Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот xxxx » 02 дек 2010 11:16

И значи ви харесва отборът цяло второ полувреме да не излиза от наказателното си поле и да има един удар във вратата в началото му ;) Толкова безумно слаб Левски не съм виждал от доста време,срещу някякъв си посредствен белгийски отбор да си цяло полувреме опълчение не го приемам,но знае ли човек може би това са били указанията на ''гениалния" треньор :evil: Но и феновете са виновни докато има такива приближени с финикийски знаци към Батков като гугутката ли е яребицата ли е не го знам ,които са доволни на всичко стига да има нещо в джобовете и да си траят и по-зле ще става :roll:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 11:57

Станимир Стоилов е господин Никой. Забравете този глупак. Той само развали Левски, не направи нищо позитивно. Неговите усилия доведоха до израстването на Живко, Валери, Ричард, Михайлов - син впоследствие. Толкова. Ако това е чак толкова много за неговите поддръжници, нямам думи. Не е малко, но трябваше повече. Когато Наско го остави сам да работи, се видя, че Стоилов няма хал хабер от футбол. Той и в момента няма, само критикува Иван Вуцов и всичките си предшественици.
За Станимир Стоилов има една приказка -"Храни куче да те лае". Той е един неблагодарник.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2010 12:28

daniel875 написа:Станимир Стоилов е господин Никой. Забравете този глупак. Той само развали Левски, не направи нищо позитивно. Неговите усилия доведоха до израстването на Живко, Валери, Ричард, Михайлов - син впоследствие. Толкова. Ако това е чак толкова много за неговите поддръжници, нямам думи. Не е малко, но трябваше повече. Когато Наско го остави сам да работи, се видя, че Стоилов няма хал хабер от футбол. Той и в момента няма, само критикува Иван Вуцов и всичките си предшественици.
За Станимир Стоилов има една приказка -"Храни куче да те лае". Той е един неблагодарник.

Или нищо не разбираш от футбол или имаш причина лично да мразиш Стоилов. Стоилов изгради страхотен отбор със стил и класа. Постигна нещо което скоро не виждам как друг български отбор ще постигне. Но понеже Батков се стисна за пари за нови попълнения, отбора забоксува и мустакатия тарикат взе да разпродава на кило. Естествено при напускане на основни играчи и след привличане на няколко нови (Тасевски, Жоазиньо, Зе Соареш, Рабех, Безукан - забележи, все играчи от класа) не веднага стават нещата, но президента на клуба ни за съжаление е малоумен и почна да уволнява треньори наред. Затова сега сме на тоя хал. Ако беше го оставил да работи, сегашния Левски щеше да е по-силен от предишния 2006.
А както вървят нещата (дано не съм прав) Ясен ще се провали и няма да успее да направи и 1/10 от това което е направил Стоилов до сега.
Последна промяна от vvessel на 02 дек 2010 13:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 дек 2010 13:00

Аз продължавам да съм твърдо зад Ясен и футболистите! Добро първо полувреме, без да им оставяме пространства, добре групирани. Но безобразно второ. Не смятам, че Ясен е виновен за това. Но както и да е...Това си е мое мнение. Твърда подкрепа за любимците! Кредит на доверие за Ясен!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 02 дек 2010 13:46

Разочарован съм от мача снощи. През първото полувреме стояхме горе-долу равностойно, но 2-рото... без коментар, едвам минавахме центъра. Мариян Огнянов не е за такъв голям отбор, доказа го за пореден път! Изключително неорентиран, бави всяка атака на отбора. Лъчо Балтанов се справи перфектно в дефанзивен план. Но играта ни през второто полувреме бе повлияна и от принудителната смяна на Мюлдер. Стефан Станчев обаче не го замести убедително, направо може да се каже, че играхме с човек по-малко. Дано причината да е от липсата на опит, от напрежение, надявам се след 2-3 години да бъде част от гръбнака на отбора. Митрев доказа за пореден път, че заслужава да бъде титуляр на вратата!! Той, Йовов и Грийн бяха най-добрите наши в мача. Жалко, че отпаднахме.

levskarin
Контакти:

Нужен ли е Ясен Петров на Левски?

Мнениеот levskarin » 02 дек 2010 16:44

Нужен ли е Ясен Петров на Левски?
Поставям тази тема като въпрос за дискусия, а не дали да бъде сменен Ясен като треньор на Левски.
Аз смятам, че той не е нужен на Левски.
И за да не бъда голословен няма да цитирам Ефрем Димитров, а друг много уважаван от мен негов колега - Асен Спиридонов:
"На финала е редно да се даде конкретна оценка за старши треньора и спортния директор. Според мен Ясен Петров не надскочи нивото на отбора, тоест не му помогна с експертните си решения във важни мачове и моменти. Знаем колко трудно е, особено днес и в България, да изградиш нов състав и да постигнеш още в началото на процеса максимално добри резултати.
Но...да се върнем не по-далече от сряда вечерта. Как реагира Петров, за да уплътни зоната пред безпомощния Станчев, оставен в продължение на 20 минути сам срещу много по-бърз, техничен и физически здрав нападател? Нищо, само с подвиквания от тъчлинията младежът няма как да стане по-добър начаса. За победа ли игра треньорът в Белгия, при положение че върна най-добрия си халф отново в защита? Сержиньо Грийн така или иначе не можеше да покрие всички пробойни в отбраната, но с отсъствието му в средната линия Петров практически подписа капитулацията в надиграването с противника. Наставникът явно се надяваше на футболна аномалия през второто полувреме, събирайки на снега едновременно Йовов, Младенов, Жоазиньо и Огнянов.

Мисля, че тези думи казват всичко.
И нека не ми се трие темата. Пак казвам- това е като дискусия за качествата на Ясен Петров, а не дали да бъде сменен.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Нужен ли е Ясен Петров на Левски?

Мнениеот ЕМИЛ » 02 дек 2010 16:47

При отговор не е нужен какви са вариантите?

Хайде оставете го човека на мира.Аман от антилевскари.

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 02 дек 2010 16:53

Вариантите са нов треньор с класа и възможности да води Левски и да го измъкне от блатото, в което според мен се намира. И още един цитат. Този път от Вальо Грънчаров:"Да водиш в класирането с пет точки и накрая на полусезона да губиш с пет си е „истински подвиг”. Няма да изреждам много от мачовете. Само гостуванията на Сливен и Литекс стигат. В първото започна да се топи преднината, а във второто се стопи, след наивни грешки и на терена и на треньорската скамейка. "
И това ли не е достатъчно, г-н левскар, щом ние сме антилевскари?!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2010 16:56

Не! Но от 1 месец вече има отворена тема по въпроса:
levski/viewtopic.php?f=1&t=64657

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 02 дек 2010 16:57

Ясен Петров е най-слабия треньор в историята на Левски !

Върни се в “Архив”