Гент - Левски 01.12.2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.
Нека някой на трезва глава и в спокойна обстановка да направи едно сравнение между този отбор на Левски и онзи от 2006-а година. Аз твърдя, че сегашният отбор е много по-силен. Проблемът е, че Ясен Петров не успява да накара играчите да показват най-доброто - дали заради сбъркана тактика, дали тренировките са тъпи, незнам, обаче е факт, че имаме страхотни играчи, но нивото им спадна в последния месец и половина.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
SAMP написа:Абе момчета,вие от футбол разбирате ли?!?!?!
Кой игра добре??????С такива разбирачи по трибуните ще чакаме скоро да има пак Бате и Тампере.Нямаме халф,защитник,дефанзивен халф,дясно крило.Кой играе добре???
Тва е най-смешната възможна група,кои са тия Гент?!?!Динамо Загреб отиде в Белгия и смаза Брюж с 2-0!!!Единствено тежкото време ни спаси от разгром!!!!!!Просто сме слаби и ръкожодството трябва да си го признават,а не да ми замазват очите с:Нямаме шанс,Трябва ни опит,готви ме се сериозно,отиваме да ги смажем и т.н.!!Просто на играчите им липсват елементарни неща:пас от 5 метра буркат,не могат да спрат топката,не могат да се пласират.Абе просто нямам думи!!!Всяка година едно и също и после пляскаме с ръце и....живота продължава.Безобразен и безидеен Левски,тва е реалността!!!
Eй това е изказване на човек който разбира от футбол и който милее за БГ футбола ..... И според мен ако нямаше сняг Левски отиваха на резултат. Снега изигра мечешка услуга - идеално оправдание на "ръководството" и на футболистите. Всеки "фен" който смята че днес Левски са загубили заради лошия късмет просто няма идея от футбол.... Един път за винаги трябва да стане ясно, че с това първенство където голяма част от мачовете на "грандовете" с останалите са или уредени или съдията реже малкия отбор през кръста, футбол за навън няма да имаме. Другото са сини, чевени, оранжеви и т.н. очила.
За какво ми изтрихте коментаре бе,какво лошо написах.Май като видите лого на ЦСКА и триете без дори да го прочетете.
blue avalanche написа:Определено ще ни е по-добре напролет да се концентрираме само в/у шампионата(и купата),защото явно физически не издържаме.Нека не се заблуждаваме.Започнаха в множко да ни идват мачовете.
Еми като нямаме класни резерви да заменят достойно титулярите......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Сега слушам Гаджев и обяснява че сме били играли за 3 точки. Ако очакваш мача да свърши окло 35-та минута е нормално, но мача е 90 минути а през второто полувреме нямахме положение и Гент напълно заслужено победиха. Пак заради времето изглеждахме до някъде равностойни, но да стискаме палци Спортинг да дойде със резервите да направим малко коефициент.
- blue avalanche
- Контакти:
Avenger написа:Всички плюят Станчев или повечето, а Дъстли да не би да беше по-добре.... и точно това ми е въпроса Ясен не видя ли, че цялата втора част и цялото второ полувреме ни нападаха само и единствено през една зона, никаква реакция.....нападате Младенов, а Жо цъфтеше ли????!!!! Всички са виновни и това го разберете, за да се стигне до грешка на 1 се прави грешка от друг преди него......въпроса е защо отново се прибираме като опълченци, просто няма как така да постигнем нещо......и хората от Цска са прави, ами трагични си бяхме днес ДА особено второто, надиграга ни по всички параграфи....и ако някой се оправдае, че терена е бил причината............ ДА терена беше причината да загубим само с 1:0 иначе щеше да е нещо като разгром,,,, това е истината
1.Ами,Дъстли накара Ганаси да се прехвърли при Минев,нали?
2.В сравнение с Младенов и резервите на скамейката "цъфтяха"!
Avenger написа:Всички плюят Станчев или повечето, а Дъстли да не би да беше по-добре.... и точно това ми е въпроса Ясен не видя ли, че цялата втора част и цялото второ полувреме ни нападаха само и единствено през една зона, никаква реакция.....нападате Младенов, а Жо цъфтеше ли????!!!! Всички са виновни и това го разберете, за да се стигне до грешка на 1 се прави грешка от друг преди него......въпроса е защо отново се прибираме като опълченци, просто няма как така да постигнем нещо......и хората от Цска са прави, ами трагични си бяхме днес ДА особено второто, надиграга ни по всички параграфи....и ако някой се оправдае, че терена е бил причината............ ДА терена беше причината да загубим само с 1:0 иначе щеше да е нещо като разгром,,,, това е истината
Проблема е в Яската, твърде далече е от големия футбол! Самочувствието на футболистите зависи и от това на треньора, когато той е мижетурка няма как футболистите да са звезди!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Santiago Munezz
- Контакти:
SAMP написа:blue avalanche написа:Не можем да надскочим възможностите си!При положение,че един от малкото качествени офанзивни футболисти(Дарко) отсъстваше,че титулярният десен защитник се контузи(не знам в какво състояние доигра мача Минев)какво повече можехме да очакваме?
Да неможем,тва е реалността!Но Батков,какво каза преди Уефа:Ще играем минимум 1/8 финал?!?!
Ето и Гаджев играли сме добре и сме били равностойни
Хахаха равностойни сме били,като че ли ние не гледахме мача квото и да говорим надиграха ни напълно особено втората част ни смазаха,нямаме равностойни смени на никой от основните ни футболисти,нито на Дарко нито на Мюлдер,който за нещастие се контузи в този важен момент това допълнително наколони везните в полза на белгийците,а наистина нямаме и добра физическа подготовка.....Като цяло едно добро представяне в ЛЕ тази година,дано последния мач го завършим подобаващо и така....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Поне Йовов си призна очевидното-че ни надиграха тотално!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
NWO написа:SAMP написа:Абе момчета,вие от футбол разбирате ли?!?!?!
Кой игра добре??????С такива разбирачи по трибуните ще чакаме скоро да има пак Бате и Тампере.Нямаме халф,защитник,дефанзивен халф,дясно крило.Кой играе добре???
Тва е най-смешната възможна група,кои са тия Гент?!?!Динамо Загреб отиде в Белгия и смаза Брюж с 2-0!!!Единствено тежкото време ни спаси от разгром!!!!!!Просто сме слаби и ръкожодството трябва да си го признават,а не да ми замазват очите с:Нямаме шанс,Трябва ни опит,готви ме се сериозно,отиваме да ги смажем и т.н.!!Просто на играчите им липсват елементарни неща:пас от 5 метра буркат,не могат да спрат топката,не могат да се пласират.Абе просто нямам думи!!!Всяка година едно и също и после пляскаме с ръце и....живота продължава.Безобразен и безидеен Левски,тва е реалността!!!
Eй това е изказване на човек който разбира от футбол и който милее за БГ футбола ..... И според мен ако нямаше сняг Левски отиваха на резултат. Снега изигра мечешка услуга - идеално оправдание на "ръководството" и на футболистите. Всеки "фен" който смята че днес Левски са загубили заради лошия късмет просто няма идея от футбол.... Един път за винаги трябва да стане ясно, че с това първенство където голяма част от мачовете на "грандовете" с останалите са или уредени или съдията реже малкия отбор през кръста, футбол за навън няма да имаме. Другото са сини, чевени, оранжеви и т.н. очила.
В София ги видяхме Гент на "без сняг"!От половин положение вкараха 2 гола!Чак пък толкоз...