Локомотив Пд- Черноморец тема за мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlatan
Контакти:

Re: Локомотив Пд- Черноморец тема за мача

Мнениеот vlatan » 30 ное 2010 22:11

Conan ,приятелю много си бесен че не са ни дали 15 картона-явно са ни пожалии, за такъв груб мач който сме изиграли :mrgreen: :mrgreen: Просто гледай ситуацията с "фала" на Фернандес с/у Лазаров 20 пъти и погледни на къде отива топката, как Лазаров тича с "счупения" си крак (съдейки от превиването си), и как горкия се озърта ридаейки в ситуацията на земята..Тогава ми описвай ситуаци за спъване отзад и за разни директни картони за Дянков??? :lol: :lol: (пълна смехория) и т.н. Прочети внимателно предния ми пост и ми отговори защо за описаните нарушения на Локото не беше показани картони, и дали според теб заслужаваха..
И понякога се осъзнай с писанията си -много дразниш, ако не те кефи отбора и каквото и друго с него спести ни го, защото от теб нищо позитивно не съм прочел. Или те гони носталгията от близкото минало по зелния отбор- всичко беше супер с Нафтата, но нещата с паричките не бяха много по ралични от тези с Черноморец...И Порточанов не направи Нафтата шампион-въпреки парите..Само че Нафтата от съдий никога не си е патил, мачове с отбори като Прин, Берое и .т.н. започваха с дузпа от съблекалнята, никой не се напъваше.Спомни си ги тези неща и тогава дава квалификаций за Балъков и Събев..

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 дек 2010 09:18

Conan, тук и аз не съм съгласен. Не съм съгласен, че Фернандес трябваше да бъде изгонен. Всичко е интерпретация на съдията. Ако искаше можеше да му вдигне картон, ако ли не - можеше и да не му вдигне. Явно, че искаше. Може само аз да си вменявам, но определено играчите на Локо и съдията бяха впрегнати в идеята да ни окастрят раничко. Ако се не лъжа до 20-тата минута вече имахме жълти картони на възлови играчи и то за ситуации, които позволяват отминаване на картон.
ПС: Това не оправдава слабата и безидейна игра на отбора, а що се касае за моето мнение - явно се влияе от прекалено многото футбол, който гледам от Албиона. Обърни внимание, кога и за какво съдиите свирят фаул. Що се касае за Лазаров - и в Черноморец да играе пак ще ми е смешно-комичен с подобни претъркаляния и надали ще ме вдъхнови...
Пак се връщам на падането му след "интервенцията" на Фернандес: Крачето му се "усука" назад в обратна посока на получения "удар" от Фернандес. Разбирам, че си играл футбол, играл съм и аз - кажи: те такова чудо на физиката моЙ ли се случи в игрова ситуация. В Англия изгонения щеше да е Електричката.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 01 дек 2010 15:21

ntodorov написа:Conan, тук и аз не съм съгласен. Не съм съгласен, че Фернандес трябваше да бъде изгонен. Всичко е интерпретация на съдията. Ако искаше можеше да му вдигне картон, ако ли не - можеше и да не му вдигне. Явно, че искаше. Може само аз да си вменявам, но определено играчите на Локо и съдията бяха впрегнати в идеята да ни окастрят раничко. Ако се не лъжа до 20-тата минута вече имахме жълти картони на възлови играчи и то за ситуации, които позволяват отминаване на картон.
ПС: Това не оправдава слабата и безидейна игра на отбора, а що се касае за моето мнение - явно се влияе от прекалено многото футбол, който гледам от Албиона. Обърни внимание, кога и за какво съдиите свирят фаул. Що се касае за Лазаров - и в Черноморец да играе пак ще ми е смешно-комичен с подобни претъркаляния и надали ще ме вдъхнови...
Пак се връщам на падането му след "интервенцията" на Фернандес: Крачето му се "усука" назад в обратна посока на получения "удар" от Фернандес. Разбирам, че си играл футбол, играл съм и аз - кажи: те такова чудо на физиката моЙ ли се случи в игрова ситуация. В Англия изгонения щеше да е Електричката.

+1
че бяхме слаби леди да, стреснахме се малко от гола и загирахме, но с 10 на терена нямаше как. Играч като Лазаров никога не би ме кефил, ако ще да играе при нас и да ни вкара в ШЛ. С тия театрални сценки няма как да ме надъха. Много добър играч, ама циркаджийските номера ми идват в повече.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 01 дек 2010 19:34

ntodorov - мисля че съм го писал по-горе ... Лазаров преигра яко в конкретната ситуация . Но нарушение имаше , признава си го и самия Фернандес . Ако беше първото подобно щях да се съглася с теб . НО за Фернандес беше 3-то поред спъване на противник в гръб . Практика да се показва жълт картон на играч за поредица идентични нарушения . Не мога да си изкривя душата и да кажа , че Фернандес е изгонен несправедливо . Ако гледаме как е в Англия ... Фернандес щеше да е изгонен доста по-рано ... и Койта щеше да е под душовете . Най -вероятно пък Лазаров щеше да го накажат след гледане на видеозапис .
Съгласен съм с теб , че Локо - то търсеха червен картон за играч на Черноморец . Но това си е част от футбола . Както е част от футбола , да не се поддаваш на провокации . За мен лично , всички показани картони в мача са реални ... с уговорката , че втория жълт картон на Фернандес е за натрупване на нарушения .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 дек 2010 02:01

Conan написа:ntodorov - мисля че съм го писал по-горе ... Лазаров преигра яко в конкретната ситуация . Но нарушение имаше , признава си го и самия Фернандес . Ако беше първото подобно щях да се съглася с теб . НО за Фернандес беше 3-то поред спъване на противник в гръб . Практика да се показва жълт картон на играч за поредица идентични нарушения . Не мога да си изкривя душата и да кажа , че Фернандес е изгонен несправедливо . Ако гледаме как е в Англия ... Фернандес щеше да е изгонен доста по-рано ... и Койта щеше да е под душовете . Най -вероятно пък Лазаров щеше да го накажат след гледане на видеозапис .
Съгласен съм с теб , че Локо - то търсеха червен картон за играч на Черноморец . Но това си е част от футбола . Както е част от футбола , да не се поддаваш на провокации . За мен лично , всички показани картони в мача са реални ... с уговорката , че втория жълт картон на Фернандес е за натрупване на нарушения .

Да, уважавам твоите виждания за нарушенията, но ако в съответните игрови ситуации ей така презумптивно с много фантазия си представим единоборствата "изпълнени" от английски играчи вярваш ли, че някой от албионските катили ще се строполи на земята и ще се претъркаля, като ранено мече. Не. Не, защото знае, че нищо няма да спечели от това, дори напротив. В Англия гледам вече втори мач в, който се трошат крака и никой от потърпевшите не е преиграл тргедията си, както електричката побутванията. Смешно е.Иначе да. Част от футбола е провокацията. За съжаление част от нашия БГ футбол е и избирателноста на съдийството.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”