Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Арестуваха Гара Дембеле пиян

Мнениеот masona84 » 03 дек 2010 14:05

cocain4 написа:
Dust написа:
cocain4 написа:2-не е шофирал когато е бил проверен. по ясно няма как да ти го обясня приятел

Доказателство за същото имаш ли?

становище на адвоката му пред медиите,а ти имаш ли доказателство на обратното?

Oфициално становище на полицията по случая
Последна промяна от masona84 на 03 дек 2010 14:11, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 03 дек 2010 14:05

kartago написа:
Love_ написа:
JackPackage написа:
ние май с Гент сме играли от 8 сутринта, щом Гонзо пие и пуши от обяд :shock:
Мача свърши в 10, те бяха в дискотеката в 12-1.... ама карай, важното е да се плюе...

Не ти говоря за мача с Гент, че Гонзо пуши от обяд. Говоряти, че съм го виждал с очите си в заведение по обед 1-2 часа да пие уиски. Да не говорим и за други футболисти където съм виждал по заведения това включва и на ЦСКА !

Гент беше пример за картаго, че Батков и Гонзо са си виновни.

Пич, не съм съгласен с тебе! Това не е пионерски лагер, говорим за професионалисти и изградени характери на големи мъже! Какъв личен пример, какви 5 лв?! Гонзо ако иска и по три цигари наведнъж да пуши, да си фирка, ако не му пречи на НЕГОВАТА работа, няма проблем! Той когато е трябвало е направил каквото трябва! А тия в момента са действащи спортисти, заради които ходим по стадионите, ядосваме се, псуваме се по фоурмите, ще се избием дето се вика, а те не спазват режим, закони и уважение към феновете си и към работодателите си ( нарочно написах феновете първо). Ами дай и футболистите на Реал да пушат, щото видите ли президента им постоянно с пура! Това не е детска градина, да гледаш личния пример на учителката! Това си е реалния живот, където някои "грешки" са непоправими! И си представям как на Гонзо ще му се налага да се гърчи пред камерите, заради тъпотията и глупостта на един свой работник!!!!

Първо Гонзо съм го виждал да го прави докато е действащ футболист, това както и да е. Но ти отиваш на дискотека в четвъртък вечер след мача с Гент след победа като имаш мач в неделя(ако не се лъжа). Отиваш в дискотеката като отбор, заедно с Гонзо и треньора(за него не съм сигурен). Това му е грешката. Човек(футболист), който работата му се състой от 2 тренировки на седмица и 1-2 мача виждайки, че е съвсем нормално при първата победа да отиваш и да се черпиш, нормално е да отиде отново. Гонзо в Левски играе специфична роля, левскарите да ме поправят ако не е така, той ги надъхва иначе защо ще стой на скамейката, ако е само технически директор. Та грешката на Гонзо е, че показва на играчите, че е съвсем нормално да се пие след победа. Това значи, че докато бием може да няма никъв режим, поне аз така го разбирам. Това вече, че се е качил на колата си и че е с фалшиви документи си е простотия на Дембеле. Казвам просто, че няма никаква дисциплина и рано или късно това ще избие. Това не е само в Левски, затова харесвах много Любо Пенев защото се опитваше да промени това. Иначе нали знаеш поговорката не е луд този, който яде баницата, а този който му е дава.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 дек 2010 14:09

Мача ни беше в понеделник след Гент (3:2), и това какво прави Гонзо въобще не ги бърка играчите - той им е шеф ще си прави каквото си иска, те са длъжни да изпълняват своите задължения и наредбите на клуба
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 03 дек 2010 14:11

kamenitza написа:Сега ще извъртят нещата, че Дембеле тъкмо се е качвал в автомобила и не е карал и така, и вълка сит и агнето цяло.

няма защо да ги извъртът фактите са такива това че на вас не ви изнася е друг въпрос.[/quote]
Кои факти бе колега,че кара с фалшиви документи или ,че е ЗАД ВОЛАНА НА ЛЕК АВТОМОБИЛ с над 1.6 промила алкохол?Та пак те питам кои факти точно не ни изнасят на нас небогопомазаните? :evil:[/quote]
1-ще има експертизи за това фалшива ли му е била шофьорската книжка.2-не е шофирал когато е бил проверен. по ясно няма как да ти го обясня приятел[/quote]
"Приятел" такива като теб са срам за обществото ни слагайки футболните си пристрастия над закона на Държавата.
Щом толкова защитаваш "новороденото" защо не пробваш да караш с 1.6 промила и като те спрат да се усъмнят,че книжката ти е фалшива,па да видим как точно след 4 часа ще си излезеш от районното.А сега пак ми обяснявай за експертизи.А що се отнася до това дали е карал или не,в повечето сериозни медии казват,че е карал.И дори да е бил само със запален двигател и не в движение се приема ,че шофира в НЕТРЕЗВО състояние "приятел" :!:[/quote]
маи маи такива като теб са срам да слагат омразата към противника пред законите,и пак ти го казвам без процес и доказателства няма присъда ясно ли ти е?приятелче
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 дек 2010 14:12

Адвокат на Левски: Случват се такива работи

http://www.novsport.com/news122291_1003.html

Ама как да не е нормално. Нищо не е станало. От утре всички пияни и зад волана. Това е нещо нормално за такива като тоя адвокат.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 03 дек 2010 14:14

Айде да ги видим.Ако се мери с един аршин...да върнат Бензукан в отбора !

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 03 дек 2010 14:16

JackPackage написа:Мача ни беше в понеделник след Гент (3:2), и това какво прави Гонзо въобще не ги бърка играчите - той им е шеф ще си прави каквото си иска, те са длъжни да изпълняват своите задължения и наредбите на клуба

Хубаво било е понеделник, това не променя нещата. Изглежда все още не ме разбираш. Няма проблем Гонзо да се прибере и да пие 10 уискита с жена си и да отидат на дискотека. Проблема е като Гонзо вземе целият отбор Левски с разрешението на Батков(предполагам) и отидат да пият и да се забавлят посред нощите, като след 4 дена имат мач. Това, ако за тебе е нормално и поведението, което Гонзо трябва да има към отбора, ти казвам добре и спирам да споря. За мене вината си остава в Гонзо и Батков, може и да е косвена за вас или никаква, но моля не ги оправдавайте как са им забивали нож в гърба и т.н. За мене тяхната вина е основна.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 03 дек 2010 14:17

IORGOS PAPADOPULIS написа:Айде да ги видим.Ако се мери с един аршин...да върнат Бензукан в отбора !

мисля че няма да го направи Гонзо при Бензукан си беше рецидив
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 дек 2010 14:18

Love_ написа:
JackPackage написа:Мача ни беше в понеделник след Гент (3:2), и това какво прави Гонзо въобще не ги бърка играчите - той им е шеф ще си прави каквото си иска, те са длъжни да изпълняват своите задължения и наредбите на клуба

Хубаво било е понеделник, това не променя нещата. Изглежда все още не ме разбираш. Няма проблем Гонзо да се прибере и да пие 10 уискита с жена си и да отидат на дискотека. Проблема е като Гонзо вземе целият отбор Левски с разрешението на Батков(предполагам) и отидат да пият и да се забавлят посред нощите, като след 4 дена имат мач. Това, ако за тебе е нормално и поведението, което Гонзо трябва да има към отбора, ти казвам добре и спирам да споря. За мене вината си остава в Гонзо и Батков, може и да е косвена за вас или никаква, но моля не ги оправдавайте как са им забивали нож в гърба и т.н. За мене тяхната вина е основна.

добре значи партитата на Ман Ю са ненормални нали, че ходят целия отбор... :shock:

При нас ръководството ги води, не като едни други да си пият по хотели и да ги търсят под дърво и камък ръководителите им :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 03 дек 2010 14:20

JackPackage написа:
Love_ написа:

добре значи партитата на Ман Ю са ненормални нали, че ходят целия отбор... :shock:

При нас ръководството ги води, не като едни други да си пият по хотели и да ги търсят под дърво и камък ръководителите им :mrgreen:

Да попитам КОГА са партита на Ман Ю, а да като свърши сезона и са спечелили шампионската лига или премиер лигата И НЯМАТ ПОВЕЧЕ МАЧОВЕ СЛЕД ТОВА 2-3 месеца. Не знам за тебе Манчестър след всяка победа пият ли ? По обстойно обеснение искаш ли ? Думата се нарича РЕЖИМ, като няма елементарна дисциплина поставена от ръководството после се чуди.
Последна промяна от Love_ на 03 дек 2010 14:22, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”