_bg » 05 дек 2010 11:17

Я, кажи честно, Мадридисте, как виждаше мача до изгонването на Албелда? :roll: Защото просто си миришеше на Х. Казвам го, като футболен фен. Бях дал и такава прогноза, бай дъ уей, ама карай. Много малко са отборите в момента, които ще се опънат на Реал с 10 човека, броя ги на едната ръка. Дузпа имаше, да! И реферът неправилно не я отсъди, нооооо... до нея се стигна след преломния момент в мача. А той е...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 дек 2010 11:18

daniel875 в абсолютно всяко първенство, най-силните отбори са и най-подкрепяни. От България до Англия, навсякъде е така. В Испания няма разлика. И затова ми е било смешно,когато онези смешници от "Марка" миналата година всеки кръг гледаха всяка малко по-спорна ситуация отсъдена в полза на Барселона и говореха, за някакви световни заговори,водени от премиера Сапатеро(заклет фен на каталунците). Смешни са ми и тези вестници от Каталуния, как се чудят под вола, не едно, две телета да изкарат.Оставам с впечатлението,че някои от тях, много повече гледат мачовете на Реал Мадрид, отколкото на Барселона. :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 дек 2010 11:31

fcb_bg написа:Я, кажи честно, Мадридисте, как виждаше мача до изгонването на Албелда? :roll: Защото просто си миришеше на Х. Казвам го, като футболен фен. Бях дал и такава прогноза, бай дъ уей, ама карай. Много малко са отборите в момента, които ще се опънат на Реал с 10 човека, броя ги на едната ръка. Дузпа имаше, да! И реферът неправилно не я отсъди, нооооо... до нея се стигна след преломния момент в мача. А той е...

А според теб, ако в 18-та минута беше свирена дузпа за Осасуна как щеще да тръгне мача :?: Относно ситуацията вчера на Албелда, мнението ми е че оказа влияние върху двубоя. Също така, до преди червения картон, мача го виждах по-следния начин: Реал имаше по-чисти положения за гол, греда на Роналдо, по-голямо владеене на топката, движение по терена и желание за победата. Това не беше най-силния мач на Реал този сезон, все пак след 0:5 е нормално да има напрежение в играчите(те са хора,а не компютри да ги рестартираш и да са вече наред). Валенсия не стояха лошо на терена, добре пресираха, компактно прибрани отзад с надеждата за някой корнер или фал. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 дек 2010 11:34

Добре, де, daniel875, пич, защо пак забиваш темата в "Барса, КЕШ, съдии"? Тук, нито е времето, нито е мястото за нея. Както са ни подпирали, така са ни и рязали и нас. Нямам спомен, но съм сигурен, че и Реал Сарагоса не са извървяли безупречно пътя до оня велик финал срещу Арсенал. ;) Само ще спомена, че тази година, Барселона, не игра на финала точно заради реферски грешки и в 2-та полуфинални мача и дотук спирам.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 05 дек 2010 11:40

bojkyy написа:
enguerino написа:
bojkyy написа:Честита победа на всички, поне донесе самочувствие след позорната загуба от Барса. Роналдо отново напомни на себе си, при втория гол беше невероятен. Заради Барселона не можахме да гледаме първото половреме, бати простотията, да бяха оложили мача, с 30 мин

Ми да ти кажа нищо не си изпуснал освен едно положение на Кедира и едно на Мата. Все пак си мисля че можеше да пуснат едно прозорче с двата мача както е правено и преди

Кога са го правили преди?

Ми не го ли правят по Филм+ на мачовете на национални отбори :?
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 05 дек 2010 11:53

fcb_bg написа:Изобщо невпечатляващ Реал на фона на приказките на Моу, как чудовището вече не било в гардероба и играчите му нямали проблеми със заспиването. Съдията се изходи върху нарисувания Х със смешния червен. Да не говорим за съдийски решения е най-добре, но това 3-то подпиране на Реал във всякакъв аспект само в рамките на 6 дни боде очите!!! Играч на мача за Реал: Перес Ласа! Честита победа!!! :|

Добре а преди това всяко единоборство се осъждаше за Валенсия.Това е нож с две остриета.А погледни ако Осасуна им бяха отсъдили дузпата как вървеше мача.Реал-Валенсия този мач независимо от червеният картон Реал си взимаше трите точки.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 дек 2010 12:11

Madridist написа:
fcb_bg написа: Я, кажи честно, Мадридисте, как виждаше мача до изгонването на Албелда? :roll: Защото просто си миришеше на Х. Казвам го, като футболен фен. Бях дал и такава прогноза, бай дъ уей, ама карай. Много малко са отборите в момента, които ще се опънат на Реал с 10 човека, броя ги на едната ръка. Дузпа имаше, да! И реферът неправилно не я отсъди, нооооо... до нея се стигна след преломния момент в мача. А той е...

А според теб, ако в 18-та минута беше свирена дузпа за Осасуна как щеще да тръгне мача :?: Относно ситуацията вчера на Албелда, мнението ми е че оказа влияние върху двубоя. Също така, до преди червения картон, мача го виждах по-следния начин: Реал имаше по-чисти положения за гол, греда на Роналдо, по-голямо владеене на топката, движение по терена и желание за победата. Това не беше най-силния мач на Реал този сезон, все пак след 0:5 е нормално да има напрежение в играчите(те са хора,а не компютри да ги рестартираш и да са вече наред). Валенсия не стояха лошо на терена, добре пресираха, компактно прибрани отзад с надеждата за някой корнер или фал. 8-)

Не знам как щеше да тръгне мача, но Барселона имаше кажи-речи цял мач да обърне развоя после. Едва ли, Осасуна, щяха да се вдъхновят дотолкова, че да поведат с 2,3 гола дори и да бяха повели с дузпата, която дори и не беше 100%-ва. Айде вече малко по-малко да ни свирят пресилени дузпи през сезона, или положения за които едни дават за други не, благодаря за което.
Виж, друга е работата, когато си постелил за Х и айде криво-ляво вървиш към него, и изведнъж оставаш с човек по-малко от нищото срещу отбор като Реал. Разбирам тоя мач да беше като другите ви - с абсолютен контрол и увереност в победата, да не играе такава роля картона, но този не беше такъв, и картона си натежа за развоя.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 дек 2010 13:00

Ето и видео с двата гола на Роналдо:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cMYIcKjdRU8&feature=player_embedded#![/youtube][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 05 дек 2010 13:18

Madridist написа:Ето и видео с двата гола на Роналдо:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cMYIcKjdRU8&feature=player_embedded#![/youtube][/center]

Направо изрод.....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 05 дек 2010 14:50

Аз ако съм фен на Барселона след това 5-0 поне 2 месеца няма да коментирам нещо относно Реал Мадрид.Явно в годините генетично са натрупали доста комплекси милите.
Ае спрете да гледате в чуждата чиния.И двата отбора ги подпират.Не ви ли стига това 5-0?
Вчера съдията ( както повечето съдии в Испания) беше трагичен и не отсъди много ситуации правилно и в двете страни.
Тоя дето ми разправя че не се играла играта на "ако" повтаря само "ако".
Иначе поздрави за фена на Сарагоса.Мисля че е прав напълно.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”