Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот Santiago Munezz » 02 дек 2010 10:46

blue avalanche написа:То верно цесекарите били като хипопотама:затънали до шия ама устите им-големи!Аз,пък,в общи линии,съм доволен от представянето на отбора в Европа.Това не са само мачовете в групата,а и преди това!Сега ще наизлязат разни "анализатори",които ще ревнат:"Ама аз предупреждавах!Ама аз прогнозирах!Ама аз ви разправях!"И аз бях писал,че без ПЕРФЕКТНА физическа подготовка никакви "походи в Европа" няма да се случат,ако ще в отбора да имаме 11 Меси-та!Но няма да тръгна в тази посока.В понеделник вечер един мегаотбор(Реал М) беше направен да изглежда като махленско отборче.Вижте изказванията след мача!
Ние,на снежната "пързалка" в Гент загубихме с 1-0.И веднага-някакви апокалиптични картини,призиви и т.н.Аз питам:
1.Кой друг български отбор,тази година,е направил повече или е играл по-добре?
2.Как играхме миналата година,сравнено с тази?
Впрочем Ювентус също отпаднаха от ЛЕ,нали?Там треньор НЕ Е Ясен Петров!

+1 Много точно казано
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 02 дек 2010 10:50

Догодина дано по-добре :) Вчера казах нещо , че като трагнете наван за мач кажете че отивате да играете и ако може да победите,а не отиваме и бием :roll: Успех догодина :)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 дек 2010 11:04

Аз лично съм доволен от раздаването през първото полувреме. Определено ако не беше толкова тежък терена, мача можеше да завърши добре за нас. Все пак сме по-техничният отбор. Перфектна тактическа дисциплина първото полувреме. Никакви пространства за техните футболисти и много добро групиране. Личи си, че имаме треньор. Само като си помисля как стояхме миналата година... Безобразно второ полувреме, което до някъде го отдавам на изключително тежкият терен. Слаб мач за Стефчо. 7 пъти го излъгаха по един и същ начин. Чак не вярвах, че е възможно. Стефчо е наше момче и си го харесвам, въпреки безобразният мач снощи.
Иначе за сетен път страхотна синя публика. Горд съм, че съм левскар!!!
Оттук насетне ще се съсредоточим в шампионата и купата. Само Левски и да живее България!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 11:06

Догодина, когато се издъним срещу отбор от ранга на Тампере отново, ще ми е много интересно какво ще говорят разбирачите от "форума". Да знаете заради такива критикари като вас наистина много ми се иска догодина да се издъним още в началото, че да ви видя аз тогава какво ще говорите за мачовете с Калмар, АИК, Гент, Лил. Пак ще да започнете да философствате, че по - лошо не можело да бъде, пак трябвало да се сменя треньора, пак трябва да се сменя директора, пак трябвало да се сменя собственика, най- добре да ви сменят вас - критикарите, дето се пишат левскари, а са само приказливци.
Вие това нещо човешки фактор чували ли сте? Смешният отбор на Барселона, смешният отбор на Реал какво става и от двата? Нищо, едно голямо нищо. Ако Хави, Иниеста, Меси, Валдес, Вия, Роналдо, Игуаин, Касийяс, Алонсо, Рамос, Ди Мария не играят, защото са им счупени краката(не дай Боже) или са просто контузени, тези същите смешни два отбора ще ядат големия бой от всеки. От абсолютно всеки, защото са "книжни тигри". Всичките отбори в света са "книжни тигри".
Ако не са съдиите, ако не е мафията, нищо не става от тях.
Последна промяна от daniel875 на 02 дек 2010 11:08, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 дек 2010 11:08

На мен пък не ми хареса участието ни в Европа, особено с тези футболисти! Щях да посоча публиката... но синята публика е винаги така.
Ясен - трябва да си ходи, понеже зимата ще разбие отбора.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 11:11

metodito написа:На мен пък не ми хареса участието ни в Европа, особено с тези футболисти! Щях да посоча публиката... но синята публика е винаги така.
Ясен - трябва да си ходи, понеже зимата ще разбие отбора.

Догодина най-много два мача ще изиграем в Европа, защото явно това си заслужаваме.

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 02 дек 2010 11:13

Абе, хора, слепи ли сте?! :evil: Къв е тоя ицо йовов?!?!? :evil: Стига ни е тровил нервите този некадърник! БИЛ дал, БИЛ вкарал преди 5 годнини, БИЛ някога си важна част... Цял мач един пас напред нямаше, задържаше ненужно топката, губеше елементарно, второто полувреме поне един снежен човек да беше направил, за да го видим, че е там. Не е от един или 2 мача това. Кой го налага в състава?! Защо го налагат на тези години, за кога?! Да се осъзнае малко и да спре да играе! Гледам, че след мача, феновете му дали една от най-високите оценки?! Какво му оценяват? Некадърността? Неумението да вижда играта? Грешните пасове? Грешките в защита? Нескопосаните отигравания? Заради него цялата минала не бях ходил да гледам Левски :evil: Айде да върнем Мечо, Топчо, Томашич, Бардон, Бабангида, Борето, Гонзо да се събува и да влиза, Пелето, Вагнер и т.н. ДаЛ си - хубаво, но щом не можеш вече - откажи се! Защо трябваше да се стига до тук?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 11:17

wire написа:Абе, хора, слепи ли сте?! :evil: Къв е тоя ицо йовов?!?!? :evil: Стига ни е тровил нервите този некадърник! БИЛ дал, БИЛ вкарал преди 5 годнини, БИЛ някога си важна част... Цял мач един пас напред нямаше, задържаше ненужно топката, губеше елементарно, второто полувреме поне един снежен човек да беше направил, за да го видим, че е там. Не е от един или 2 мача това. Кой го налага в състава?! Защо го налагат на тези години, за кога?! Да се осъзнае малко и да спре да играе! Гледам, че след мача, феновете му дали една от най-високите оценки?! Какво му оценяват? Некадърността? Неумението да вижда играта? Грешните пасове? Грешките в защита? Нескопосаните отигравания? Заради него цялата минала не бях ходил да гледам Левски :evil: Айде да върнем Мечо, Топчо, Томашич, Бардон, Бабангида, Борето, Гонзо да се събува и да влиза, Пелето, Вагнер и т.н. ДаЛ си - хубаво, но щом не можеш вече - откажи се! Защо трябваше да се стига до тук?

То и от тях толкова ставаше, но както и да е. Забравете Стоилов, той не е достоен, за да бъде треньор на отбор като Левски. Забравете Гонзо, той беше най - скапания централен нападател, който Левски е имал някога. Онези играчи бяха доста калпави като цяло, но успяха, защото така стана, защото понякога късметът трябва да помогне, когато вижда старание и последователност.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 11:21

Проблемът на българина, а и като цяло на фена, подчертавам думата фен, е, че той оценява според резултатите. Биеш той хвали, защо никой не може да разбере. Паднеш ли, той плюе. Готов от девет кладенеца вода да ти извади, да те обяви за некадърен, да те изкара най - големият идиот, като всъщност той май е по - големият такъв, защото трябва хладен разум, трябва спокойна оценка.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 02 дек 2010 11:21

Лично аз съм много доволен от представянето ни в лига европа.Като се има в предвид че не очаквах въобще да влезнем в групите.А по споровете дали Ясен трябва моето мнение е да нека го оставим да работи аз не виждам какво толкова сте го нарочили.Да направи грешки но хубавите неща са много повече от лошите откакто той ни е треньор.Така че нека го оставим да работи и пролетта вече ще видим дали става или не.За всяко нещо трябва време при Мъри първата една година да не беше добра.Затова нека го оставим Ясен аз лично имам вяра в него.
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”