Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян

Мнениеот puhisamolevski » 03 дек 2010 18:42

kiko75 написа:пресатавяш ли си да го направиш в франция

Какво мислиш, че ще стане - публична екзекуция? :roll: :roll:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 дек 2010 18:43

puhisamolevski написа:
kiko75 написа:пресатавяш ли си да го направиш в франция

Какво мислиш, че ще стане - публична екзекуция? :roll: :roll:

ми няма да излезеш на четвъртия час ве отворко най лошия случеи лежиш от 10 до 20 дни
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 03 дек 2010 18:44

Santiago Munezz написа:Не че оправдавам Гаррата виновен е но нито е първия нито ще е последния който кара пиян,дори и законите да почнат да се спазват пак ще има изцепки като пияните шофьори наистина направил е грешка но кой не прави грешки за радост в случая е нямало някой фатален инцидент тогава грешката му щеше да е непоправима.Дано си е взел поука да пие колкото иска,но никога да не се качва пиян в автомобила си.....
А господата армейци да не се правят на големите моралисти,всички знаем защо толкова го хулите ....Защо като хванаха Чавдар Янков да кара пиян не го критикувахте толкова много него?
На всеки се случва да прави грешки,за радост е нямало пострадали дано си вземе поука,да излезе пред медиите да се извини и никога ама никога вече да не прави подобни глупости !!!

Дай ми една причина да не го повтори.Ситуацията е такава,че става рецедив при вас,идва един чужденец не познава закони и порядки но на бързо разбира къде е студентски град.В съблекалнята се говори как който и да го хванат пиян, президента ни е уважаван адвокат и никога не би рискувал да преберат някой негов играч и да изгуби трансферната сума.Колелото се върти,и недай боже следващият път да не се стигне до фатален инцидент.А следващ път ще има защото когато човек се чувства недосегаем повтаря стъпките си

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 дек 2010 18:49

masona84 написа:
Santiago Munezz написа:Не че оправдавам Гаррата виновен е но нито е първия нито ще е последния който кара пиян,дори и законите да почнат да се спазват пак ще има изцепки като пияните шофьори наистина направил е грешка но кой не прави грешки за радост в случая е нямало някой фатален инцидент тогава грешката му щеше да е непоправима.Дано си е взел поука да пие колкото иска,но никога да не се качва пиян в автомобила си.....
А господата армейци да не се правят на големите моралисти,всички знаем защо толкова го хулите ....Защо като хванаха Чавдар Янков да кара пиян не го критикувахте толкова много него?
На всеки се случва да прави грешки,за радост е нямало пострадали дано си вземе поука,да излезе пред медиите да се извини и никога ама никога вече да не прави подобни глупости !!!

Дай ми една причина да не го повтори.Ситуацията е такава,че става рецедив при вас,идва един чужденец не познава закони и порядки но на бързо разбира къде е студентски град.В съблекалнята се говори как който и да го хванат пиян, президента ни е уважаван адвокат и никога не би рискувал да преберат някой негов играч и да изгуби трансферната сума.Колелото се върти,и недай боже следващият път да не се стигне до фатален инцидент.А следващ път ще има защото когато човек се чувства недосегаем повтаря стъпките си

Гаранции че няма да го повтори не мога да ти дам,просто казах,че вие малко прекалявате с критиките си нито ще е първия нито ще е последния който е карал пиян,а колко българи има дето също карат пияни и нищо не им правят и на тях а само една глобичка от порядъка на 500-1500 лв. та даже и в РПУ-то не ги вкарват аз лично познавам 4-5 такива
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 дек 2010 18:51

Имам аз едно въпросче към г-н Т.Русев. Защо , след кадрите в които Дембеле хвърля микрофона, само в гонг няма статия? Преди защитавахте колегите си когато бяха замесени ЦСКА и Литекс а сега не! Г-н Русев, утре може да сте вие потърпевш :oops: ето линк http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... RPU_(VIDEO).html
Последна промяна от cska - maina на 03 дек 2010 18:53, променено общо 1 път.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 дек 2010 18:52

Не че оправдавам Гаррата виновен е но нито е първия нито ще е последния който кара пиян,дори и законите да почнат да се спазват пак ще има изцепки като пияните шофьори наистина направил е грешка но кой не прави грешки за радост в случая е нямало някой фатален инцидент тогава грешката му щеше да е непоправима.Дано си е взел поука да пие колкото иска,но никога да не се качва пиян в автомобила си.....
На всеки се случва да прави грешки,за радост е нямало пострадали дано си вземе поука,да излезе пред медиите да се извини и никога ама никога вече да не прави подобни глупости !!![/quote]
Дай ми една причина да не го повтори.Ситуацията е такава,че става рецедив при вас,идва един чужденец не познава закони и порядки но на бързо разбира къде е студентски град.В съблекалнята се говори как който и да го хванат пиян, президента ни е уважаван адвокат и никога не би рискувал да преберат някой негов играч и да изгуби трансферната сума.Колелото се върти,и недай боже следващият път да не се стигне до фатален инцидент.А следващ път ще има защото когато човек се чувства недосегаем повтаря стъпките си[/quote]
Гаранции че няма да го повтори не мога да ти дам,просто казах,че вие малко прекалявате с критиките си нито ще е първия нито ще е последния който е карал пиян,а колко българи има дето също карат пияни и нищо не им правят и на тях а само една глобичка от порядъка на 500-1500 лв. та даже и в РПУ-то не ги вкарват аз лично познавам 4-5 такива[/quote]да ве и в наи лошия случеи от 6 до 9 месецА пробация а за фалшивата книшка напрово си лягаш като поп
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 03 дек 2010 18:54

Заради това в предишния си пост написах, че ми писна то лицемерие.
Сигурен съм, че тия дето кършат най-много ръце и се превземат, като ущипани девици, без проблем сядат зад волана след като са кръкнали.
Няма друго обяснение, за да се случва това у нас.
Това е умиването на гузната съвест.
Квичиш на умряло за другите и искаш едва ли не да ги разпнеш, ама щом опре да теб, не се отнася за нас.
Познавам тия душици.
Точно от токива стават тия нещо.
Един точен принципен човек, казва и отсича - ДА, ВИНОВЕН Е ЩЕ СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО! КРАЙ!
Всичко останало е клюка, лешоядство, търсене на евтина сензация.
Вижда се.
Чухте и Томето, не го оправдавам, ще си понесе наказанието, може да ми е симпатичен, но е виновен.ТОЧКА.
Стига локуми и тъпотии, я вземето бюлетина за нарушенията на КАТ и ще видите, че за денонощие в цялата страна такива с алкохол са над 400 души.
Тях какво да ги правим?

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 03 дек 2010 18:58

Santiago Munezz написа:
masona84 написа:

Гаранции че няма да го повтори не мога да ти дам,просто казах,че вие малко прекалявате с критиките си нито ще е първия нито ще е последния който е карал пиян,а колко българи има дето също карат пияни и нищо не им правят и на тях а само една глобичка от порядъка на 500-1500 лв. та даже и в РПУ-то не ги вкарват аз лично познавам 4-5 такива

За мен проблема е огромен,но не защото е от Левски.Това е една доста популярна личност в момента и той е пример за много младежи в момента .Страхотен пример им дава не мислиш ли?А затова ,че много хора карат пияни говори и статистиката за хората загубили живота си на пътя.Полусезона свършва ,как би му се отразило 20 дена обществено полезен труд,на спортната форма няма да повлияе почва в началото на януари подготовка.А какъв бил отзвука от това:бай Петър от Малко Търново дали няма да си каже абе щом Дембелето осъдиха с адвокат като Батков мен ако ме хванат ще ми изгният костите в затвора.За съжеление сега се получава обратен ефект,тоз пуснаха ,другият даде 20 и го пуснаха и т.н.Парис Хилтън беше осъдена на обществено полезен труд ,точно по тази логика за назидание и пример към обществото ,че законите са равни за всички
Последна промяна от masona84 на 03 дек 2010 18:59, променено общо 1 път.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 дек 2010 18:59

http://www.blitz.bg/sport/article/77999 тия ще го разипят :twisted: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 дек 2010 19:00

ivaka написа:Заради това в предишния си пост написах, че ми писна то лицемерие.
Сигурен съм, че тия дето кършат най-много ръце и се превземат, като ущипани девици, без проблем сядат зад волана след като са кръкнали.
Няма друго обяснение, за да се случва това у нас.
Това е умиването на гузната съвест.
Квичиш на умряло за другите и искаш едва ли не да ги разпнеш, ама щом опре да теб, не се отнася за нас.
Познавам тия душици.
Точно от токива стават тия нещо.
Един точен принципен човек, казва и отсича - ДА, ВИНОВЕН Е ЩЕ СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО! КРАЙ!
Всичко останало е клюка, лешоядство, търсене на евтина сензация.
Вижда се.
Чухте и Томето, не го оправдавам, ще си понесе наказанието, може да ми е симпатичен, но е виновен.ТОЧКА.
Стига локуми и тъпотии, я вземето бюлетина за нарушенията на КАТ и ще видите, че за денонощие в цялата страна такива с алкохол са над 400 души.
Тях какво да ги правим?

+1
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”