Гостуванията: Проблемът на Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Гостуванията: Проблемът на Ливърпул

Мнениеот KingKenny » 03 дек 2010 17:22

Така моето мнение е следното не отбора а треньора прави гостуванията много зле при Бенитез всичко се разпадна футболистите нямаха стимул и Ходжсън е добър треньор виждате че газим всеки на Анфийлд това да остане така но Ходжсън трябва да промени манталитета си и да излезе нахъсна за победа не да дебне като мишка. Най-важното и ключово гостуване е това срещу Манчестър Юнайтед ако там Ливърпул излезе както излезе когато ги прегазихме с 1:4 ако Ливърпул излезе така както трябва да излезе срещу Манчестър Юнайтед просто няма как да изгуби мача Ливърпул е в форма това се вижда но не и когато се затвори отзад решаващото гостуване за ЦЕЛИЯ СЕЗОН е това на Манчестър Юнайтед в 3-я кръг на ФА Къп в началото на Януари спечелим ли там просто Ливърпул ще се класира за Шампионската Лига без проблеми ако нещата се запазят такива и след евентуална победа на Олд Трафорд. Това е мойто мнение
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 дек 2010 19:17

KingKenny написа:Така моето мнение е следното не отбора а треньора прави гостуванията много зле при Бенитез всичко се разпадна футболистите нямаха стимул и Ходжсън е добър треньор виждате че газим всеки на Анфийлд това да остане така но Ходжсън трябва да промени манталитета си и да излезе нахъсна за победа не да дебне като мишка. Най-важното и ключово гостуване е това срещу Манчестър Юнайтед ако там Ливърпул излезе както излезе когато ги прегазихме с 1:4 ако Ливърпул излезе така както трябва да излезе срещу Манчестър Юнайтед просто няма как да изгуби мача Ливърпул е в форма това се вижда но не и когато се затвори отзад решаващото гостуване за ЦЕЛИЯ СЕЗОН е това на Манчестър Юнайтед в 3-я кръг на ФА Къп в началото на Януари спечелим ли там просто Ливърпул ще се класира за Шампионската Лига без проблеми ако нещата се запазят такива и след евентуална победа на Олд Трафорд. Това е мойто мнение

Имаш право. Но Ходжсън е свикнал да работи в по-малки клубове и вече не може да отвикне от този стил на игра в гостуванията. И знаете, че Ливърпул и Фулъм не са единствените отбори, които той е водил и във всичките си гостувания във ВЛ със всичките си отбори е взел само 12 победи. Няма просто какво да говорим. Да на Анфийлд изнасяме силни мачове, които ме карат да се гордея страшно много, но при гостуванията сме на другия полюс. Не става само с един Анфийлд. Не може да продължаваме в същия дух. Трябва да сменим треньора и да купим няколко класни играчи и тогава ще газим не само на Анфийлд, а навсякъде.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 03 дек 2010 19:33

Аз съм твърдо против смяна на Ходжсън, за мен му трябва време и трябва да научи отбора на неговия стил на контраатака просто на контра сме недостижими и ако намери слбостите на Юнайтед нямат шанс на Олд Трафорд казвам го без да се притеснявам просто са обречени на Олд Трафорд ако Ходжсън е научил отбора да се защитава по начина по който го правеше с Фулъм и за мен тук е важна персонално играта Фулъм са по слаби чисто професионално от колкото играчите на Ливърпул и за мен Ходжсън ще изведе Ливърпул на върха ще направи Ливърпул просто една перфектно смазана машина защото той си знае работата знае много за футбола и се надявам собствениците да не го сменят лично мое мнение към което се придържам. :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 дек 2010 21:15

KingKenny написа:Аз съм твърдо против смяна на Ходжсън, за мен му трябва време и трябва да научи отбора на неговия стил на контраатака просто на контра сме недостижими и ако намери слбостите на Юнайтед нямат шанс на Олд Трафорд казвам го без да се притеснявам просто са обречени на Олд Трафорд ако Ходжсън е научил отбора да се защитава по начина по който го правеше с Фулъм и за мен тук е важна персонално играта Фулъм са по слаби чисто професионално от колкото играчите на Ливърпул и за мен Ходжсън ще изведе Ливърпул на върха ще направи Ливърпул просто една перфектно смазана машина защото той си знае работата знае много за футбола и се надявам собствениците да не го сменят лично мое мнение към което се придържам. :)

С Ходжсън освен да вземем някой селски турнир Карлинг Къп или Ф.А. Къп друго няма да стане. Айде и ЛЕ. Ливърпул има 2 победи в 17 гостувания, а Ходжсън има със всичките си отбори във ВЛ само 12 победи като гост. Както ми каза един колега по-рано, един интелигентен човек като види тази статистика може сам да си направи сметката. Той не може да разбере, че Ливърпул не е Фулъм. Ливърпул не го задоволява 7мото място. Даже не би трябвало и да го задоволява 4тото. Ливърпул трябва да се бори за трофеи. Това е. А с Той не можем да победим един среден отбор като гост. Той не е треньор за нас. Той е работил предимно в малки отбори и вече е свикнал да практикува затворен стил и при гостуване да се надява на Х. Ливърпул Х не го задоволява. Той също така говори пред медиите глупости. След мача със Стяуа казал, че е много доволен от Х-са със Стяуа и бил много доволен от младите. И Стяуа са били силен отбор, който е много трудно да преодолееш. Еми аз да го питам чичко Рой, ако насреща ни излязат Барса или Реал ко правим?! Ако се радваме на Х-сове със Стяуа и отбори от чергата на Нюкасъл и Съндърланд, просто сме си за никъде.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 дек 2010 23:10

KingKenny написа:Аз съм твърдо против смяна на Ходжсън, за мен му трябва време и трябва да научи отбора на неговия стил на контраатака просто на контра сме недостижими

Какво означава Ходжсън да ги научил футболистите да играят на контраатака?Все пак толкова години при Бенитез именно по този начин играехме едно 80% от мачовете.Една голяма част от титулярния състав е с минимум три години стаж в клуба.

Потребителски аватар
vivoxi
Контакти:

Мнениеот vivoxi » 06 дек 2010 01:35

трябва да се оправи това нещо с гостуванията защото ако всички мачове на Анфийлд бием а тези като гости не печелим нямаме никакъв шанс за топ4 или дори за зона Лига Европа :( :( :( :( :( :( LIVERPOOL FOREVER...YNWA

Върни се в “Ливърпул”