Кога,най-сетне ще го извадят от отбора?
Не ме интересува,кой ще играе в центъра.Само да не тоя.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Осъдиха Рабес на 4 месеца затвор
Виж предният ми пост, какво съм писал. 
Томислав, каза едно, в сайта пишат друго.
Ако г-н Русев чете в момента тази тема, може ли да провери, след като има условна присъда дали ще има право да напуска България, защото пробацията на осъден му забранява да напуска границите на дадената страна.
Благодаря.

Томислав, каза едно, в сайта пишат друго.
Ако г-н Русев чете в момента тази тема, може ли да провери, след като има условна присъда дали ще има право да напуска България, защото пробацията на осъден му забранява да напуска границите на дадената страна.
Благодаря.

- Левски София
AMON AMARTH написа:Кога,най-сетне ще го извадят от отбора?
Явно си доста комплексиран чорбар.

България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

- delqnski47
- Контакти:
Neron написа:delqnski47 написа:PFC Litex написа:Новината я каза Томислав Русев в анонса на спортно шоу гонг преди малко.
Кофти за Левски
Кво е кофтито!?!Той вече не играе като преди!
И така си е най-добрият защитник в България.Няма да влезе в затвор ще ви се чорбари.Ако направи нещо подобно в следващите 36 месеца тогава.
За твое огромно съжаление той не е най-добрият защитник в България!Вече не е!Той се провали напълно с изцепките и глупостите си!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Левски София написа:AMON AMARTH написа:Кога,най-сетне ще го извадят от отбора?
Явно си доста комплексиран чорбар.Рабех си е №1 в защитата на Левски, а и в цяла България, така че трайте си. Все едно Джерард да влезе в затвора.
![]()
![]()
Беше,беше...........

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
PFC Litex написа:Новината я каза Томислав Русев в анонса на спортно шоу гонг преди малко.
Кофти за Левски
Дали е играч на Левски,ЦСКА или Бацова Махала трябваше да бъде осъден
- Левски София
delqnski47 написа:За твое огромно съжаление той не е най-добрият защитник в България!Вече не е!Той се провали напълно с изцепките и глупостите си!
Значи по твое мнение и Джерард не е добър вече, защото се изцепил в ония бар!

България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

Хич не ме интересува какъв е и за кой отбор играе.След като е бил дявол,да си плаща за дяволъка.Стига ми унижението,което изживяхме като нация със Ставински!!!Тоя защо не пие и да кара в родината си?Защото ще го скопят с две тухли според законите на исляма 

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Левски София написа:AMON AMARTH написа:Кога,най-сетне ще го извадят от отбора?
Явно си доста комплексиран чорбар.Рабех си е №1 в защитата на Левски, а и в цяла България, така че трайте си. Все едно Джерард да влезе в затвора.
![]()
![]()
Аре без обиди а? Ти,ако си неосъзнато прасе,си е твой проблем.Просто този никога не съм то искал в отбора.От самото му идване ме дразни.Независимо,колко е добър.А Джерард си е за затвора.
Re: Сменят главния съдия на мача Левски - Локомотив (Пловдив)
е,тоя мач вече е ясен на 100%! садъков пази делибашич и мечечиев!? точно когато г.петков и гонзо няма да играят! наредбата е ясна!..........и после ще слушаме:бихме ги,смазахме ги и ....т-н!!!! жалко за футбола в бг!........а сега и баницата се връща изведнъж...???