Русия ще е домакин на Мондиал 2018, Катар - през 2022

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

slavia1913
Контакти:

Re: Кои ще са домакини на Световните през 2018 и 2022

Мнениеот slavia1913 » 01 дек 2010 16:35

AnalBreaker написа:Ако Русия е домакин през 2018 :arrow: Няма как да са домакини и Катар през 2022
Ако Катар са домакин през 2022 :arrow: Не би трябвало Русия да е домакин през 2018

Забележете как ги редуват шампионатите - САЩ(слаб футбол) ---> Франция ; Корея и Япония (слаб футбол) ---> Германия ; ЮАР (слаб футбол) ---> Бразилия

Това е моята логика. Знам, че е смешна, но да видим дали ще се окажа прав.

Аз залагам на Испания/Португалия за 2018 и САЩ 2022

Тогава си противоречиш на логиката с твоето предложение.
Аз залагам на Руснаците, определено наистина могат да налеят страшно много пари.

gamaun

Мнениеот gamaun » 01 дек 2010 16:49

emi_loko_plovdiv_usa написа:
Linky написа:
gamaun написа:Я няма ли как и двете световни първенства да са в Русия? Едва ли някой би се справил по-добре от нея - само там държавата е в състояние да хвърли огромни ресурси, без да очаква непременно възвращаемост.

Не :D

Не както няма как и Русия да очаства в 2те групи за 2018 и 2022.

Фаворити са ми Англия и моята втора родина Америка. Тук много добре се подготвят. Много големи звезди като Миа Хем, Лендън Донован, Брад Пит, Морган Фрийман, Билл клинтън и други известни личности подкрепят това домакинство. САЩ имат големи стадиони и както знаете добре през далечната 1994та пак домакинстваха. До колкото съм информирана това първенство през 1994та е било едно от най-сполучливите места.
Давай Америка!!!!!!!!!!

Америка може и да заслужава да организира световно първенство, но не и онази нейна част, наречена САЩ - за тях думата "футбол" означава нещо средно между ръгби и родео. Жалко, че Казахстан не е кандидат, щеше да е много хубаво след Русия пъвенството да е в тази азиатска по територия, но европейска по дух страна.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 дек 2010 17:12

Абе пенчо щял да налее мн пари, денчо не...

Важно е какви условия ще предложат като цяло. Катар и русия няма как да удовлетворят футболния привърженик.
Пак ви питам - Как според вас ще изглежда катар залят от 500 000 "неверници" върлуващи по улиците ? Как ще реагират месните ? Как ще реагира полицията, а феновете ? Да не говорим, че ще е 45 градуса...
Ами руснаците ? Те са по бетер от нас... Ще падне едно крадене покрай това световно, а да не говорим какво ще се случва с феновете.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 01 дек 2010 17:17

Мисля си че здравия разум ще надделее и ще го дадат на Англия. Другото би било подигравка. За 2022 ми е все едно.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 01 дек 2010 17:36

Аз си мисля 2018 ще е Русия а 2022 ще е Катар.Скоро четох статия някде,че Катар натурализира масово Бразилци и Аржентици за огромни суми пари,които след време да са национали на Катар.Ако на 1000 натурализирани само 20 станат добри футболисти ще е успех за тая страна,със пари всичко става.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 дек 2010 17:37

Аз лично искам двата шампионата да са в САЩ и Австралия !
Щатите показаха през вече далечната 94 , че могат да организират перфектно първенство, за иначе - чужд за тях спорт !
Освен това, огромните им стадиони, бяха почти винаги пълни .... дори на мач като >
Саудитска Арабия - Ю. Корея, ( ако не се лъжа ) ... имаше над 50 000 зрители ! ... :shock:
Това е само един от примерите, имаше още- УЖ безинтересни мачове, на които имаше по 50 - 60 хиляди.

Мотивът ми за Австралия е, че само по него край на света още не се е организирал най големият и популярен спортен форум.
Хората направиха добра Олипиада.
Някой може да каже, че ще е екзотично, и че - австралийците не са футболна нация, но нима ЮАР са ?
А Австралия е свелинни години пред Южна Африка .... и като стандарт ( икономически ), и като манталитет !

Така, че аз съм за Щатите и Австралия.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 01 дек 2010 18:12

THE G.A.M.E написа:Аз лично искам двата шампионата да са в САЩ и Австралия !
Щатите показаха през вече далечната 94 , че могат да организират перфектно първенство, за иначе - чужд за тях спорт !
Освен това, огромните им стадиони, бяха почти винаги пълни .... дори на мач като >
Саудитска Арабия - Ю. Корея, ( ако не се лъжа ) ... имаше над 50 000 зрители ! ... :shock:
Това е само един от примерите, имаше още- УЖ безинтересни мачове, на които имаше по 50 - 60 хиляди.

Мотивът ми за Австралия е, че само по него край на света още не се е организирал най големият и популярен спортен форум.
Хората направиха добра Олипиада.
Някой може да каже, че ще е екзотично, и че - австралийците не са футболна нация, но нима ЮАР са ?
А Австралия е свелинни години пред Южна Африка .... и като стандарт ( икономически ), и като манталитет !

Така, че аз съм за Щатите и Австралия.

няма как да са Щатите и Австралия защотоо трябва да е европейска страна и не-европейска страна - САЩ и Англия примерно.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 01 дек 2010 19:02

Аз също се надявам Англия да спечели кандидатурата.

Върни се в “Футбол - Свят”