Адемар-"правилната грешка"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

OriginalWriter
Контакти:

Re: Адемар-"правилната грешка"

Мнениеот OriginalWriter » 11 май 2010 15:58

Дано остане и през следващия сезон, но малко се съмнявам:)

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 11 май 2010 16:04

OriginalWriter написа:Дано остане и през следващия сезон, но малко се съмнявам:)

Верно, някой знае ли дали подписа нов договор? Кога изтича договора му?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 дек 2010 15:50

Противно на мненията на повечето, за мен Адемар трябва да остане в отбора. Мисля, че точно от играчи като него имаме нужда. Не знам защо повечето от форума като четох искат да се маха, че бил дупка, че играел слабо и т.н. Момчето поне вкарва голове от време на време за разлика от други футболисти ...и не му пука къде и на кой стадион играе за разлика от повечето ни футболисти. Вкара на Локо Сф в София, на ЦСКА в София и още колко голове. Точно от подобни футболисти всъщност имаме нужда. А това, че се е панирал при дузпата е съвсем друг въпрос... ако информацията всъщност е вярна, щото може да е и само слух. Ама като Литекс привличаха оня вратар от Бразилия, видях как Адемар би някаква много смешна дузпа.. така че явно не е чак толкова добър на дузпи. А и досега да е бил за Черно море дузпа? Друго е да биеш дузпа в 50 мин. и да може грешката евентуална да се поправи, и друго да биеш в продълженията на мача, нормално е да се е почувствал несигурен. Пък другото в мача със Славия, че си изкарал червен картон... ми, по-добре, че прегаря в мача, отколкото да не се влага и да му е все тая дето е на терена, а пък и е ясно, че латиносите са с по-различна кръв. Но като цяло аз мисля, че момчето играе добре... и като се има предвид, че не играе твърд титуляр напоследък и е нормално да има колебания във формата. Бяха избирани да играят Юруков и Марадончо ...но сега последните мачове като го пускат повече и отново показва играта си. И ето днеска отново показа какво може и вкара победния гол за нас. И още един плюс, мисля, че много добре се разбират с Ратничето на терена.. и двамата са някакви непукисти пред гола и им е все тая къде и срещу кого играят. Не знам как всичките го решихте, че не става... баси хората... един каже, че не става и веднага и другите почват същата песен и се заразява целия форум накрая.... един ли няма дето да каже, че става бе?! :shock: :shock: :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 дек 2010 16:02

Не става,защото е на 30,това е другия ми аргумент освен скриването при дузпата в Зарата,ЧК срещу Славия и редица други много слаби мачове,които Адемар изигра.Вярно е,че когато беше най-слаб обикновено беше пращан като халф,а не като крило където се справя по-добре.Но пак повтарям-Адемар е на 30.Откога го чакаме да се разиграе?От 1 година и половина.Ебаси кредита на доверие към един чужденец при това преминал 30-ка и не показващ някаква супер класа.На тези годинки и при все,че е чужденец той или трябва да е най-добрия - или трябва да се омита.И то като си ходи да не забрави другите си сънародници Тиаго и Маркес.Тиаго през летните контроли би 2 от 2 дузпи,при едната дето завършихме 2:2 или 3:3 и беше в 90 минута.Не съм далеч от мисълта,че и Тиаго е духнал при дузпата,но както и да е,той също нищо не показа освен,че го правиха луд на бека.А Маркес?Приливи,отливи и накрая при пейката до Генов.Изобщо чужденците или са най-добрите или АУТ.Или ще играят и ще бъдат като Периш и Рикардо - или АУТ.В нашия отбор само Ратников е класа,така,че черничките момчета при Жардел,това е.Иначе евала за гола.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 дек 2010 16:17

За годините не се замислих. Това може да е аргумент, ама с другото не съм съвсем съгласен, че не играе. Дори срещу Славия мисля, че за малкото време дето беше на терена създаде повече опасности от Румен Николов. Друг въпрос е, че Румбата успя да изкара червен картон на оня от Славия и че от фала срещу него падна гола. Но чисто игрови ситуации не създаде, докато Адемар имаше няколко опасни пробива по фланга, преди да му избият нервите. Пък и същата работа като Юруков... да го пуска тренера отдясно, пък после защо нищо не прави.... :roll:
Може и да е на 30 и нищо да не играе, ама доста важни голове бележи да си го кажем и то в гостуванията на отбора. Демек може и да не прави кой знае какво, ама поне вкарва... а това е игра на голове все пак и понякога точно головете на Адемар се оказват решаващи както днеска. Другите може всякакви чудесии да правят, ама като не могат едно голче да вкарат?! :shock:
Все пак мисля, че Адемар е по-добър вариант от Марадончо отляво... а Тошко Колев момчето изобщо не е играл и не се знае на какво положение е в момента... това, че трябва да му се даде шанс е вярно :!:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 дек 2010 16:28

Е,определено си 100% прав,че за гонене преди Адемар има много други играчи.Аз лично първите които бих изгонил са онзи Кончо Мадончо и Дани Г.На мене са ми най-антипатични и ги считам за най-големите дупки в отбора.Адемар щеше да ми се издигне в очите ако беше бил дузпата в Зарата,а не да бяга ****** от ситуацията.Срещу Славия направил пробиви....ама гол не вкара,отиде и се каращиса с техен играч и го изгониха като аматьор,докато Румбата с пробивите си им докара безответен ЧК и безответен гол.Както е важно да бележиш голове,така е важно да си владееш нервите.Адемар тогава влезе като смяна,разбираш ли?Излиза играч,влиза той...гонят го-е,няма вече алтернатива,няма кого да смешниш,направо обърка и схеми и идеи и всичко.Колкото до Тошко аз мисля,че или трябва да е твърд титуляр или трябва да го пратим под наем,иначе му съсипваме кариерата.Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 дек 2010 16:40

Това по принцип е ясно, че не трябва да си изкара червен картон ама се случва. Щом на играч като Зидан му се случи такова нещо, за какво говорим?! Според мен нещо си му насъбрал повече яд от преди това ...и затуй червения му картон му отдаваш повече значение :roll: И да, в него мач не успя да вкара гол, но пък в много други вкара... предния сезон пролетта не спираше да бележи. Ама с малоумните схеми на Велизар.... може да опропасти и най-добрия футболист (изобщо не говоря за Адемар, а като цяло за наистина всеки един футболист... Ратников, Юруков и т.н.). И все пак наистина си мисля, че такъв играч, който може да вкарва голове и то важни и то на чужд терен ни е необходим... защото почти всичките ни играчи стават неузнаваеми при гостуванията :shock:
Пък Тошко според мен е добре да се види на какво ниво е по време на контролите и ако му е много паднала формата, да се даде под наем някъде, за да играе редовно, щото ние може и да не играем кой знае какъв футбол, ама поне имаме високи цели... пък сега и ако вземем тия тримата дето са на проби конкуренцията може и по-жестока да стане :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 дек 2010 16:50

Тримата нови са всичките вътрешни халфове,не са конкуренция точно на Тошко.Неговия хляб го ядат бездарниците Мадончо и Дани Г,които сякаш са с протекции,невиждани протекции има за тези двамата безкадърници.Междудругото Адемар почна да бележи при щуравите схеми на Велизар.Прическата го изтегли от левия бек като крило или офанзивен халф,В.П. не унищожи Адемар,напротив,спаси го за отбора.Адемар беше пътник и половина миналата зима,Прическата настоя да остане и го преквалифицира.Пролетта имаше успехи,защото ние нямахме други налични офанзивни играчи.В най-важното гостуване там в Каварна Адемар и Маркес бяха много зле,Тошко влезе смяна на Адемар ако помниш,но беше вече твърде късно.....Не съм му насъбрал яд или злоба.Изисквам от чужденците повече отколкото от българите,така според мене е редно.В този играч аз не виждам бъдеще - нито е млад,нито е конвертируем,нито е водещ в нашия отбор.Нито може да прогресира,нито можем да го продадем,нито е незаменима фигура---перифразирам предното си изречение.Следователно е играч който трябва да се изгони,защото ние целим РАЗВИТИЕ.За мен Адемар е среднюрко и го доказа в Стара Загора,в Каварна и къде ли не където е бил под напрежение.В нито един дерби мач,важен мач не се е разписал.Да,вкара на Локо Сф....но в мач в който Черно Море играеше за чест,без напрежение,вкара на ЦСКА за 2:2 пак в такъв мач,без напрежение....в мачовете с Калиакра за купата и с Берое,с Левски на 2 пъти - беше меко казано мишок,мишленце,а в Пловдив го сменяха на почивката доколкото помня.Това не е постоянен футболист,класен футболист

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 дек 2010 16:53

Адемар трябва да си играе на бека, класи над Бачев и Тиаго, там у е поста, цял живот е бил бек и вие искате от него да играе добре като халф
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”