Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Левски - Зимна подготовка - Официална тема

Мнениеот Enravota » 05 дек 2010 11:08

Не ни трябва чужд специалист, а да попитат Христо Бонев, как те са направили подготовката. Защото и той го каза при тях няма разтежения и т.н. А не като при нас Дарко е контузен нон стоп, Йовов също, Кривия, оня ден Мюлдер се хвана за крака. Това са типични контузии на слаба подготовка...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 дек 2010 11:13

Задължително трябва да се наблегне на физическо и тактическо отношение по време на подготовката,добре е да се привлече качествен кондиционен специалист в щаба на Ясен,и друго много важно според мен е да подберат внимателно къде ще е първият лагер за да не се изпада в ситуация,както беше миналата година в Каварна и за това мисля ,че най добре е по-голямата част на подготовката трябва да се проведе в чужбина.Въпреки,че лично аз съм доста скептично настроен,че пролетта ще бъдем по-добре при това спортно-техническо ръководство.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 05 дек 2010 14:47

Не е важна подготовката,важна е селекцията ;)
Видя се, че Ясен не му се отдава занаята,поне да вземат добри играчи за да бием въреки него ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 дек 2010 15:55

blue magic написа:Очевидно е, че трябва да се направи сериозна подготовка, но в това аз лично не се съмнявам. Ясен и Гонзо са амбицирани да върнат формата на отбора от началото на шампионата. В тази връзка отпадането от Лига Европа може да има и известен положителен ефект, защото по мое мнение натрупването на доста "важни" мачове в Европа и късата резервна скамейка доведе до това че важни играчи не се възстановиха на 100%, а това доведе до продължителното им лечение. Голямото разочарование дойде от Слори, за когото съвсем нормално възлагахме големи надежди при перфектното му CV.
Не съм много убеден, че точно Борето е човека, който трябва да се привлече в екипа. Първо, когато бе спортен директор той проведе една подготовка, която даде доста противоречиви резултати. Второ след смяната му той си позволяваше редовно да напада Гонзо, без да е бил предизвикван по никакъв начин. Не съм чул да е имал някакво специално обучение в треньорска школа, а да разчитаме че само защото е играл доста в чужбина ще се е научил - малко е несериозно.

+1 :) И най-важното, може би - да запазим състава (най-вече Дембеле и Тасевски) плюс попълнения за някои постове, които обаче да не цъфнат напролет, 2 дни преди първия мач, а по възможност да бъдат привлечени по-рано, така че да направят подготовката заедно с отбора.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 05 дек 2010 16:36

SAMP написа:Не е важна подготовката,важна е селекцията ;)
Видя се, че Ясен не му се отдава занаята,поне да вземат добри играчи за да бием въреки него ;)

Евала,един умен левскар!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 дек 2010 17:06

миле гърбавия написа:

Евала,един умен левскар!

Аман от критикари. Какво не ви харесва селекцията? Ако ще ставаме като ЦСКА всяка година да сменяме футболистите, не благодаря. Така отбор не се прави. Няколко нови и това е. Няма да се повтарям колко. За България имаме ресурс доста голям даже, но трябва правилно да се действа, да не се чака. Можеше един Щърков, повече за Иса ми е думата да бъдат внедрени в първия състав. Всичко зависи от ръководството. Ясен според мен ще остане в Левски и след края на този сезон. Той си знае урока, просто когато имаш проблеми с контузени играчи, винаги е трудно. Вижте къде са Интер и Байерн в класирането. Вижте как Челси, които имат много силен отбор, треньор, най - добрият отбор в Лигата си направиха сами криза. Защото взеха неадекватни управленски решения.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 05 дек 2010 17:15

Трябва ни един Ляв бек Веско е без алтернатива,дясно крило видя се,че с/у Гент Жо се справи много по добре и помагаше на Минев.И също така мисля,че това трябва да са последните сезони за Кривия и Йовов,и да се привлекат млади момчета от школата. :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 05 дек 2010 17:16

1. г-н Батков или трябва да извади на масата 3 мил. евро за играчи (5-8) човека, или да си продаде отбора и да се умита.
2. Ясенчо, трябва да си направи самоотвод и да си каже сам "аз не съм за тука..., защото загубих 18т. за 8мача, а за ЛЕВСКИ това си епълен провал. Не знам и не мога да правя верни, точни и уместни смени, не знам и немога да диктувам мача през целите 90мин и немога да изградя облик на отбора. Тренирам момчетата колкото мога и ги уча на неща, които и ма мен самия не са ми ясни.".
3. Отбора трябва да се почисти основно от некадърници, посредственици, пенсионери и вечни надежди.

- ако поне 2 от тези неща не се случат, пролетта ще сме си все така умрели като сега и като миналата есен !

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 05 дек 2010 17:38

миле гърбавия написа:
Видя се, че Ясен не му се отдава занаята,поне да вземат добри играчи за да бием въпреки него ;)

Евала,един умен левскар!

Друго нещо е отборът от кв. "Свобода"... :lol: Пардон, вие вече не играете там, че стадионът ще се срути всеки момент. :oops: И играчи си имате, и треньорът ви е супер специалист,и публика имате бол... :mrgreen:
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема

Мнениеот slavi_1914 » 06 дек 2010 00:34

Повтарям,че темата не е КРИТИЧНА , а е само за ПОДГОТОВКАТА И КОНТРОЛИТЕ !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Архив”