Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема

Мнениеот slavi_1914 » 05 дек 2010 00:58

Съвсем скоро предстои една от най-важните зимни паузи на Левски.
От години си личи,че Левски не провежда правилно своите подготовки,защото в края на сезона футболистите издъхват.
От много време ми липсват онези подготовки след които Левски надиграваше противниците си само с физика след 65-тата минута.
Сега сякаш от няколко години ни липсва въздух в края на мачовете.
Не е лошо Ясен и Гонзо да взимат пример от по-големите и да се консултират с хора от Европа за правилно провеждане на подготовка.
На всички ни е ясно,че от тук до май месец Левски ще трябва да гази в България всичко наред ако иска да стане шампион и да се пробва за ШЛ догодина. Всички останали варианти се решават "под масата".
Не съм запознат честно казано с това кой е кондиционен треньор в отбора, но мисля че някой като Даниел Боримиров например би могъл да научи момчетата на много неща. Седрик също беше добър вариант.
Последна промяна от slavi_1914 на 06 дек 2010 00:32, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Левски - Зимна подготовка - Официална тема

Мнениеот vladitol » 05 дек 2010 01:07

Трябва да се допитат до специалисТИ извън Б-я,защото се вижда,че към 65-70 минута силите ги напускат и започваме да изритваме топката на посоки,и глуха защита
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 05 дек 2010 01:12

Трябва яко блъскане зимата за да имат много физика на пролет. Ама от времето когато беше Ян Деркс тук имаше и това онова за пиене между тренировките. А сега без него не става само с блъскане. Но той може да им даде съвети за да успеят. Те вече показаха,че взаимоотношенията им са добри и се съмнявам да им откаже съвет.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 дек 2010 07:07

аз си мисля че от всичко тренерско Ясен знае единствено как да провежда подготовка.Този полусезон не седяхме зле физически,но да не забравяме че изиграхме много мачове.Мисля горе долу бройката им беше около30-тина.Проблема в Левски според мен е много късата резервна скамейка,липса на ротация в отбора,липса на тактическа грамотност,липса на добри селекционери.
Иначе това за съвети от чужбина или това с Борето е добра идея,но Батков,Борето и Гонзо това е невъзможно трио.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 05 дек 2010 08:14

Очевидно е, че трябва да се направи сериозна подготовка, но в това аз лично не се съмнявам. Ясен и Гонзо са амбицирани да върнат формата на отбора от началото на шампионата. В тази връзка отпадането от Лига Европа може да има и известен положителен ефект, защото по мое мнение натрупването на доста "важни" мачове в Европа и късата резервна скамейка доведе до това че важни играчи не се възстановиха на 100%, а това доведе до продължителното им лечение. Голямото разочарование дойде от Слори, за когото съвсем нормално възлагахме големи надежди при перфектното му CV.
Не съм много убеден, че точно Борето е човека, който трябва да се привлече в екипа. Първо, когато бе спортен директор той проведе една подготовка, която даде доста противоречиви резултати. Второ след смяната му той си позволяваше редовно да напада Гонзо, без да е бил предизвикван по никакъв начин. Не съм чул да е имал някакво специално обучение в треньорска школа, а да разчитаме че само защото е играл доста в чужбина ще се е научил - малко е несериозно.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 дек 2010 09:24

Всъщност,това ще е първата съвместна подготовка на тези футболисти.дано се поизлекуват,потренират и напролет с пресни сили...Дано бием Берое и Спортинг,за да завършим полусезона в добро настроение.Заслужаваме го!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 дек 2010 10:23

В тая тема контролите ли ще обсъждаме, защото ако е за трансфери си имаме друга?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 05 дек 2010 10:40

Blue_Girl написа:В тая тема контролите ли ще обсъждаме, защото ако е за трансфери си имаме друга?

Контроли, тренировки...такива неща...
Вдигам темата най-отгоре!

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 05 дек 2010 10:46

Дано тоя път направим свестна подготовка, че ми писна да се влачим към 60тата минута.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 дек 2010 10:46

Дъстли Мюлдер написа:
Blue_Girl написа:В тая тема контролите ли ще обсъждаме, защото ако е за трансфери си имаме друга?

Контроли, тренировки...такива неща...
Вдигам темата най-отгоре!

А, добре, тогава.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”