Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Мнениеот ivo_gf » 30 ное 2010 22:55

Пичове, ще ви кажа нещо, което като се случи, си спомнете, че съм ви предупредил. Коко е като малко дете, днес му изнася така, утре по друг начин, настроенията му се менят като на никой друг и го доказа и в Сандански. Сега, след силния сезон очаква от отбора чудеса напролет, които малко вероятно е да се случат - а именно Лига Европа, ама много маймуни сте на клона и вие ще сте първите, които ще се изтресете от там. А това случи ли се, господина с настроенията бързо ще ви предаде както направи със Сандански, и тука не ми казвайте какъв футболен град е Сандански и какъв вие... Този човек не е бил никъде, без да очаква изгода, сега ме хранете колкото си искате, но като се случи, тогава ще говорим пак. Точно преди година със същите футболисти(дори имаме 1-2 нови класни попълнения - като Тъча, дето не е за тука, защото си е пловдивчанин, ама както и да е ) ние бяхме на вашата позиция, а вие къде бяхте? Помните ли? Така че искам да кажа че в Бг нещата така се менят, както никъде другаде... И искам да ви кажа - не, не злобея, както ще кажат някои, футбол гледам от близо 20 години и съм се нагледал на простотията на така наречените бизнесмени като Коко (той е един от "светлите" примери) Колкото до мача, тея резултати по 4-5 на нула са несериозни, и ще се убедите в това в събота. Ние сме си там не за мача, а за името Миньор и това е, пък каквото е писано ще стане, в Бг няма изявени лидери и аутсайдери в първенството и това го доказва всяка една издънка на добре уж представящите се в есенния дял на първенството отбори. И разчитам и футболистите на Локо да са на акъла на пишещите тука - определено ще ни улеснят:)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 ное 2010 23:09

ivo_gf написа:Пичове, ще ви кажа нещо, което като се случи, си спомнете, че съм ви предупредил. Коко е като малко дете, днес му изнася така, утре по друг начин, настроенията му се менят като на никой друг и го доказа и в Сандански. Сега, след силния сезон очаква от отбора чудеса напролет, които малко вероятно е да се случат - а именно Лига Европа, ама много маймуни сте на клона и вие ще сте първите, които ще се изтресете от там. А това случи ли се, господина с настроенията бързо ще ви предаде както направи със Сандански, и тука не ми казвайте какъв футболен град е Сандански и какъв вие... Този човек не е бил никъде, без да очаква изгода, сега ме хранете колкото си искате, но като се случи, тогава ще говорим пак. Точно преди година със същите футболисти(дори имаме 1-2 нови класни попълнения - като Тъча, дето не е за тука, защото си е пловдивчанин, ама както и да е ) ние бяхме на вашата позиция, а вие къде бяхте? Помните ли? Така че искам да кажа че в Бг нещата така се менят, както никъде другаде... И искам да ви кажа - не, не злобея, както ще кажат някои, футбол гледам от близо 20 години и съм се нагледал на простотията на така наречените бизнесмени като Коко (той е един от "светлите" примери) Колкото до мача, тея резултати по 4-5 на нула са несериозни, и ще се убедите в това в събота. Ние сме си там не за мача, а за името Миньор и това е, пък каквото е писано ще стане, в Бг няма изявени лидери и аутсайдери в първенството и това го доказва всяка една издънка на добре уж представящите се в есенния дял на първенството отбори. И разчитам и футболистите на Локо да са на акъла на пишещите тука - определено ще ни улеснят:)

Приятелю,благодарим за предупреждението.Само едно-две неща и аз да кажа...Видели сме "и две и двеста".Били сме и на дъното и на върха и пак сме оцелявали.Няма нещо,което да не сме видели,изпадали сме във всякакви ситуации и вече няма какво да ни изненада.Свикнали сме на "резки промени" и едва ли има фен на Локо ПД,който да не е наясно,че "медала има две страни","палачинката се обръща" и т.н.Разликата между нас и останалите "маймуни,които ще се изтресат от клона",е там,че даже и да отпаднем от турнира за Купата и не се класираме за ЛЕ,няма да правим трагедии.Вервай ми,гледам футбол вече над 35 години и съм видял кво ли не с Локо ПД.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 30 ное 2010 23:50

Видимо възходът ни се отразява много негативно върху "доброжелателите" ни. Вие ни предупреждавате за неща, които може и да не се случат. Ние не се страхуваме от такива неща. Вие се изкарвате "умерени" и "реалисти", за мен това си е чиста проба селски манталитет. Специално във вашия случай. Искаше ми се да не го кажа и да не ви обидя с което. Много комплекси и злобарщина виждам в мненията ви. С цялото ми уважение към вас - гледайте си във вашата паница, страхувайте се, бъдете предпазливи и ни оставете нас - "мечтателите".

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 01 дек 2010 00:07

Модератор ЛокоПД написа:
ivo_gf написа:Пичове, ще ви кажа нещо, което като се случи, си спомнете, че съм ви предупредил. Коко е като малко дете, днес му изнася така, утре по друг начин, настроенията му се менят като на никой друг и го доказа и в Сандански. Сега, след силния сезон очаква от отбора чудеса напролет, които малко вероятно е да се случат - а именно Лига Европа, ама много маймуни сте на клона и вие ще сте първите, които ще се изтресете от там. А това случи ли се, господина с настроенията бързо ще ви предаде както направи със Сандански, и тука не ми казвайте какъв футболен град е Сандански и какъв вие... Този човек не е бил никъде, без да очаква изгода, сега ме хранете колкото си искате, но като се случи, тогава ще говорим пак. Точно преди година със същите футболисти(дори имаме 1-2 нови класни попълнения - като Тъча, дето не е за тука, защото си е пловдивчанин, ама както и да е ) ние бяхме на вашата позиция, а вие къде бяхте? Помните ли? Така че искам да кажа че в Бг нещата така се менят, както никъде другаде... И искам да ви кажа - не, не злобея, както ще кажат някои, футбол гледам от близо 20 години и съм се нагледал на простотията на така наречените бизнесмени като Коко (той е един от "светлите" примери) Колкото до мача, тея резултати по 4-5 на нула са несериозни, и ще се убедите в това в събота. Ние сме си там не за мача, а за името Миньор и това е, пък каквото е писано ще стане, в Бг няма изявени лидери и аутсайдери в първенството и това го доказва всяка една издънка на добре уж представящите се в есенния дял на първенството отбори. И разчитам и футболистите на Локо да са на акъла на пишещите тука - определено ще ни улеснят:)

Приятелю,благодарим за предупреждението.Само едно-две неща и аз да кажа...Видели сме "и две и двеста".Били сме и на дъното и на върха и пак сме оцелявали.Няма нещо,което да не сме видели,изпадали сме във всякакви ситуации и вече няма какво да ни изненада.Свикнали сме на "резки промени" и едва ли има фен на Локо ПД,който да не е наясно,че "медала има две страни","палачинката се обръща" и т.н.Разликата между нас и останалите "маймуни,които ще се изтресат от клона",е там,че даже и да отпаднем от турнира за Купата и не се класираме за ЛЕ,няма да правим трагедии.Вервай ми,гледам футбол вече над 35 години и съм видял кво ли не с Локо ПД.

Болката е неизменна част от това да си фен на Локомотив Пловдив , колко пъти сме получавали звучни шамари от съдбата само ние си знаем! Само ние си знаем какво страдание е необходимо да изстрадаш преди да видиш любимия отбор там където му е истинското място! От мача когато Камбура заби знамето , 0:4 от Литекс и изпадане в Б, 2004 , Галя ... колко радост колко сълзи пълниха очите ни!Не бой се за нас!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 01 дек 2010 00:16

Кво ги мислим тия
а, бе...3-0 и да бягат обратно в Мордор.

Дано някои се обърка да излезне от кордона с куки.
Изображение

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 01 дек 2010 01:01

Модератор ЛокоПД написа:

Много точно казано от нашия модератор !

За мач: Убеден съм, че ще бием Миньоро поне с 2-3 гола разлика !
Изображение

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 01 дек 2010 01:49

Аз този мач съм го гледал ;) 7:1 и на "доброжелателите" попътен вятър и да си гледат техните отбори,нас да ни оставят.От кой клон ще падаме и на кой ще се качваме това си е наша работа.На пролет ще затворим устите на всички.

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 01 дек 2010 02:12

На миньорци и по-специално на този с настроенията,само ще кажа,че Коко Динев идва на Лаута и то като фен (!!!) от около 10 години,всеки момент ще вземе стадиона за още 10 под наем,работи се много сериозно по стадиона,така че,не се притеснявай пич,за това,че утре ще му мине мерака да е при нас.А този Петроф,да си гледа отборчето,защото да,ние сме Локо Пд и сме голяма работа.Както сега,така и винаги.Без значение,дали 1-2 години сме били сред изпадащите или в "Б" група.Ние сме винаги голяма работа,приятелю,защото дори когато бяхме с галкиния отбор и сред изпадащите,пак нямате победа над нас.И както каза някой по-горе,има 4 отбора,които винаги ще са голяма работа в България,но Миньор не е сред тях.Оооо да,ние сме голяма работа!
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 01 дек 2010 08:16

След мача ще си попишеме пак ;)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 01 дек 2010 09:14

petrof написа:Абе Локото, айде малко по кротко... Миналата година едвам се спасихте да не изпаднете, а тая година извежнъж станахте голямата работа. Вярно, добре тръгнахте в първенството, ама няма да е лошо да слезете малко на земята. Не сте нищо особено нито като отбор, нито като игра. То бива, изхвърляне, бива да се правите на големи, ама вие съвсем се оляхте. За кои се мислите на знам?

Абе Петроф,айде малко по-кротко аз пък да ти кажа! Какво си се превзел? Миналата година си е за миналата година. Ако не помниш миналата година първия полусезон нямахме отбор,а именно втория се спасихме,когато събрахме точки колкото 4тия и 5тия във класирането ;). И защо да слизаме на земята? Ти ли ще ни свалиш? Или твоето селско о(т)борче? Питай Литекс,Левски,Локо София,Черноморец,Черно Море дали не сме нищо особено,като игра ;). Те ще ти ккажат. А,и ние сме големи,приятелю и винаги ще бъдем сред най-големите във България,защото ние сме ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Отбор със традиции,които вие нямате. Отбор със публика,която вие нямате. Отбор със финанси,каквито вие нямате,отбор със манталитет какъвто вие нямате,отбор със легенда каквато вие нямате ;). Мисля,че и сам разбираш колко сте назад от нас. Разликата между нас и вас е от земята до небето ;). КОИ СМЕ НИЕ? Ние ще отговорим - ЛОКО ПЛОВДИВ! ЕДИН Е В ПЛОВДИВ! Ще разберете кои сме ние и на трибуните,и на терена.
Резултат - 3:0.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Локо Пловдив”