АНКЕТА: Фланелка с №12 да излезе от употреба?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: Фланелка с №12 да излезе от употреба?
напълно безсмислена идея. твърдо против. няма да изброявам доводите, щото ще ми се счупят пръстите да набирам на клавиатурата ... и един съвет към всички нас, които носим жълто-черната идея - дайте да не се взимаме толкова на сериозно, щото все повече ми прави впечатление една тенденция, при която феновете неистово търсят признание от някой си за това, че са "голямата работа". това ще го преценят другите, с течение на времето, а от нас се иска само едно - постоянство и всеотдайност.
- vivacanary
- Контакти:
pucky написа:напълно безсмислена идея. твърдо против. няма да изброявам доводите, щото ще ми се счупят пръстите да набирам на клавиатурата ... и един съвет към всички нас, които носим жълто-черната идея - дайте да не се взимаме толкова на сериозно, щото все повече ми прави впечатление една тенденция, при която феновете неистово търсят признание от някой си за това, че са "голямата работа". това ще го преценят другите, с течение на времето, а от нас се иска само едно - постоянство и всеотдайност.

pucky написа:напълно безсмислена идея. твърдо против. няма да изброявам доводите, щото ще ми се счупят пръстите да набирам на клавиатурата ... и един съвет към всички нас, които носим жълто-черната идея - дайте да не се взимаме толкова на сериозно, щото все повече ми прави впечатление една тенденция, при която феновете неистово търсят признание от някой си за това, че са "голямата работа". това ще го преценят другите, с течение на времето, а от нас се иска само едно - постоянство и всеотдайност.
Добре де за да не те болят пръстите посочи поне една причина.
Иначе по темата твърдо ЗА!Също няма да изброявам причините,но не защото нямам какво да кажа ,а просто колегите преди мен са споменали почти всичко

vivacanary написа:Честно да ти кажа не разбрах какво се опита да кажеш.
Ще подходя по по-различен начин, защото няма да ме разбереш ако се опитам да обясня защо не трябва да смесваме фенското с футболното и не трябва да ставаме зависими от клуба.
Ако 12 излезе от употреба просто ще се превърне в поредната търговска марка, както всеки ползва bultras или urban order за каквото му падне. Ако продължаваме да чакаме жестове от ръководството за всяко нещо, скоро ще се превърнем в публика като на литекс примерно, няма кебапчета - няма подкрепа, има кебапчета - има подкрепа. Естествено не е много уместно да сравнявам кебапчетата с 12, обаче едното непременно би последвало другото.
Попринцип идеята не е лоша, но няма смисъл. Не искам, надявам се и никой друг не иска, големият фен да се отличава от другия по фланелката която носи на гърба си.
А пък аз често да ти кажа съм сигурен ,че и ти не разбираш какво точно си написал,или просто примера който си дал е напълно неудачен.
Какво искаме ние от клуба?????? За какви кебапчета и кюфтета говориш.Тук по-скоро ние феновете показваме признание отколкото да търсим такова от клуба, защото понятието КЛУБ е кухо понятие ,въпроса е в това хората в клуба,да усетят още по-силно,че не са сами и футболистите никога не са 11 ,а винаги 12 на терена.
Казваш, че ще се превърне в търговска марка? Не разбирам защо мислиш така

Надявам се бях ясен с моята теза,ако ти се занимава изясни и твоята.
Ебаси това е най-яката идея която съм чувал напоследък,твърдоо ЗА!
- nikytodorov
- Контакти:
ЗА-12,на буферната зона-огромна фанелка!Аи,КАНАРИ!!!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!
nikytodorov написа:ЗА-12,на буферната зона-огромна фанелка!Аи,КАНАРИ!!!
+1
май ще ни огрее.... 

Mod 1912 написа:май ще ни огрее....
От УС дали знаят за тази анкета?
105 години / 4 поколения ботевисти!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
ilian12 написа:Mod 1912 написа:май ще ни огрее....
От УС дали знаят за тази анкета?
Знаят, да.

Не натискайте ТУК!