АНКЕТА: Фланелка с №12 да излезе от употреба?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Да остане ли №12 само за фенове и да не се ползва в игровия състав?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: АНКЕТА: Фланелка с №12 да излезе от употреба?

Мнениеот gogova4o » 01 дек 2010 21:14

Един град-един отбор написа:И аз съм ЗА, като ще добавя още една идея към тази, която мисля, че ще се получи много добре ...
По Христолово време /да не дава Господ никому/ преди 3-4 години вдясно от Трибуна Изток /гледано от централната трибуна/ поставяхме едно огромно знаме, което всъщност издигнахме за последно на мача със Славия, когато играхме с италиянците. Сега там се явява буферна зона и хора няма. Мисля, че една огромна жълто-черна фланелка с номер 12 ако се сложи там, точно до 12 играч на Ботев /агитката/ ще стои доста добре. Вие какво мислите :)

аз мислех да се издига една огромна фланелка в началото като хореография,но твоята идея е по-добра -да стои отстрани през целия мач
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 01 дек 2010 22:20

Нека всички да сме с номер 12 . Евала момчета .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 дек 2010 00:54

Месершмит написа:Твърдо "ЗА" №12 да остане само за феновете.
А в края на сезона(или полусезона) може да опрадаляме най-добрия играч, според феновете и да му връчваме фланелката с №12 като признание.

+1 Любимец на феновете , и всяка година да се избира кой е най заслужилия да я носи ! А иначе идеята е много добра , всички с номер 12 на гърба и всеки ще е играч от отбора, макар и на трибуната ;)

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 02 дек 2010 12:33

za nas e toj religiq написа:
Месершмит написа:Твърдо "ЗА" №12 да остане само за феновете.
А в края на сезона(или полусезона) може да опрадаляме най-добрия играч, според феновете и да му връчваме фланелката с №12 като признание.

+1 Любимец на феновете , и всяка година да се избира кой е най заслужилия да я носи ! А иначе идеята е много добра , всички с номер 12 на гърба и всеки ще е играч от отбора, макар и на трибуната ;)

+1. В тази връзка е добре да оформим окончателно Кодекса на Ботев и спрямо него в края на сезона бултрасите да гласуват даването на фланелка с N12 на 1 играч и на 1 неиграч (треньор, служител в Ботев, спонсор, фен, общественик и т.н.) - допринесли най-много за развитието на Ботев през изминалия сезон.

Според мен това ще е награда с невероятна сантиментална ценност. Би било добре никой да не получава с течение на годините повече от една N12, независимо колко е допринесъл за Ботев, но да има опция да бъде отнемана за действия нарушаващи Кодекса! Иска ми се един ден моите внуци, разглеждайки музея на Ботев да се изправят пред специално отделена стена на която за всеки сезон след 2010/2011 са изписани две имена - на играч и поддръжник ... и така година след година ... Би било невероятно! Историята трябва да се пази и предава на по-младите.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 02 дек 2010 14:23

Твърдо-ДА. Ако щете и само заради хилядите артикули с номер 12 които ще бъдат продадени.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 02 дек 2010 15:16

Къв е тоя мерак непременно да получим нещо от клуба? На мен ми стига да съм на стадиона, нито искам номера, нито фланелки и тн... Недейте да гледате на 12ката, или който и да е друг номер като търговска марка! Предпочитам някой играч, ако щете и любимеца на публиката, да я носи тая прословута фланелка, отколкото да се хвалим и кичим с нея, стига лиготии бе пичове!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 02 дек 2010 15:23

vivacanary написа:Къв е тоя мерак непременно да получим нещо от клуба? На мен ми стига да съм на стадиона, нито искам номера, нито фланелки и тн... Недейте да гледате на 12ката, или който и да е друг номер като търговска марка! Предпочитам някой играч, ако щете и любимеца на публиката, да я носи тая прословута фланелка, отколкото да се хвалим и кичим с нея, стига лиготии бе пичове!

Идеята не е да получим, а да дадем. Има фенове, които са прекарали на стадиона повече време от 90% от играчите на Ботев! Според мен на тези фенове N12 им приляга и както на терена по-младите футболисти се стремят да научат играта от по-опитните, така и младите фенове се учат от по-старите. Това е смисъла N12 да бъде само в публиката.

Никой не трябва и не може да задължи каква точно фланелка другия ще носи на трибуните. За тези които си имат любим футболист нека си слагат номерата и имената им, лошо няма, но за другите нека да е N12.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 02 дек 2010 15:59

Честно да ти кажа не разбрах какво се опита да кажеш.
Ще подходя по по-различен начин, защото няма да ме разбереш ако се опитам да обясня защо не трябва да смесваме фенското с футболното и не трябва да ставаме зависими от клуба.
Ако 12 излезе от употреба просто ще се превърне в поредната търговска марка, както всеки ползва bultras или urban order за каквото му падне. Ако продължаваме да чакаме жестове от ръководството за всяко нещо, скоро ще се превърнем в публика като на литекс примерно, няма кебапчета - няма подкрепа, има кебапчета - има подкрепа. Естествено не е много уместно да сравнявам кебапчетата с 12, обаче едното непременно би последвало другото.
Попринцип идеята не е лоша, но няма смисъл. Не искам, надявам се и никой друг не иска, големият фен да се отличава от другия по фланелката която носи на гърба си.

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 02 дек 2010 16:10

vivacanary, не виждам нищо комерсиално или пошло в идеята. Фланелката с номер 12 просто ще създаде още по-силно чувство за съпричастност към отбора, както и към другите привърженици - били те твои приятели или напълно непознати.

Аз с удоволствие ще си купя фланелка от официалния ни магазин, когато е готов и с още по-голямо удоволствие бих си избрал номер 12. И преди коментирахме - това ни отъждествява с 12-тия играч, а има и пряко послание към годината на основаване. Какво по-добро?! Алтернативата е да си купиш фланелка с номера на някоя от актуалните звезди в отбора, но това е преходно. А номер 12, обвързан с по-горната символика, можеш да си го носиш цял живот - от първото ти стъпване на стадиона, до последното. Пак казвам - няма нищо пошло в идеята, напротив - на мен ми звучи чудесно.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Ботев”