Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Мнениеот Пловдив1926 » 01 дек 2010 16:37

На стадион Локомотив, отборите с жълти фланели започват мача с два гола назад :twisted: На тренировката преди мача ще поговорим с играчите, ако поведат с 2-3 гола да натискат до последно докато не стигнат двуцифрен резултат заради нас 8-)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 01 дек 2010 16:44

Да не се обиждат перничани, ама отборът на Миньор не се свързва с нищо футболно, ами по-скоро с нефутболния характер на публиката си. Затова и градът беше класиран като най-лош за живеене град, та чак и кметицата им обърна внимание, като каза, че причината за това е отчасти поведение на литературни герои.

Подкрепяйте си отбора, няма лошо. Ама коментарите в стил ЕЖК колко и къде сме били са ни през оная работа. Приказките са за тези, които не могат, за привържениците - евнуси. Знаят, но не могат, и затова приказват.

Всички са много, когато са силни, ние сме много и когато сме слаби, и без да имаме държавни структури и държавна подкрепа зад гърба си. А като се замислиш,че някои живеят само и само да са, и когато са, на власт... 8-)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 01 дек 2010 17:44

Момчета,само недейте да подценявате мача и да говорите за някакви двуцифрени резултати и т.н. Това няма нищо общо с действителноста.Нашите трябва да излезнат пределно мобилизирани и с нагласата да изиграят като истински мъже тази последна битка за 2010-та година.Нямам търпение до събота,искам да си видя любимия отбор!
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 дек 2010 17:46

Мога да им дам хендикап 1-2 гола :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Re: Билети за Локо-Миньор

Мнениеот pavlov10 » 01 дек 2010 17:47

Учениците под 16,както и пенсионерите влизат безплатно на Лаута срещу съответния докумет.За учениците е лична карта.Също така трябва да си на вход номер 5,ако не се лъжа.И не прави грешката да си със синя тениска,че като ти гледам авартара ... :!:
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 дек 2010 18:48

[quote="Irish stout"]Да не се обиждат перничани, ама отборът на Миньор не се свързва с нищо футболно, ами по-скоро с нефутболния характер на публиката си. Затова и градът беше класиран като най-лош за живеене град, та чак и кметицата им обърна внимание, като каза, че причината за това е отчасти поведение на литературни герои.

Не зная от колко години гледаш футбол,но явно не са много,след като твърдиш,че отбора на Миньор не се свързва с нищо футболно. Може да не сме били шампиони и да нямаме по предно място от четвърто в историята си,но Перник е бил и ще си остане футболен град,независимо,че в последните 10 години има отстъпление,както от страна на отбора,така и от страна на публиката.
За всичко това е причината е най-вече дългото ни съществуване във В и Б групите.
Това прекъсна нишката между поколенията футболисти,а и също така публика,като за съжаление нито отбора,нито публиката има нещо общо с това което бяха преди този период,а може да се каже,че и самият футбол в България като цяло западна много и това също си оказва влияне.

А що се касае за анкетата "Най-добър град за живеене",тя е толкова нереална и субективна,че не ми се коментира дори,а и не виждам какво общо имат феновете на Миньор и тази анкета,самата кметица се изказа доста повърхностно и дори може да се каже,че това което каза тя е пълна глупост.
Аз примерно не съм гласувал в тази анкета,но това не означава,че не харесвам града и за мен той е лошо място за живеене,а съм сигурен,че и много други не са го направили,защо не им се занимава с глупави анкети. До колкото разбрах е имало и графа за етническа,религиозна и хомосексуарна толерантност и се оказва,че при нас те липсват,тъй като процента на малцинствата е малък,а също така няма джамия и хомосексуални организации в града ни.
Ако това са някои от изискванията,за да сме добър град за живеене,то аз съм съгласен и предпочитам да не сме такъв.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 дек 2010 19:02

Е то какво излезе? Няма фенове, няма футболисти, няма успехи, ама иначе сте футболен град. По кой критерий по-точно? Айде моля ти се :) А за качеството на живот - като минах табелата Перник и се върнах 20 години назад, няма такава машина на времето :mrgreen:

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 01 дек 2010 19:54

Пловдив1926 написа:Е то какво излезе? Няма фенове, няма футболисти, няма успехи, ама иначе сте футболен град. По кой критерий по-точно? Айде моля ти се :) А за качеството на живот - като минах табелата Перник и се върнах 20 години назад, няма такава машина на времето :mrgreen:

Край...обиди приказния им град! :mrgreen: Ей сега се почна...

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 01 дек 2010 20:22

Ако се поставиш на тяхно място, за тях си е приказен. Много градове биха им завидяли, виж с какъв плам си говорят за града. Да говорим за града им е все едно те да обсъждат Коко. Нито ние сме перничани, нито те локомотивци, че да ни вълнува какъв им е града и какъв ни е собственика.

Хората сто пъти по-нормално щяха да да общуват помежду си ако поне веднъж се опитваха да "влязат в обувките на другия" както казват англичаните.
За Миньор, признавам си, нищо не знам. Един мач не съм им изгледал, даже и до Перник не можах да отида за първенството. И сто пъти по-добре ще е да ни разкажат какви футболисти имат от вчера и днес, как приемат отбора си, какви успехи има той. Кой от техните би спрял Здравко или Карвальо, кой ще излезе срещу Крачуна и Бенджи, ще може да финтира нашите Вальо и Драги.
Сега се сещам, че биха ЦСКА в София. Аз ако бях на тяхно място и искам с нещо да заям Локото, щеше да е с това - Да, ама сме ги били в София, а вие никога. Да, ама ги бихме ония, бихмеее.

Пак ако бях на тяхно място, щях да тръгна с кеф към Пловдив. Първо, биха си преките конкуренти за изпадане и си заслужиха мястото в елита - да играят срещу юноши на Андерлект, Оксер, Рен; национали на Франция, Мароко, България, Холандия; треньори от Германия, Сърбия, Израел, Румъния. С претенциите им за Европа, купи и медали. По стадиони с имена на легенди, за милиони левове и с публика наперена да ги надвика. А те тръгват просто от "Стадиона на Мира"... С футболистите им сигурно се разминават всеки ден по улиците. Момчета на които никой не им знае имената.

Това от някъде да ви е познато?!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 дек 2010 21:26

PB1936 написа:
Пловдив1926 написа:Е то какво излезе? Няма фенове, няма футболисти, няма успехи, ама иначе сте футболен град. По кой критерий по-точно? Айде моля ти се :) А за качеството на живот - като минах табелата Перник и се върнах 20 години назад, няма такава машина на времето :mrgreen:

Край...обиди приказния им град! :mrgreen: Ей сега се почна...

Кой е казал,че няма фенове,имам чувство,че говоря на деца от детската градина и не могат да разберат какво искам да кажа. Вие по колко ходехте миналата година,когато отбора беше в дъното на таблицата,да не говоим,че на мача който играхме в Надежда ви нямаше въобше. Аз казвам,че в сравнение,от преди 10-20,а да не говорим за на което съм бил свидетел през 80-те години,сме отстъпили относно духа който имаше тогава в отбора и това което бяхме като публика. Мислиш ли,че вие ако не бяхте взели лиценза на Велбъжд и като нас ви нямаше 7 години в А група,играейки и няколко години във В група,това нямаше да се отрази.
И какво видя като мина табелата на Перник,ако въобще си идвал де,тъй като казвахте,че сте били 500 души,а бяхте около 200 и може и да си бил от останалите 300 които не присъстваха,но говореха като очевидци за мача.

Относно предстоящият мач,в момента сте по добри от нас и ще е нормално да ни отстраните,но в тези двубои от един мач,може да се очаква всичко. Дано се получи добър мач,пък каквото стане.

Върни се в “Локо Пловдив”