Благодаря Фред. Чувствата ни са взаимни...Фред, като каза хореография и млади момчета - да се оплача: Отидох на мача с едно мое старо знаме от сезон 95-96 на Нафтата. На портала при проверката си скрих "пръта" от стара въдица. Постарах се да облека зелените одежди ( имам си и сини ). (Оп да не ме четат хард момченцата.

) Абе отидох за празник. Имаше готина хореография, подготовката на момчетата - супер, евалла. Та и аз - хоп в агитката. Бях с още седем пича, ама 3 от тях си потърсиха уединение край ротондите. Размятах си пръта. Един пич на около 15-16 дойде и ми вика: Батка, нека да пръснем знамената из сектора. Викам му: Аз нема да се пръсна от тук - знамето го взимайте и го мятайте - пръта е дълъг. Абе да го мята, мята два-три пъти да го е развял. Нито мога да отида до него, нито да му викна, нито дай-боже. След края на мача нито аз се сетих за знамето, нито пък някой ми го върна. Майната му, ама ме е яд, че попадна в ръцете на мързеливо фенче. Много амбициозно преди мача, а сетне - йок. Когато 2-3 минути преди началото на срещата вдигнахме бяло-зелените найлонови ленти - аз дърт пръч хванах две ленти и си ги мятах ей тъй без грижа, другите младоци пред мен и зад мен умаляха и готови да пуснат лентите на главата ми, а аз възторжено ги размятвах и за момент се замислих дали пък точно някой от фенчетата около мен не ме е атакувал из форумите за двойната си страст. Помислих си и за факта, че поне 50% от активните хард момченца бяха по-млади и от споменаваното ми по-горе знаме. Няма за какво да им се сърдя. Нямат право обаче и на мен да се сърдят, ама по-старите фенове сме по-яки в смисъл - издръжливи. И на терена наборчето Митко Трендафилов го доказва
ПС: По наше време ги нямаше пиротехниките на сегашните пичове. Задръжките ни бяха повечко. Но на дърти години никога не е късно да стане човек за смях...Щерка ми ако ме беше видяла още щеше да ме бъзика. Факт е обаче, че изкарах един незабравим неделен следобед.