Ако бият, варненци ще запишат нов клубен рекорд от 7 поредни победи в "А" група.
АЙЙЙЙ МОРЯЦИ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
BS1913 написа:Имат си Акули и Мазути![]()
Сега сериозно.Днеска всички трябва да сме в Бургас и да подкрепим отбора.Знам че всички искаме да победим,но в случая не това е важното,а настроението на публиката и как с всеки изминал мач хората се връщат на Тича![]()
САМО ТИЧА
kartago написа:Странно............, че в Бургас нямат ли си моряци?!....![]()
![]()
plamen etov написа:Ще има конгрес на моряшките синдикатена тема:Къде изчезна паламуда и неговият принос за развитието на вратарските школи по черноморието ни ха ха ха ха![]()
Иначе нека бие по-добрия това ще рече ЧЕРНОМОРЕЦ
![]()
![]()
plamen etov написа:kartago написа:Странно............, че в Бургас нямат ли си моряци?!....![]()
![]()
Ще има конгрес на моряшките синдикатена тема:Къде изчезна паламуда и неговият принос за развитието на вратарските школи по черноморието ни ха ха ха ха![]()
![]()
![]()
locco123 написа:Мн се радвам е на такива разговори, а не на прасета или говеда.. мн по-приятелско се действа по Варна и Бургас... Евала ви правя
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
MORSKI написа:plamen etov написа:Ще има конгрес на моряшките синдикатена тема:Къде изчезна паламуда и неговият принос за развитието на вратарските школи по черноморието ни ха ха ха ха![]()
![]()
![]()
Етов,ЕтовШегаджия
тия,ако с апо-добри от нас аз съм трамвай
Днес,ако ни бият ще е най-вече заради достата контузени в нашия отбор
Инае вие сте на 4 точки зад нас и е нормално да си попритеснен
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта