Всички на Лазур в неделя от 14.30 часа.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всички на Лазур в неделя от 14.30 часа.

Мнениеот ntodorov » 29 ное 2010 22:21

maldin1 написа:
mazut написа:
chernomorec bs написа:много малко публика 6000 от които 2000 канари!!!!

В това лошо време и при положение,че семкаджиите знаят да ходят на без пари си е повече от добра бройка-4000,5000+канарите 2000.По-важна е подкрепата,коментирай нея :)
Според мен 9000-10000 и сега ще кажа защо.Ако 2-та блок-а от "А" сектор прибавим единия към канарите и другия към нашия сектор се получа на половина пълен стадион имаше и към 100-200 човека в Ложите.Над 9000 човека при всички положения.

Да. И аз мисля, че публиката беше около 10 000 човека.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 29 ное 2010 23:03

ntodorov написа:Да. И аз мисля, че публиката беше около 10 000 човека.
Ти да не смени лагерите.Гледам си писал в темата на Локото,че сме се приятелили с Ботев,а те да се сприятелявали с Черноморец.Така ми прозвуча,а последното ще го пропусна. :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 ное 2010 08:47

maldin1 написа:
ntodorov написа:Да. И аз мисля, че публиката беше около 10 000 човека.
Ти да не смени лагерите.Гледам си писал в темата на Локото,че сме се приятелили с Ботев,а те да се сприятелявали с Черноморец.Така ми прозвуча,а последното ще го пропусна. :lol:

Пич, ей тука ще ти го рекна, защото явно не схващаш (мекичко ти го реквам ): Никога не съм сменял лагери. Винаги съм го писал: Обичам и подкрепям и съм обичал и съм подкрепял ВИНАГИ двата бургаски отбора. На мача с Ботев също бях - Що ? Щото в шибаното време можех да си гледкам Диема с дистанционното у дома и щеше да ме боли оная работа за Нафтата. Бях в активната агитка, с мен имаше още 7 ( седем) човека, които поне от 5 години не бяха стъпвали на мач. Бил си в моята редица ( като ти гледам видеото ), но си предпочел да ти е тихичко. Стоял си в последния сектор с опънатите найлони по седалките. Имал си време и да снимаш :) - аз нямах. Дай боже поне да си подържал преди началото на мача някоя от зелено-белите найлонови ленти. Аз бях с едно старо ( от мое време, не от твое ) знаме на Нафтата. Поиска ми го едно момче да го вее в другия край на сектора, защото имаше струпване на знамена в сектора срещу ВиП ложите. Без глас съм още. Което си е - си е. Признавам.Не припявах само, когато се пееше: Събев - ******** и всичко свързано с "шараните". Около мен обаче пееха момченца на около 16-17 години, а като се замислих - моето знаме е от втория сезон на Нафтата в А група - 95/96. Та в тази връзка на мисли: Тези момченца са били тогава на....1-2 ( една-две ) годинки. И ти сисгурно си на тяхната възраст или най-много 5-6 годишен да си бил тогава...Е-еее, няма как да разбереш моя лагер. НИКОГА.
ПС: Пич, поне 1/3 от активната агитка бяха "стари ветерани" от едно времешната агитка на Нафтата с, които навремето се срещахме по мачовете на Нефтохимик и Черноморец . ТИ няма как да ни разбираш, а и ми е през оная работа, какво точно си разбрал. Знам, че поста ми ще се чете от много други в този форум...Що се касае за Локо (Пд) и Черноморец - само ти не си схванал иронията ми в техния форум. :roll:

Потребителски аватар
GreenLives
Контакти:

Мнениеот GreenLives » 01 дек 2010 10:14

Conan написа:Лошо време , 2 лв билет , някой ми каза че мача е излъчван пряко по канал 3 ... Над 10 000 човека на стадиона , по 3 сектора агитки за 2-та отбора , невероятна атмосфера ... истински празник за футбола . Да си призная честно завидях и на двата отбора за агитките . За съжаление Черноморец е години назад в това отношение .

Евала на такива хора като конан винаги се исказва реалното си мнение към нещата. Драго ми става като чета такива коментари написани от фенове на ч-н. Имам чуството че ако всички фенове на ч-н мислиха като тебе нещата в Бургас относно футбола щяха да са по старому и нямаше да има толкова много омраза между феновете на двата Бургаски отбора.
Акулите" се притеснявали от това, че "Нефтохимик" ще събира в пъти повече публика на стадиона, отколкото първодивизионния "Черноморец".

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 дек 2010 12:42

GreenLives написа:
Conan написа:Лошо време , 2 лв билет , някой ми каза че мача е излъчван пряко по канал 3 ... Над 10 000 човека на стадиона , по 3 сектора агитки за 2-та отбора , невероятна атмосфера ... истински празник за футбола . Да си призная честно завидях и на двата отбора за агитките . За съжаление Черноморец е години назад в това отношение .

Евала на такива хора като конан винаги се исказва реалното си мнение към нещата. Драго ми става като чета такива коментари написани от фенове на ч-н. Имам чуството че ако всички фенове на ч-н мислиха като тебе нещата в Бургас относно футбола щяха да са по старому и нямаше да има толкова много омраза между феновете на двата Бургаски отбора.

За мен що нищо не казваш ? Аз отдавна мразя омразата между феновете и пледирам само за това. Моля те оцени и мен. :oops: :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 01 дек 2010 15:42

Много добра хореография, браво.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 01 дек 2010 15:46

ntodorov написа:
GreenLives написа:

За мен що нищо не казваш ? Аз отдавна мразя омразата между феновете и пледирам само за това. Моля те оцени и мен. :oops: :)

Евала на ntodorov, 300 пъти по-обективен от Conan - факт!
Омразата между феновете е само между по-младите и от двата лагера - Факт!
Като гледам кои бяха на Альошата и кои бяха в агитката - 99% нямаха 18 години навършени....
Напълно съм съгласен с ntodorov, винаги е обективен, много е свеж в хумора и наистина обича бургаските отбори и милее за тях. Евала от мен!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 дек 2010 01:35

Благодаря Фред. Чувствата ни са взаимни...Фред, като каза хореография и млади момчета - да се оплача: Отидох на мача с едно мое старо знаме от сезон 95-96 на Нафтата. На портала при проверката си скрих "пръта" от стара въдица. Постарах се да облека зелените одежди ( имам си и сини ). (Оп да не ме четат хард момченцата. :) ) Абе отидох за празник. Имаше готина хореография, подготовката на момчетата - супер, евалла. Та и аз - хоп в агитката. Бях с още седем пича, ама 3 от тях си потърсиха уединение край ротондите. Размятах си пръта. Един пич на около 15-16 дойде и ми вика: Батка, нека да пръснем знамената из сектора. Викам му: Аз нема да се пръсна от тук - знамето го взимайте и го мятайте - пръта е дълъг. Абе да го мята, мята два-три пъти да го е развял. Нито мога да отида до него, нито да му викна, нито дай-боже. След края на мача нито аз се сетих за знамето, нито пък някой ми го върна. Майната му, ама ме е яд, че попадна в ръцете на мързеливо фенче. Много амбициозно преди мача, а сетне - йок. Когато 2-3 минути преди началото на срещата вдигнахме бяло-зелените найлонови ленти - аз дърт пръч хванах две ленти и си ги мятах ей тъй без грижа, другите младоци пред мен и зад мен умаляха и готови да пуснат лентите на главата ми, а аз възторжено ги размятвах и за момент се замислих дали пък точно някой от фенчетата около мен не ме е атакувал из форумите за двойната си страст. Помислих си и за факта, че поне 50% от активните хард момченца бяха по-млади и от споменаваното ми по-горе знаме. Няма за какво да им се сърдя. Нямат право обаче и на мен да се сърдят, ама по-старите фенове сме по-яки в смисъл - издръжливи. И на терена наборчето Митко Трендафилов го доказва :)
ПС: По наше време ги нямаше пиротехниките на сегашните пичове. Задръжките ни бяха повечко. Но на дърти години никога не е късно да стане човек за смях...Щерка ми ако ме беше видяла още щеше да ме бъзика. Факт е обаче, че изкарах един незабравим неделен следобед.

Върни се в “Черноморец”