За България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Re: За България

Мнениеот petela » 25 юли 2008 14:30

Аз сьщто сьм фен на ЦСКА,но когато Левски играе в Европа,естевствено,че сьм за Левски,за
щото пьрво сме бьлгари,а после левскари и цесекари.Ако Левски паднат на евро мач,не се радвам,но и не ме е яд особено,просто защото не са моят отбор.Сьщфто важи и когато играят и литекс и локо софия.Не че не ме е яд че падат,по-скоро я няма тази емоция.Аз съм за това да съществува разбиране между феновете на двата отбора,обаче тая идея точно сега (За България),така да се каже хич не ми се вижда уместна.Тея нищо не играха цял сезон(Левски).Ние станахме шампиони без загуба,обаче Сашо Апашо ни насади и сега вместо ЦСКА ще ходя да гледам и подкрепям Левски.Е не,мерси.Не съм мазохист.Може да не сме отговаряли на изискванията за лиценз,обаче всички знаят,че заслужавахме да играем в ШЛ.
Пожелавам успех на Левски,но нищо повече.И айде спирам дотук,защото взеха да ме обземат фенските емоции. :)
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 25 юли 2008 14:31

Темата наистина ме изненада приятно ! Не вярвам обаче,че може да има търпимост не и в тая действителност в която живеем -в която има само омраза, завист и нищо хубаво... Радвам се ,че има оптимисти, жалко че са толкова малко !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 25 юли 2008 14:32

Вижте сега напълно съм съгласен с miki85 въпроса не е в това да подкрепяш своя противник а да го уважаваш. Наистина е много трудно да подкрепяш противника в Европа, то това си е до вътрешно усещане-или си за него или не.Аз лично един единствен път наистина бях за Левски-реванша срещу Шалке,нз защо но просто така го почуствах.В другите случай не съм бил за тях ,но въпреки това ги уважавам- а това е по-важно
Последна промяна от cska_90 на 25 юли 2008 14:34, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 25 юли 2008 14:33

pone turpimost da ima mejdu fenowete na 2ta otbora.az su6to vikam za cska v evroturnirite i si patq ot tova no ne mi puka i gi podkrepqm na 100%,no kogato se otnasq do purvenstvoto,to tam mi se iska vseki ma4 da im pulnqt ko6nicata s po 5-6 gola....kakvo tova ne e li normalno!?

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 25 юли 2008 14:35

levski4 написа:Nqma kak da se obi4ame,sujalqvam,nevuzmojno e da obi4am ,kakto BKP,taka i rojbata i-CSKA,nqma kak,vinagi ,vuv vsi4ko sum protiv komunqgite i vsi4ko,proizlqzlo ot tqh,za6toto to po pravilo e ne6to ZLO,kakto za Bulgariq,taka i za sporta(v 4astnost futbola)

Абе ехо,какво БКП бе?!?И вие ли се връзвате на тея глупости за връзката ЦСКА-БКП?Какво е правило БКП толкова много за ЦСКА специално?!?А на Вас,какво ви е направила БКП?!И защо сте против комунягите(както казвате Вие)?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 юли 2008 14:36

Наистина търпимостта е едно реалистично начало-трудно може червени фенове да отдат на мач на Левски в Европа, както и обратното не е възможно. Разбира се, аз подкрепям българските отбори в Европа и ме е яд, че Черноморец паднаха 3-0 от Скакалците, както и че ЦСКА няма да играе в Европа.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 25 юли 2008 14:47

E,може и да стане някоя изненада на реванша на Черноморец-Грасхопьрс :D

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 25 юли 2008 14:55

Udoji90 написа:Наистина търпимостта е едно реалистично начало-трудно може червени фенове да отдат на мач на Левски в Европа, както и обратното не е възможно. Разбира се, аз подкрепям българските отбори в Европа и ме е яд, че Черноморец паднаха 3-0 от Скакалците, както и че ЦСКА няма да играе в Европа.

Що да не може, eй преди неколко години как Дудучето и компания дойдоха на мача на Левски с Ливърпул... Е вено викаха за англичаните, направиха добро впечатление на чужденците. Те направиха първата крачка,верно че бяха против своите санародници и то на 3-и март (националния празник на родинатааа) но се пак хвала на такива българи! И после как да ги мразиш ?!
Последна промяна от ultra_blue на 25 юли 2008 15:03, променено общо 1 път.
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 25 юли 2008 15:03

Реално погледнато и в нашата агитка го има тва, идиотите не са само у вечния враг, има ги и при нас и в Пловдив и къде ли още не! Наистина идеята е добра, дано да се реализира, пожелавам ти успех, но аз на мач на Левски няма да отида, първо не ми се пътува 250 км, второ на мачовете им не е такова шоу, каквото правят барса и реал, пък и до идиоти с тениски "аз мразя цска/левски" не ми се стои, просто не ги понасям. Предпочитам с приятели да гледам у нас пред ТВ-то, поне знам че няма да има вандалски изяви, знам ги и че са истиски фенове, все пак си подбирам приятелите... А на стадионите не е така, има огромни тълпи, които отиват на мач за да се сбият да се напият и да се правят на мъже, само че не разбират че по този начин се правят на маймуни, даже не знам, може би и маймуните няма да постъпват така на мачовете...
YNWA!

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 25 юли 2008 15:09

[quote="CSKAfan"]Реално погледнато и в нашата агитка го има тва, идиотите не са само у вечния враг, има ги и при нас и в Пловдив и къде ли още не! Наистина идеята е добра, дано да се реализира, пожелавам ти успех, но аз на мач на Левски няма да отида, първо не ми се пътува 250 км, второ на мачовете им не е такова шоу, каквото правят барса и реал, пък и до идиоти с тениски "аз мразя цска/левски" не ми се стои, просто не ги понасям. Предпочитам с приятели да гледам у нас пред ТВ-то, поне знам че няма да има вандалски изяви, знам ги и че са истиски фенове, все пак си подбирам приятелите... А на стадионите не е така, има огромни тълпи, които отиват на мач за да се сбият да се напият и да се правят на мъже, само че не разбират че по този начин се правят на маймуни, даже не знам, може би и маймуните няма да постъпват така на мачовете
Напьлно сьм сьгласен с теб 8-) .

Върни се в “ЦСКА”