Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот Valdes » 02 дек 2010 00:48

delqnski47 написа:
Valdes написа:delqnski47 как имаш тази снимка в подписа си??? аз не мога сложа с такава големина ... или ти си привилегирован... :lol:

Еми който има връзки успява в тоя живот :mrgreen:

така е прав си за съжаление и затова държавата ни е в това положение!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 00:50

Вместо да философствате глупости, я ми кажете тази вечер нямаше ли изненада в Европа. Рядко се случва отбор от нивото на Ювентус да отпадне в такава лека група. Стана нещо подобно както Милан преди години в КЕШ, когато бяха с Херта, Челси и Галатасарай. И двата случая лесни групи, дори групата на Ювентус мисля, че е по - лесна. Когато Юве отпада, значи какво да говорим. Това не е за самоуспокоение, защото от друга страна е тревожен факт за нас, но значи ние сме много далеч от истината. Всъщност Левски е отбор на пет месеца. Какво искаме?
Последна промяна от daniel875 на 02 дек 2010 00:52, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 дек 2010 00:50

slavi_1914 написа:Май забравихте,че не този мач ни извади от борбата, а един нелеп автогол срещу Лил. При така очертаващата се ситуация онзи и без онзи нелеп автогол,можеше сега да се точехме на Спортинг и да се класираме.
Така,че няма нищо срамно в тази загуба КАТО ГОСТ ! Освен това за разлика от други загуби от предните години мача беше коварен и можеше да се развие всякак.

Има срамно начина по който го правиш ;)
ДА,авто гола е нелеп,ама я си спомни наще голове:Адски НЕЛЕПА грешка в защитата на Лил и втория с нечовешки късмет ;)
Просто никой не гледа реално на нещата ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 02 дек 2010 00:52

Ако позволите едно мнение на цскар: проблемите на Левски са два - липсата на равностойни смени и ужасно слаб треньор. Ясен ми е ясен от години - където отиде се провали, без изключение. Страхлив, непоследователен, безидеен. Гент са един напълно победим и преодолим отбор, но не и с такава тактика. За субектите Балтанов, Огнянов, Младенов и този Станчев, който за първи път го гледам - без коментар. Отдавна говоря, че Левски си е същия отбор от миналата година, но с разликата Дембеле. Това е истината, нищо лично.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 дек 2010 00:54

daniel875 написа:Вместо да философствате глупости, я ми кажете тази вече нямаше ли изненада в Европа. Рядко се случва отбор от нивото на Ювентус да отпадне в такава лека група. Стана нещо подобно както Милан преди години в КЕШ, когато бяха с Херта, Челси и Галатасарай. И двата случая лесни групи, дори групата на Ювентус мисля, че е по - лесна. Когато Юве отпада, значи какво да говорим. Това не е за самоуспокоение, защото от друга страна е тревожен факт за нас, но значи ние сме много далеч от истината. Всъщност Левски е отбор на пет месеца. Какво искаме?

Левски е на 5 месеца,ами ако продадат Гарата(както ще стане) и купят 4-5 футболисти,пак ставаме нов отбор ;)
Докога оправдания?!?!Сега нов отбор,ако остане 2 години ще каже:Ами не се получава,трябва освежаване ;)
Тука няма кой да те чака,просто сме адски далече от истината,говоря за манталитет,мислене и качество!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 02 дек 2010 00:54

Ясен: Надиграха ни, но съм доволен
И на какво си доволен бе Ясене.
Че си смешен и протеже на Гонзо.
Доволен ли си от Дани Млладенов или ,че игра за 0-0 и падна само с 1-0.
Срам!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2010 00:54

SAMP написа:Абе мочетааа,абстрахирайте се от всякакви пристрастия и вижте очевидни неща,че ни куца А-Б-то в футбола!!!
Ето Гонзо ми разправя,че сме играли мн добре и сме имали шанс да бием.Вървяли сме по правилен път и тва било начина :shock: :shock: :shock: Или не разбирам от футбол грам,или ни взимат за канарчета от клуба!!!

Съгласен. Ако това е правилния път догодина класиране в тройката в А група ще е голям успех. А влизане в групите на ЛЕ - абсурд. Вярно че Гент са много сериозен отбор и да не забравяме че биха Порто с 3:1,но нивото на отбора е видимо спаднало както като цяло , така и по еденици. Единствено Грийн показа класа. Отново. Ама не може да играе хем в защита, хем в центъра.
Ако продължаваме така догодина май месец Гонзо ще събира багажа от Герена, защото и с Ратко говореше,че сме играли добре и сме на правилния път,ама като видя дебелия край си призна че не става. Сега с тези играчи среднограмотен треньор може да постигне много. Имам подозрения че нашия е неграмотен.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 00:55

realist написа:Ако позволите едно мнение на цскар: проблемите на Левски са два - липсата на равностойни смени и ужасно слаб треньор. Ясен ми е ясен от години - където отиде се провали, без изключение. Страхлив, непоследователен, безидеен. Гент са един напълно победим и преодолим отбор, но не и с такава тактика. За субектите Балтанов, Огнянов, Младенов и този Станчев, който за първи път го гледам - без коментар. Отдавна говоря, че Левски си е същия отбор от миналата година, но с разликата Дембеле. Това е истината, нищо лично.

Не си много прав, както често се случва. Ако всички играчи бяха здрави, както беше преди пет години от групите нататък, съвсем друго щеше да е. Много е важно отборът ти да е в ред. Не забравяй, че Бензукан и Петков направиха кризата в Левски. Иначе Литекс нямаше да бъде на първо място. Вътрешните скандали провалиха тима в първенството. В Европа представянето е много силно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 02 дек 2010 00:56

Пичове,горе главите,преди мача ви казах,че белгийците са абсолютния фаворит в мача и за жалост се оказах прав,но ние за съжаление сме доста назад от Белгия във всяко едно отношение а всеки който си мисли че Гент е някой случаен отбор може да се застреля.Срещу Спортинг няма да загубите в София сигурен съм,да ви призная таз есен в Европа наистина Левски игра много добре най-вече в мачовете вкъщи,но вие тепърва изграждате отбора си и да ви призная предпочитам вие да сте шампион пред Литекс.Видя се кои са големите отбори в България -ЦСКА и Левски.
П.п.Завиждам ви,че иамте Сержиньо Грийн в отбора си !!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 дек 2010 01:00

realist написа:Ако позволите едно мнение на цскар: проблемите на Левски са два - липсата на равностойни смени и ужасно слаб треньор. Ясен ми е ясен от години - където отиде се провали, без изключение. Страхлив, непоследователен, безидеен. Гент са един напълно победим и преодолим отбор, но не и с такава тактика. За субектите Балтанов, Огнянов, Младенов и този Станчев, който за първи път го гледам - без коментар. Отдавна говоря, че Левски си е същия отбор от миналата година, но с разликата Дембеле. Това е истината, нищо лично.

Ами прав си .....съгласен съм с всичко освен за Дани Младенов ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”