Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа

Мнениеот fcb_bg » 01 дек 2010 13:06

Владимир Памуков, е един от малкото родни журналисти пред когото Ицето почти не отказва интервю.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 дек 2010 13:12

fcb_bg написа:Владимир Памуков, е един от малкото родни журналисти пред когото Ицето почти не отказва интервю.

И аз това го знам. Доколкото си спомням Владимир Памуков отразяваше за "24 часа" и "Труд", европейското в Англия през 1996 и оттогава станаха,нещо като лични приятели със Стоичков. Както и да е,всеки си избира пред кого да говори или не. Точно за това, Стоичков за мен си е абсолютно прав, да не говори пред 99% от българските журналисти,които не спряха да му броят парите и успехите. Човекът си ги е спечелил с талант и честен труд, нито е убил някой,нито е продавал наркотици и т.н. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 01 дек 2010 14:17

Опитвам се да си представя релацията на феновете на Реал, ако мача бе завършил 0 : 5 !
О да, едва ли щеше да са толкова обрани и колкото се в момента феновете на Барселона към тях ! Да, чета форумите и в повечето случай срещам някакво съжаление към феновете на Реал и липса на агресия спрямо тях, докато ако бе обратното.. о боже :Д каква помия щеше да се излее върху всички Каталунски привърженици :)

Както и да е, за други реших да пиша. Повечето от " Реалистите" (Феновете на реал) се опитват по някакъв начин да омаловажат станалото, да го изкарат че не е станало кой знай какво запомнящо си и фатално. Не ги виня (отново) това е начин да преодолеят болката и унижението, но въпреки всичко вече втори ден усмивката не слиза от лицето ми... все едно съм правил една седмица нон стоп секс.. същото изражение имам в момента . Дори не се бях радвал така когато Барса спечели Шампионската Лига. Така че фенове на Барса, радвайте се , празнувайте, не слушайте никой който се опитва да ви натрапи че.. не е нещо особено , не е станало нищо значимо.. Напротив.. стана ...
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 дек 2010 14:25

Madridist написа: Христо Стоичков е най-успелият и добър български футболист,но в една консервна кутия с риба тон има повече мозък. Първо, големият и потомствен каталунец, за пореден път си показва комплексите,след като в интервю след 5:0 на неговата любима Барселона, най-често споменавата му думичка е Реал. Уж, му се гадело от Реал, не искал да ги коментира, а пребройте,колко пъти е споменал името на отбора или нещо свързано с него. Второ,когато го питат да каже нещо за финал, вместо да поздрави всички фенове на Барселона за страхотния мач или да пожелае още успехи на каталунците в Испания и Европа...........той прави гениалното интелектуално сравнение между мачовете на Реал Мадрид и Левски :shock: . И трето, не можах да разбера, това интервю на какъв език го е дал :roll:

Te, повечето форумци тук, ловя бас, че биха се изказали не по-малко остро от Стоичков( не по-малко остро, е меко казано, според мен, ама нейсе :lol: ), ако нямаше такива ограничения на правилата на писане, и ако вие - "зелените човечета" не ги спазвахте така стриктно! ;) Залагам си главата на това твърдение! Обявете "Ден на писане без форумни правила" и гледайте сеира! :lol:

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 01 дек 2010 14:28

Може ли линк към това " прословуто " интервю на Стоичков ?
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 дек 2010 14:30

AntrAcsA написа:Опитвам се да си представя релацията на феновете на Реал, ако мача бе завършил 0 : 5 !
О да, едва ли щеше да са толкова обрани и колкото се в момента феновете на Барселона към тях ! Да, чета форумите и в повечето случай срещам някакво съжаление към феновете на Реал и липса на агресия спрямо тях, докато ако бе обратното.. о боже :Д каква помия щеше да се излее върху всички Каталунски привърженици :)

Както и да е, за други реших да пиша. Повечето от " Реалистите" (Феновете на реал) се опитват по някакъв начин да омаловажат станалото, да го изкарат че не е станало кой знай какво запомнящо си и фатално. Не ги виня (отново) това е начин да преодолеят болката и унижението, но въпреки всичко вече втори ден усмивката не слиза от лицето ми... все едно съм правил една седмица нон стоп секс.. същото изражение имам в момента . Дори не се бях радвал така когато Барса спечели Шампионската Лига. Така че фенове на Барса, радвайте се , празнувайте, не слушайте никой който се опитва да ви натрапи че.. не е нещо особено , не е станало нищо значимо.. Напротив.. стана ...

Е как да не се е изливала помия върху Реал Мадрид :shock: . Това интервю една страница по-назад на Стоичков,където говори за перушина и мишки, ти го приемаш като уважение и спортсменство,така ли :roll: Също така, определено мога да заява,че в голямата си част,феновете на Реал Мадрид никога не са изливали помия върху никой и винаги са признавали превъзходството на съперника. Примери,колкото искаш мога да ти дам. Май заправи как публиката на Бернабеу аплодираше Роналдиньо или пък станаха на крака да изпратят Дел Пиеро при смяната му, когато беше вкарал фамозен гол на Реал Мадрид. Също така, от личния си опит,мога да кажа,че феновете на каталунците,които познавам са доста интелигентни хора и затова олицетворявам Барселона с тях, а не със Стоичков ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 01 дек 2010 14:38

Madridist написа:
AntrAcsA написа:Опитвам се да си представя релацията на феновете на Реал, ако мача бе завършил 0 : 5 !

Е как да не се е изливала помия върху Реал Мадрид :shock: . Това интервю една страница по-назад на Стоичков,където говори за перушина и мишки, ти го приемаш като уважение и спортсменство,така ли :roll: Също така, определено мога да заява,че в голямата си част,феновете на Реал Мадрид никога не са изливали помия върху никой и винаги са признавали превъзходството на съперника. Примери,колкото искаш мога да ти дам. Май заправи как публиката на Бернабеу аплодираше Роналдиньо или пък станаха на крака да изпратят Дел Пиеро при смяната му, когато беше вкарал фамозен гол на Реал Мадрид. Също така, от личния си опит,мога да кажа,че феновете на каталунците,които познавам са доста интелигентни хора и затова олицетворявам Барселона с тях, а не със Стоичков ;) .

Ами .. знам, че Стоичков си е Селянин, може би не мисли много какво говори, но.. ако бе фен на Реал (като теб) и говориши същите неща, със същия тон и същото красноречие с/у Барса ,щеше да му се радваш... просто ако кажеш " Не" ......ще излъжеш ;)
И да , заставам зад думите си , защото следя всичко по големи форуми на Барса и ... феновете на отбора са доста сдържани спрямо феновете на Реал, но не и с/у Реал ;) ... няма как, се след изцепките на Роналдо и Рамос преди мача :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 дек 2010 14:45

И как разбра,че ще го защитавам,ако говореше против Барселона. Защитавам ли Роналдо,че бутна Гуардиола :?: Защитавам ли Серхио Рамос за това,което направи :?: Никога няма да тръгна да защитавам някой,който нарича някой друг отбор- мишки . Не ме познавш лично,така че да се говори наизуст не ми се струва много коректно :roll:

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 01 дек 2010 14:52

Прочетох интервюто ! Човека е радостен и може би малко пиян, и не казва нищо чак толкова тежко и скандално, че.. думите му да се сравняват с постъпката на Роналдо и .. Рамос !? Той е просто един щастлив фен на Барса, който като мен не може да скрие радоста си ... това е !

Отбор мишки ?? Ами на такива приличаха след мача.. като дори не се извиниха на всички вас за.. позорната загуба, скриха се от отговорност ...
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 дек 2010 14:54

Madridist написа:
AntrAcsA написа: Опитвам се да си представя релацията на феновете на Реал, ако мача бе завършил 0 : 5 !

Е, ако ще си говорим, за това кой какво е говорил, може да направим бая странички... само от Моу. Нааааали знаеш какъв съм му фен! :mrgreen: Вярно, че Стоичков прекалява понякога в изказванията си за Реал, но те са в същият дух за абсолютно всичко, което не му харесва. Той просто си е такъв. Приема всичко присърце, както и "войната" по оста Барселона - Реал.
Някой ще каже "Е, ти мразиш Моуриньо, пък донякъде оправдаваш Ицето" и ще ме обвини в двоен стандарт. Но в моите очи, Камата, е на мноооого по-голям подиум, а в сърцето ми е заел доста място с емоциите които ми е донесъл с националния и с отбора на Барселона. Ако не беше фен на Реал, нямаше толкова навътре да ги приемаш нещата, мисля. ;)

Върни се в “Архив”