Ливърпул-Астън Вила
Дата: 06:12:2010
Час: 22:00
ТВ: ''Нова Спорт''
Стадион: ''Анфийлд Роуд''
Турнир: Английска Висша Лига
В 16 кръг на Премиършип,Ливърпул посреща в понеделник вечер отбора на Астън Вила,който се намира на 15 място с 17 точки и по-лоша голова разлика. Миналият сезон Вила победи Ливърпул насред Анфийлд с 1:3 с доста спорна дузпа до колкото си спомням и невероятен автогол на Лукас

,но както да е... Този понеделник също очаквам много тежък и напрегнат мач. Вила за малко не успя да бие Юнайтед след като му повете с 2:0 и допусна изравняване на ''Вила Парк''. Притеснявам се от отсъствието на Стивън Джерард и Джейми Карагър,но за сметка на това очаквам в игра Торес,Нгог,Бабел и Кириякос. Точно в тези 4 човека ми е надеждата за гол. За последният разбира се изискват повече корнери,което предполага натиск на Ливърпул... да видим... На Анфийлд бихме Челси,защо да не бием и Астън Вила? Да се надяваме,че Рейна ще е коцентриран... за разлика от вчера...

Но изобщо няма да е леко това е ясно,ако покажем играта срещу Тотнъм ще съм по-спокоен,но и 3т. са си задължителни от където и да го погледнем... Според мен,ако още в този мач Рой допусне грешка трябва да си ходи,а не да чакаме останалите два сблъсъка с Нюкясъл и Фулъм
Прогноза: под 2.5 гола; 1:0
LIVERPOOL FOREVER!!!