Та да започнем едно по едно.
1. Господата червени, бенбени и всякакви други-не визирам всички-не са в позицията да говорят глупости и по-нататък ще обясня защо са глупости. Да не говорим, че е странно малко да се гледат тръните в очите на другите без да се погледнат тези, които са в техните очи-хората са си го измислили навремето и са доста прави!
2. Относно мача-предлагам моят коментар, който претендирам да е безпристрастен-някой ако иска може да го оспори.

2. Относно интервютата след мач, плюенето и т.н.-как се отразяват на играчите. Това е проблем на психологията и с известна ирония забелязвам, че голяма част от вас са психолози по рождение, а може би и с няколко дипломи в тази насока в джоба хаха. Примери има и в двете посоки-мнения също, но да наричате хората, които не са съгласни с вас с обидни прозвища е меко казано нагло. Ето това е наглост-именно господата, които смятат, че не трябвало да се говори така след мач. И колко български отбори разцъфтяха, когато са били критични след всеки мач? Чакам примери за разцъфване, защото освен Левски друга бяла птица аз не виждам последните 15 години на българският футболен небосклон-най-вече визирам Европа, но да отбележа и сезонът, когато изкъртихме всички отбори в А-група със срамни резултати, както и сезонът, в който подобрихме резултатността в А-група! Треньорите и играчите са преценили, че така се надъхват-ами аз нямам право да ги критикувам. Те изказват мнения, с които не задължават никого. Едва ли така са видяли мачът, но сигурно има причина така да говорят! Който не я знае и е далеч от психологията ще го помоля да замълчи. Да, трудно е да похвалиш, но всеки може да критикува и плюе!
3. Относно треньорът. Не смятам, че е с лоша визитка, но въпрос на мнение. Въпросът е какво направи в Левски. Той привлече тези добри играчи-факт! Той взе до момента 4 точки в лига Европа и ни накара да се чувстваме горди в толкова мачове-факт! Той преодоля два отбора, които бяха силови и в разгара на първенството им-тип Тампере, Жилина, Беверен, Олимпия и т.н.-отбори, с които много други, че дори по моему и по-добри треньори не успяха да се справят-факт! Още помня едни думи на Томето Русев по посока на Мъри след един мач-бяха нещо от сорта: „ Всички помним думите-оставете го Мъри, къде ще се учи на гърба на Левски. Оставете го Мъри, той не става. Оставете го Мъри, той не се е доказал. Сега не огромен, а мегаогромен кредит на доверие...” Нещо, което не му дадоха и на Мъри и то голяма част от публиката не му даде, защото сме такива... за съжаление! Вие като плюехте Бербатов играеше ли добре? Грънци-добре, че напусна България, за да стане футболист, както и сега тези плюеници му се отразяват на играта, а е футболист на огромен клуб! Какво като сме Левски-трябва играчите ни да търпят да ги псуват и плюят ли? На всеки ще му се отрази това-това е факт! А и го погледнете от тази страна-хората се мъчат да направят нещо, често дават всичко от себе си, защото аз съм сигурен, че те дадоха всичко от себе си вчера, а и не само вчера и какво получават насреща-плюене... Радвам се, че има толкова много хора, които въпреки негативизмът у мнозина все още са зад отбора и го подкрепят безрезервно-казвам го с една дума-„Велики!!!”. Това е публиката на Левски и аз съм щастлив от този факт! Но не всички може да са еднакви де-аз лично смятам да опонирам на всеки победолюбец. Човек, който обича истински обича дори, когато жена му остарее и погрознее с течение на времето. Само, че тя никога няма да стане млада, докато Левски утре пак ще е по-силен-аз съм убеден в това! Така че според мен трябва да се даде шанс на Ясен, а и на Гонзо по същите причини. Да, грешат-и двамата са млади, а Гонзо и прохожда в тази професия! Така че не мога да се съглася с вашите критики-можем да дискутираме!
3. Футболът ни като цяло-на много ниско ниво, така че не можем да имаме свръхочаквания. Според мен Левски и цска тази година надхвърлиха очакванията в Европа! Това им се отрази и на представянето в България. Сигурен съм, че ако нямаха толкова мачове класирането нямаше да изглежда така-но и това е предположение, не съм ясновидец, за да съм сигурен, но това е моето мнение! Има добри школи, но хората, които тренират в тях не стават! Футболът за голяма част от тях е нещо междудругото, а не трябва да е така, за да си добър в даден аспект!!! Нямам идея как може да се разреши този проблем-освен с някакви пълни пансиони и желязна дисциплина, но незнам дали не се нарушават правата по този начин на хората! Нямаме и пари за суперкласни играчи-такава е реалността. От нищо-нещо не се прави. Всички отбори, с които играем са от държави, които са по-добре икономически от нас-факт! Единиците други си ги бием без проблеми!
Много неща изписахте, но не всички ми останаха в акъла, но моето мнение, че представянето и на Левски, и на цска е повече от добро! И някакви сравнения кой бил средно-европейски, кой бил посредствен са абсолютно субективни и не отговарят на истината. То от мач на мач има разлика, та камо ли през целия сезон да оценяваш някого и то с някакви старнни сравнения с отбори от други държави и т.н. Нарочно не нападам никой конкретно, защото нямам нищо против никой-това е ясно-да не вземете пък да си го помислите хах.