Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
IvoDivo написа:Според мен най-добре ще е ако мача се играе в Четвъртък сутринта, веднага след мача с Гент! Вярвам че всички от Берое ще са много доволни и няма да имат нищо против че няма да гледат мача на стадиона.....
Защо никой не коментира факта че ЦСКА си преместиха мача една седмица назад?
Защо никой не коментира факта че самите хора от Берое си преместиха мач заради участие в евротурнирите?
Значи за ЦСКА и за Берое може и е нормално, ама щом е за Левски е бутане, помагане и незнам си какво?
И все пак 3 дена почивка трябва да им е напълно достатъчно, така че невярвам да има проблеми да ги смачкаме!
burnstz написа:Браво, Гонзо изключително мъжка постъпка да се договориш и после да се отметнеш!!! А иначе на левскарите мога само да кажа, Купата ще продължи да е зелена и след 08.12.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thsmith написа:burnstz написа:Браво, Гонзо изключително мъжка постъпка да се договориш и после да се отметнеш!!! А иначе на левскарите мога само да кажа, Купата ще продължи да е зелена и след 08.12.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гледай да не отнесете 4-5 Гари и да пиете студената вода още на 1/2 то
Thsmith написа:той и пиян ще ви бие сам... Все пак не излизаме срещу Реал М
Thsmith написа:Ballancee написа:Ако Берое покаже добра игра невиждам защо да не продължи напред !
щото са берое... и играят с Левски
vaskonti написа:Thsmith написа:той и пиян ще ви бие сам... Все пак не излизаме срещу Реал М
Ми що отложихте мача тогава?
Thsmith написа:vaskonti написа:Thsmith написа:той и пиян ще ви бие сам... Все пак не излизаме срещу Реал М
Ми що отложихте мача тогава?
щото щеше да се отвори голяма пауза за мача със Спортинг...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта