Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Re: Реакция на клубното ръководство по случая "Дембеле"

Мнениеот ultra_blue » 04 дек 2010 10:20

JimBeam написа:В едно съм сигурен, че полицията не го е спряла само защото това е Дембеле или който и да е било друг футболист, защото знае след това какво го чака самият полицай.Като казвам това имам предвид, че ще трябва да се сблъсква с много бумаги около тази случка от колкото при нормален гражданин с такава глоба.Няма да му висят часове над главата адвокатите на ПФК Левски за да искат подробен опит и неговото виждане над нещата ако беше друг човек.
Просто в този късен/ранен час решават да спрат тази кола и се е случил Дембеле, така че не се опитвайте да го изкарате като поръчково от някой друг човек и прочие.
Разбирам че се опитвате да го оневините но каквото и да правите това няма да стане защото фактите са си на лице а вие си търсете конспирацията колкото си искате и това при вас е вече 4-ти футболист като при Рабех бяха станали няколко пъти нещата че чак и катастрофа имаше.

Позор и не позор, добър не добър футболист нещата са си такива - срам за футболиста и за клуба точка ;)

Не ни разбираш - никой не търси конспирации или нещо подобно , аз лично даже съм разочарован от поведението му и от това ,че не излезна като мъж и не се извини а трябваше Гонзо да се поти и черви и да се чуди кво да измисли... Идеята ми беше такава, че не е тамо той- вчера РАбех,днес ГАра, утре Маркиниос , други ден М'боли и т.н. и т.н. ! А тези трябва да са модел за подръжание !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 04 дек 2010 10:20

ultra_blue написа:
JimBeam написа:В едно съм сигурен, че полицията не го е спряла само защото това е Дембеле или който и да е било друг футболист, защото знае след това какво го чака самият полицай.Като казвам това имам предвид, че ще трябва да се сблъсква с много бумаги около тази случка от колкото при нормален гражданин с такава глоба.Няма да му висят часове над главата адвокатите на ПФК Левски за да искат подробен опит и неговото виждане над нещата ако беше друг човек.
Просто в този късен/ранен час решават да спрат тази кола и се е случил Дембеле, така че не се опитвайте да го изкарате като поръчково от някой друг човек и прочие.
Разбирам че се опитвате да го оневините но каквото и да правите това няма да стане защото фактите са си на лице а вие си търсете конспирацията колкото си искате и това при вас е вече 4-ти футболист като при Рабех бяха станали няколко пъти нещата че чак и катастрофа имаше.

Позор и не позор, добър не добър футболист нещата са си такива - срам за футболиста и за клуба точка ;)

Не ни разбираш - никой не търси конспирации или нещо подобно , аз лично даже съм разочарован от поведението му и от това ,че не излезна като мъж и не се извини а трябваше Гонзо да се поти и черви и да се чуди кво да измисли... Идеята ми беше такава, че не е само той- вчера РАбех,днес ГАра, утре Маркиниос , други ден М'боли и т.н. и т.н. ! А тези трябва да са модел за подръжание !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

koi4i

Мнениеот koi4i » 04 дек 2010 10:24

Интересно, ако си беше взел едно такси дали щяхте да разберете дори, че е бил пиян и щяхте ли да се правите на моралисти? Все едно никой от вас в живота си не е правил грешки.
Както е казано в Библията: "Който е безгрешен да хвърли първия камък".
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 10:29

Продължава да ме учудва,че най-активните съдници са феновете на играчите,дето "ги боляха пръстите от щракане","бягаха настрани" и "скачаха надолу".Феновете на играчите,дето се клаха пред чалготеката(Иванов и Караджов).Феновете на играчи,дето се млатиха на паркинга.И т.н.,и т.н.Впрочем как завърши "полицейското разследване" по случая "Иванов,Караджов",че нещо ми се губи.Да не би да е затова,че...нямаше такова?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 04 дек 2010 10:36

Първо да кажа. Никога не съм карал пил, даже и на 1 бира и въпреки че никога не се казва "никога" няма и да го сторя, освен да спася друг човешки живот! Мое мнение е, че всички, които са карали са убийци и мога да дискутирам, с който си иска по тази тема-крайно е, но това ми е мнението!
Как точно ще бъде наказан от клуба си зависи от самият клуб. Аз не искам да съм в положението на Гонзо и другите ръководители, защото е ясно колко е важен Дембеле за Левски. Трудно е да вземеш решение да го извадиш и затова мисля, че реагира адекватно и дано да няма друго такова прегрешение, за да се чуди Гонзо какво да прави и дали да си изпълнява думите... Не съм и чул някъде да са отстранявали хора, на каквато и да е работа, заради такова прегрешение-доколко е правилно, за мен не е, но такива са фактите. Специално в моята професия има и голяма вероятност да те уволнят директно за това, а наказание има със сигурност, но такова ми е естеството на работата-на почти всички останали места не е точно така. Но както казах-работа на клуба е да наказва.
Относно другото наказание-задължително да си понесе наказанията по Наказателния кодекс. Гара ли е, Мара ли е-все тая, но и всички останали-не оня горе да ми вика Стоичков бил това, Джерард бил онова-боли ме шнура, с извинение, какви са-престъпниците трябва да се наказват, независимо какво са дали или взели от държавата! Въпрос на друга тема е, че наказанията в тази насока са много малки...
Относно реномето-никой не може да води Дембеле за верижка, че по някакъв начин клубът да е отговорен за него, че и да му петни името. Бабини деветини-това си петни самият играч, а не клуба! Това е моето мнение.
Последна промяна от parvanoff на 04 дек 2010 10:40, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 дек 2010 10:55

koi4i написа:Интересно, ако си беше взел едно такси дали щяхте да разберете дори, че е бил пиян и щяхте ли да се правите на моралисти? Все едно никой от вас в живота си не е правил грешки.
Както е казано в Библията: "Който е безгрешен да хвърли първия камък".

Ако си беше взел такси , АЗ щях да го поздравя ! НО той не си е взел такси и това да кара пиян със сигурност не му е първия път . А това да караш пиян , рано или късно води до катастрофа . Така че не го защитавайте , това че всеки глупак го прави , не значи че е хубаво .

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 04 дек 2010 10:56

blue avalanche написа:Продължава да ме учудва,че най-активните съдници са феновете на играчите,дето "ги боляха пръстите от щракане","бягаха настрани" и "скачаха надолу".Феновете на играчите,дето се клаха пред чалготеката(Иванов и Караджов).Феновете на играчи,дето се млатиха на паркинга.И т.н.,и т.н.Впрочем как завърши "полицейското разследване" по случая "Иванов,Караджов",че нещо ми се губи.Да не би да е затова,че...нямаше такова?

Както завърши разследването срещу Рабех и Бензукан за шофиране в нетрезво състояние,катастрофа и побой над Таксиметров шофьор :) Нашите колкото и да са се напивали никога не са шофирали пияни или поне не са ги хващали :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 дек 2010 10:58

Момчета,не ми е мястото да пиша тук,но адвокатите с фенски пристрастия прекалиха.Появиха се мнения едва ли не за журналистическа постановка в търсене на евтини сензации.Малко са хората,които се концентрираха върху простия факт,че Гара е шофирал в нетрезво състояние и това не му е за първи път.Мога да споделя една случка,на която бях свидетел.Работя през нощта в един подземен паркинг в центъра на София.Срещу паркинга има дискотека.Не си спомням датата,но беше към 0.30 часа рано сутринта.В предишния ден Левски бе играл мач,в който Гара бе вкарал 2 гола.В паркинга влезе един огромен черен джип,не си спомням марката му,от който се изтърси една почерпена весела компания.Бяха мургави момчета и бели момичета,които искаха да се повеселят в дискотеката.До тук няма нищо лошо.Към 02 часа шофьора,видимо почерпен се върна с три момичета,плати и си отиде.Същия към 03 часа се върна сам с възгласите:"Само Левски!"Тогава го познах.Беше Гера Дембеле.Казах му че съм фен на ЦСКА и с тоя боен вик не върви пред мен.Заприказвахме се.Разказа ми как е дошъл в Левски и колко обиден е бил,когато не са го поискали в ЦСКА.След около още един час престой в дискотеката,Гара и компанията му си тръгнаха.
Следващия ден в пресата имаше публикации,че Гара не тренира,защото е получил болки в адукторите.Това е мое лично преживяване,а не "журналистическа измислица в търсене на евтини сензации на чужд гръб."Явно нощните забавления,придружени с употреба на алкохол и шофиране в нетрезво състояние не са новост за Денбеле и въпроса стои принципно.А според мен безпринципната политика на синьото ръководство спрямо Рабех и Банзукан е причината за продължаването на тия изцепки.Това в голяма степен важи и за другите клубове.Футболистите са публични фигури.На тях,както и на всеки нормален човек им е хубаво да стоята под прожекторите и да се къпят в славата,но трябва да понесат и негативите за това.Те,както и всеки претендиращ за къшче слава,са длъжни да не се поддават публично на такива изкушения.Който не иска да бъде дебнат от папараците,да води живот на обикновен анонимен човек!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 04 дек 2010 11:01

are stiga ste revali be .. v cql svqt stava takiva nesht moga da vi dam za prime J.terry S.GERRARD L.king i mnogo drugi ima ot vishat liga koito ima takiva problemi da ne zabravqme i golepiq Gaza .. tai4ee mslq 4e tova e mn shum za nishto..
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 04 дек 2010 11:18, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 04 дек 2010 11:04

Не ние в България виначи чакаме да стане най лошото и дори тогава съдебната система прощава .

Адекватна била реакцията на Гонзо ,а бре той е готов и с...ка д аму направи само и само да играе ,тук нема место за клубни пристарастия и не ми приравнявай слагането на колан ишофиране в нетрезво състояние под един знаменател ,навярно са единични посетителите във форума които са претърпели ПТП и то по вина на другата страна за да знаете какво е , те тогава сигурно бихте разсъждавали по друг начин но не дай Боже на никой дано не се случва но докато продължаваме да толерираме това ще се случва все по често
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Архив”