nore написа:Това е ясно, както и това че се оспорват от другата страна. Както писах, не съм компетентен по въпроса.
От значение за феновете е какво ще стане с отбора в случай, че Ершов надделееНа мен ми е интересно да разбера какви са вижданията на Ершов за Черноморец и изобщо дали го вълнува съдбата му по какъвто и да е начин. Също така никъде не съм чел нещо за мнението му относно проекта за стадиона (Арената) и базите.
Събев не оспорва документите . Жалбата му , срещу събранието е на базата , че такива документи не съществуват . Ама явно ги има . Оттам нататък всичко е процедурни хватки и протакане . Вариантите не са много . Или Събев и Ерешов се разбират по някакъв начин , или известно време нещата ще останат в това положение . Обаче към момента има 2 съдебни решения в полза на Ершов . За вписване на новия управителен съвет на Петрол и за въвеждане във владение на доверени хора на Ершов в управителния съвет на Черноморец . Събев ги обжалва , но само печели време по този начин.
Честно казано незнам какво ще стане с футболния клуб . Всичко е слухове . От този , че клуба ще бъде закрит и ще се финансира Нефтохимик ( отново под името Нафтекс ) , до слуха , че Ершов ще прави от Черноморец аналог на Аякс . Дори се спрягаше името на Глен Ходъл като мениджър на клуба . Едно е ясно - Ершов е бизнесмен , при това с много по-големи контакти и възможности от Събев . Проекта за "Бургас Арина" е печеливш и не вярвам Ершов да се откаже от нещо което носи печалба . Отделно той има интереси и към "Южен поток" и към "Бургас-Александрополис" и ще му трябва добър имидж . Така , че според мен клуба няма да е по-зле при Ершов , отколкото в момента . Ама знае ли човек . Но са го чували да казва , че едно от първите неща които ще направи е да изкупи нематериалните активи от Дражев . Ще видим , до лятото ще стане ясно .