JimBeam написа:В едно съм сигурен, че полицията не го е спряла само защото това е Дембеле или който и да е било друг футболист, защото знае след това какво го чака самият полицай.Като казвам това имам предвид, че ще трябва да се сблъсква с много бумаги около тази случка от колкото при нормален гражданин с такава глоба.Няма да му висят часове над главата адвокатите на ПФК Левски за да искат подробен опит и неговото виждане над нещата ако беше друг човек.
Просто в този късен/ранен час решават да спрат тази кола и се е случил Дембеле, така че не се опитвайте да го изкарате като поръчково от някой друг човек и прочие.
Разбирам че се опитвате да го оневините но каквото и да правите това няма да стане защото фактите са си на лице а вие си търсете конспирацията колкото си искате и това при вас е вече 4-ти футболист като при Рабех бяха станали няколко пъти нещата че чак и катастрофа имаше.
Позор и не позор, добър не добър футболист нещата са си такива - срам за футболиста и за клуба точка
Не ни разбираш - никой не търси конспирации или нещо подобно , аз лично даже съм разочарован от поведението му и от това ,че не излезна като мъж и не се извини а трябваше Гонзо да се поти и черви и да се чуди кво да измисли... Идеята ми беше такава, че не е тамо той- вчера РАбех,днес ГАра, утре Маркиниос , други ден М'боли и т.н. и т.н. ! А тези трябва да са модел за подръжание !