Полицаи разцепиха главите на 16-17 годишни деца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Полицаи разцепиха главите на 16-17 годишни деца

Мнениеот Dust » 30 ное 2010 23:07

за какво да ти чета поста един случай не е представителна извадка, все едно ако един 15 годишен прави нещо пошло и аз да кажа 15-годишните са еди какви си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 ное 2010 23:13

pomiqrat написа:Тия пубери трябва да бъдат смазвани от бой. С колко подобни олигофренчета съм се сблъсквал, ако не им забиеш някой от дума не разбират

Тия, че си го просят - просят си го!
ОБАЧЕ, не може ченгетата да са такива изверги. разбираш ли братле - мен не ми пука за тия конкретно, но ушевите щом веднъж действат така, значи всеки път биха го направили.......
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 23:15

Dust написа:за какво да ти чета поста един случай не е представителна извадка, все едно ако един 15 годишен прави нещо пошло и аз да кажа 15-годишните са еди какви си.

Не-но е факт че от 50 със забрани 48-не си и помислят да стъпят на мач!!Полицайте ги знаят наизуст и я е отишъл,я са го хванали!! ;)
Изображение

Stormbringer...
Контакти:

Мнениеот Stormbringer... » 30 ное 2010 23:17

Имам чувството,че някои хора изпитват някакво удоволствие като чуят, че ушевите са набили някакви момчета и, че виждаш ли те са били проблема, че нямало хора по стадионите и едва ли не са най-големите хулигани. Куките са превишили правата си и не могат да се отнасят така с момчетата, дори да са крайни лепилари, или вандали. Освен това ми е крайно непонятна позицията на някои хора, за които съм убеден, че много рядко ходят на мачове(за гостувания да не говорим :lol: ). А момчето с ника и снимката на настоящата ни звезда не виждам смисъл да го коментирам- или е на 15-16 години и няма представа какво е било положението в сектора 80-те и 90-те или много бързо е забравил какво е било, което е непростимо.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 23:19

Stormbringer... написа:Имам чувството,че някои хора изпитват някакво удоволствие като чуят, че ушевите са набили някакви момчета и, че виждаш ли те са били проблема, че нямало хора по стадионите и едва ли не са най-големите хулигани. Куките са превишили правата си и не могат да се отнасят така с момчетата, дори да са крайни лепилари, или вандали. Освен това ми е крайно непонятна позицията на някои хора, за които съм убеден, че много рядко ходят на мачове(за гостувания да не говорим :lol: ). А момчето с ника и снимката на настоящата ни звезда не виждам смисъл да го коментирам- или е на 15-16 години и няма представа какво е било положението в сектора 80-те и 90-те или много бързо е забравил какво е било, което е непростимо.

Виждам-че сега си се регистрирал!!Няма смисъл-тука в тоя форума само философи-дет стъпват на мач два пъти в годината-ама иначе са страшни фенове!! :lol: :lol: :lol: Някой даже и не стъпват!!Не се занимавай-няма смисъл!
Изображение

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 30 ное 2010 23:26

McLovin написа:
Гара Дембеле написа:Аз съм ЗА да ги пребиват тия дебилчета. Мен защо никой не ме е бил на стадиона.

1во Не знам до колко си ходил по мачове преди години, когато полицията влизаше в Б и Г и почваше наред. Има клипчета.. като ги разгледаш ще разбереш/тук не коментирам имало ли е повод или не и тн/

Колега много си прав,това което се случва в момента по стадионите (от страна на полицията) е като лека тренировка в сравнение с боя,който съм отнасял сектор Б преди.....известен брой години ;) .Слагам си ръка на сърцето и казвам,че никога не съм хвърлял и палил,но....."гадовете" се нареждаха,небето притъмняваше,вадеха палките и чакаха някой да се извика:Абе я......И се почваше,повярвайте биеха наред всичко що има пулс и не е в униформа(полицейска),докато се доберат до тези,които мятаха бомби и димки.Те за съжаление почти винаги бяха в средата на сектора....Същото нещо се случваше и на червените ни приятелки във Г сектор.Въпреки всичко стадионите бяха пълни.

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 30 ное 2010 23:28

в стара загора си е рецидив. който е ходил повече от 1-2 пъти на гостуване там, знае за какво става въпрос. имам чувството, че на глава от населенеито там се падат най-много комплексирани от житейските си несгоди "служители на реда". познавам човек, който тръгна да съди един от тях за счупена ръка и оня се е бил покрил като мишка в продължение на 2 год. накрая май се е стигнало до извънсъдебно споразумение(това би трябвало да ви говори нещо).
тези, които мислят, че "така им се пада", явно ходят само на домакински мачове и чат-пат на някое гостуване. когато обиколите половината стадиони в българия и сте повторили някъде поне 2-3 пъти, за да знаете как "местните" се държат с гостуваща публика, тогава давайте такива крайни призиви. аман от лаладжии.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 ное 2010 23:41

cska_90 написа:
Dust написа:за какво да ти чета поста един случай не е представителна извадка, все едно ако един 15 годишен прави нещо пошло и аз да кажа 15-годишните са еди какви си.

Не-но е факт че от 50 със забрани 48-не си и помислят да стъпят на мач!!Полицайте ги знаят наизуст и я е отишъл,я са го хванали!! ;)

Полицаите ги знаят в София, а във Варна, Пловдив и Бургас?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 30 ное 2010 23:49

Как става контрола да ви кажа,защото май никой не е на ясно тука
Този,на който му е забранено да посещава спортни прояви за х време-по време на започване и приклюване на срещата е в районното и се подписва.Ха да е от Владиславово,Галата или някой от другите покрайнини на града и да успее да отиде на мача.Ако не е в районното в указаното време си има последствия.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 ное 2010 23:53

Blacksea13 написа:Как става контрола да ви кажа,защото май никой не е на ясно тука
Този,на който му е забранено да посещава спортни прояви за х време-по време на започване и приклюване на срещата е в районното и се подписва.Ха да е от Владиславово,Галата или някой от другите покрайнини на града и да успее да отиде на мача.Ако не е в районното в указаното време си има последствия.

Изобщо не е така!!Познавам хора със забрани и никой никъде не се разписва!! ;)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”