Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Ето това е мъжко поведение!
Сигурен съм,че писмото не го е писал той лично,но ,поне,е подписано от него.
- Гара Дембеле
blue avalanche написа:Сигурен съм,че писмото не го е писал той лично,но ,поне,е подписано от него.
Той го е писал. Сър Гарра Дембеле е доста по умен от повечето хора в този форум, не го приравнявай с интелекта на другите ритнитопковци

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
Смях
, поне има хора и от Левски, които си казват че не го е писал той.
Голям мъжкар е СГД

Голям мъжкар е СГД

Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Да знаете, че точно той го е писал
Гаранция! Даже в РПУ-то докато е бил там го е писал
После сам го е качил на сайта 

- Гара Дембеле
Love_ написа:Смях![]()
![]()
Голям мъжкар е СГД![]()
![]()
Те са хора от ЦСКА

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
- blue avalanche
- Контакти:
Love_ написа:Смях![]()
![]()
Голям мъжкар е СГД![]()
![]()
Аз,за разлика от теб,не го написах нито подигравателно,нито неуважително!Ако наистина го е осъзнал и обмислил,какво значение има кой е държал химикалката?
Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян
Интересно, докато си е взимал фалшивия документ, или докато си е карал фиркан колата дали е мислил такива патетични неща?!...... 

Гара Дембеле написа:Неслучайно го наричам Сър Гарра Дембеле - човек с чест. За разлика от другите мижетурки !
Ех, жалко че мина конкурса за "Мъж на годината"!!! С тази си постъпка, с това писмо .........
kartago написа:Гара Дембеле написа:Неслучайно го наричам Сър Гарра Дембеле - човек с чест. За разлика от другите мижетурки !
Ех, жалко че мина конкурса за "Мъж на годината"!!! С тази си постъпка, с това писмо .........
той конкурса мина, обаче параванов нищо чудно да го закичи с една "стара планина" . Същата като на чорбаджията-агент

Освен това днес му промениха освобождаващата клауза, вече е някъде към14,6 милиона йуру/ точната сума не се знае от никой, записана е на специален носител и се пази от ЦРУ/. Мустака не е за гъби все пак

Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян
Е, щом се е извинил, няма проблеми ! Правете си фалшиви документи и си шофирайте фиркани, после извинението е лесна работа.
Той пича с криминални деяния, те от клуба ще вземели мерки ! Какъв клуб, какви 5 лева бе ? Откога този клуб са прокурори и съдии ?
Аз ако представя фалшиви документи, Гонзо ли ще взима мерки ? Какъв е Гонзо, че да взима отношение по криминални деяния?
Има държава тука ! Или пък може и да няма...
На много въпроси, зададени тук:
Аз съм на 43 и никога не съм пил алкохол, никога няма и да пия, какво остава пък да шофирам пил... това няма как да стане.
Никога не съм представял и не съм имал фалшив документ.
Държа, законите да се спазват а нарушителите да си поемат наказателната отговорност, предвидена в закона, без значение, социален статус, лично самочувствие и така нататък.
Искам еднакво отношение на закона към абсолютно всички и обратното на това, не ми харесва.
Това е една от причините да напусна тази държава и виждам, че проблема продължава да си съществува, което ме разочарова.
Как може да има още хора, които приемат за нормално да са с неравни права в сравнение с други такива !?
За мен това не е нормално и никога няма да се съглася !
Той пича с криминални деяния, те от клуба ще вземели мерки ! Какъв клуб, какви 5 лева бе ? Откога този клуб са прокурори и съдии ?
Аз ако представя фалшиви документи, Гонзо ли ще взима мерки ? Какъв е Гонзо, че да взима отношение по криминални деяния?
Има държава тука ! Или пък може и да няма...
На много въпроси, зададени тук:
Аз съм на 43 и никога не съм пил алкохол, никога няма и да пия, какво остава пък да шофирам пил... това няма как да стане.
Никога не съм представял и не съм имал фалшив документ.
Държа, законите да се спазват а нарушителите да си поемат наказателната отговорност, предвидена в закона, без значение, социален статус, лично самочувствие и така нататък.
Искам еднакво отношение на закона към абсолютно всички и обратното на това, не ми харесва.
Това е една от причините да напусна тази държава и виждам, че проблема продължава да си съществува, което ме разочарова.
Как може да има още хора, които приемат за нормално да са с неравни права в сравнение с други такива !?
За мен това не е нормално и никога няма да се съглася !