ShooterMan написа:Генов поне има лиценз,т.е. тапия за треньор за разлика от предишния,който беше 100% физкултурник.
То сигурно Генов е единствения треньор в света с лиценз

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:Генов поне има лиценз,т.е. тапия за треньор за разлика от предишния,който беше 100% физкултурник.
ShooterMan написа:Преди 6-7 месеца непринудено срещнах Красен Кралев,познавам го много бегло,но точно тогава беше времето след провала в Каварна и покрай ангажиментите и другите приказки му пуснах един фандък така на шега защо не вземе да се върне в Черно Море?Кралев каза,че винаги е готов да помогне на любимия си отбор.Мисля,че той беше на светлинни години пред двамата индианци които се разпореждат днес.Не е ли добра идея собствениците да поканят г-н Кралев да се върне обратно в клуба и да внесе малко ред.Помните,че по времето на Кралев подготовките бяха лятото в Германия и Австрия,зимата в Кипър,играеха се стойностни контроли.Някои от сегашните генийчета му провалиха плановете за силна селекция,човека още 2006 беше говорил с Наско Борносузов например и днешните гении според неговите думи са провалили идването му заради едни кирливи 5000 лева,които Наката е поискал на ръка.Тогава не му повярвах хич...5000 лева,глупости,днес обаче,когато онези мишлета са с властта в ръцете съм сигурен,че Наката и 500 лева да е поискал-пак са щели да провалят работите.И не е бил само Борносузов.Пред 20-30 фена на мача Черно Море-Вихрен 1:2 сред които и аз Кралев заяви "има хора в ръководството на клуба,които не искат да имаме силен отбор" - точните му думи бяха тези.Е,да,после той си замина,дойде Кривия,но тогава Митев се ангажира и нещата тръгнаха...но щом се отдръпна и онези,които пречиха на Кралев просто разбиха отбора.Изгониха първо класните чужденци,после класните български играчи,а накрая и публиката изгониха от стадиона.
ralimavridov написа:Тези момчета,които бяха на проби доколкото разбрах не са ги одобрили.Те били препоръчани от Емо Данчев,но явно не са показали нещо особено.Това е слух,който не претендирам да е истина със сигурност.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта