Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Осъдиха Рабех на 4 месеца затвор
[offtopic]А какво стана с Максим Ставийски.Той в затвора ли е?[/offtopic]
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
- sedem_!_dva
Re: левски-щурм грац
Лош избор на мач си направил...
По-добре гледай на запис мача с Удинезе.
ПП Като ми напомни за този мач, още ме е яд на Чиликов-дървото, който се направи на контузен, за да не бие дузпа.

ПП Като ми напомни за този мач, още ме е яд на Чиликов-дървото, който се направи на контузен, за да не бие дузпа.

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Лош избор на мач си направил...По-добре гледай на запис мача с Удинезе.
![]()
Е по - добре ли е като е несигурен да я бие и да я изпусне?
rhaegar написа:Сега защо си търсиш да те наругаят всички?
що бе пич,просто искам да го гледам пак, кво лошо има
Все някой щеше да изпусне.Ама да нямаш куража да си ти си е чиста проба страхливост.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

[offtopic]
Кой да го вкара?Видя какво ставаше на делата-Мощна държавна подкрепа![/offtopic]peho написа:А какво стана с Максим Ставийски.Той в затвора ли е?
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
[offtopic]
И да го вкарат какво?Този руснак е направил почвече за държавата ни отколкото ние тук ще направим.Колко убийци по пътищата(а и не само) не влезнаха в затвора,а него го погнха само защото е известен.Ако беше Гошо Димитров ог ГорноНанадолнище случая щеше да е забравен на втория ден.[/offtopic]
nn72 написа:Кой да го вкара?Видя какво ставаше на делата-Мощна държавна подкрепа!peho написа:А какво стана с Максим Ставийски.Той в затвора ли е?
И да го вкарат какво?Този руснак е направил почвече за държавата ни отколкото ние тук ще направим.Колко убийци по пътищата(а и не само) не влезнаха в затвора,а него го погнха само защото е известен.Ако беше Гошо Димитров ог ГорноНанадолнище случая щеше да е забравен на втория ден.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- sedem_!_dva
nekakav написа:sedem_!_dva написа:Лош избор на мач си направил...По-добре гледай на запис мача с Удинезе.
![]()
Е по - добре ли е като е несигурен да я бие и да я изпусне?
Той не я би, защото го беше шубе и остави Бачков (защитник) да бие дузпата и той изпусна... Е страх го беше Чилика, защото беше изпуснал с/у Динамо К и точно затова в Левски няма място за такива женски полови органи ...
NON MOLLARE MAI
NO MERCY написа:някой можели да ми намери линк за мача много искам да го изгледам,благодаря предварително
http://arenabg.com/details.php?id=b6700 ... 269133150b
Виж дали не беше това,не сьм много сигурен

това са свинете бе брато май си се объркал
аз съм левскар в червата си