Мнениеот v.r.s. » 01 дек 2010 18:48
[quote="Irish stout"]Да не се обиждат перничани, ама отборът на Миньор не се свързва с нищо футболно, ами по-скоро с нефутболния характер на публиката си. Затова и градът беше класиран като най-лош за живеене град, та чак и кметицата им обърна внимание, като каза, че причината за това е отчасти поведение на литературни герои.
Не зная от колко години гледаш футбол,но явно не са много,след като твърдиш,че отбора на Миньор не се свързва с нищо футболно. Може да не сме били шампиони и да нямаме по предно място от четвърто в историята си,но Перник е бил и ще си остане футболен град,независимо,че в последните 10 години има отстъпление,както от страна на отбора,така и от страна на публиката.
За всичко това е причината е най-вече дългото ни съществуване във В и Б групите.
Това прекъсна нишката между поколенията футболисти,а и също така публика,като за съжаление нито отбора,нито публиката има нещо общо с това което бяха преди този период,а може да се каже,че и самият футбол в България като цяло западна много и това също си оказва влияне.
А що се касае за анкетата "Най-добър град за живеене",тя е толкова нереална и субективна,че не ми се коментира дори,а и не виждам какво общо имат феновете на Миньор и тази анкета,самата кметица се изказа доста повърхностно и дори може да се каже,че това което каза тя е пълна глупост.
Аз примерно не съм гласувал в тази анкета,но това не означава,че не харесвам града и за мен той е лошо място за живеене,а съм сигурен,че и много други не са го направили,защо не им се занимава с глупави анкети. До колкото разбрах е имало и графа за етническа,религиозна и хомосексуарна толерантност и се оказва,че при нас те липсват,тъй като процента на малцинствата е малък,а също така няма джамия и хомосексуални организации в града ни.
Ако това са някои от изискванията,за да сме добър град за живеене,то аз съм съгласен и предпочитам да не сме такъв.