АНКЕТА: Фланелка с №12 да излезе от употреба?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: Фланелка с №12 да излезе от употреба?
Още 1-но "За" .
Супер идея!

- bekono
- Контакти:
Добра идея. И аз я подкрепям, макар и да не съм от Ботев.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

както вече някой писа точно обратното трябва да стане.фланелката с номер 12 трябва винаги да е в употреба и да се дава на най дълго игралият в отбора и най заслужилия.в момента това е васко василев

smith12 написа:както вече някой писа точно обратното трябва да стане.фланелката с номер 12 трябва винаги да е в употреба и да се дава на най дълго игралият в отбора и най заслужилия.в момента това е васко василев
Ако ще градим отбор около Васко Василев, по-добре да си стоим във В група! Да, Васко е голям ботевист и винаги играе навито, но не достатъчно добър за Ботев!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- child in time
- Контакти:
Мое мнение - всички отбори които уважават и ценят отдаденоста на своите фенове да го направят! Знак на почит един вид към 12 играч които макар и не на терена винаги е от полза и се раздава на 100 %!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Един град-един отбор
- Контакти:
И аз съм ЗА, като ще добавя още една идея към тази, която мисля, че ще се получи много добре ...
По Христолово време /да не дава Господ никому/ преди 3-4 години вдясно от Трибуна Изток /гледано от централната трибуна/ поставяхме едно огромно знаме, което всъщност издигнахме за последно на мача със Славия, когато играхме с италиянците. Сега там се явява буферна зона и хора няма. Мисля, че една огромна жълто-черна фланелка с номер 12 ако се сложи там, точно до 12 играч на Ботев /агитката/ ще стои доста добре. Вие какво мислите
По Христолово време /да не дава Господ никому/ преди 3-4 години вдясно от Трибуна Изток /гледано от централната трибуна/ поставяхме едно огромно знаме, което всъщност издигнахме за последно на мача със Славия, когато играхме с италиянците. Сега там се явява буферна зона и хора няма. Мисля, че една огромна жълто-черна фланелка с номер 12 ако се сложи там, точно до 12 играч на Ботев /агитката/ ще стои доста добре. Вие какво мислите

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- blue avalanche
- Контакти:
Какво значи "да предложим на ръководството"?Нали,уж,вие сте ръководството,я?
blue avalanche написа:Какво значи "да предложим на ръководството"?Нали,уж,вие сте ръководството,я?
Колкото и ти си представителна извадка за феновете на Левски.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- slash1912
- Контакти:
smith12 написа:както вече някой писа точно обратното трябва да стане.фланелката с номер 12 трябва винаги да е в употреба и да се дава на най дълго игралият в отбора и най заслужилия.в момента това е васко василев
Васко не е нито едното,нито другото...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- PLOVDIV PEE 1912
blue avalanche написа:Какво значи "да предложим на ръководството"?Нали,уж,вие сте ръководството,я?
E ми ние сме я.Има четири момчета от фенклубовете в управителния съвет.