ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

realist
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот realist » 30 ное 2010 18:23

delqnski47, положението е много сложно и истината е някъде по средата. Съгласен съм с cska_90, че от Титан чеп за зеле не става и колкото по-бързо напуснат, толкова по-добре. Освен некомпетентни и некадърни, тия двамата са и изключително тъпи по природа и нищо добро няма да направят. На всичкото отгоре и пари достатъчно нямат. Съгласен съм обаче и с тези, които казват, че докато не се намери сериозен нов собственик, добри-лоши, ще трябва да ги търпим. Мисълта ми беше, като ще са те, поне да им помогнем да вземат някое и друго правилно решение. Да не го наричаме протест, а натиск за нещо позитивно. В момента единственото позитивно нещо е спешно да отиде делегация при Стойчо и да го убеди да поеме отбора моментално. Да се изринат тия гнилочи поне на 80% и да се направи чисто нова селекция. Тоя сезон е отсвирен, това е ясно, поне да се гради отбор за другия. Истинска добра фенска позиция би било колкото и да се съберат на мача с Бешикташ, през цялото време да се скандира името на Стойчо. Гарантирам ви, че още на другия ден ще се свържат с него, знам им психиката.
Иначе вече ме е яд, че си скъсах билета и май ще си взимам нов. Това е като да имаш дете - добро, лошо, твое си е и си го обичаш. :)

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 30 ное 2010 18:31

realist написа:delqnski47, положението е много сложно и истината е някъде по средата. Съгласен съм с cska_90, че от Титан чеп за зеле не става и колкото по-бързо напуснат, толкова по-добре. Освен некомпетентни и некадърни, тия двамата са и изключително тъпи по природа и нищо добро няма да направят. На всичкото отгоре и пари достатъчно нямат. Съгласен съм обаче и с тези, които казват, че докато не се намери сериозен нов собственик, добри-лоши, ще трябва да ги търпим. Мисълта ми беше, като ще са те, поне да им помогнем да вземат някое и друго правилно решение. Да не го наричаме протест, а натиск за нещо позитивно. В момента единственото позитивно нещо е спешно да отиде делегация при Стойчо и да го убеди да поеме отбора моментално. Да се изринат тия гнилочи поне на 80% и да се направи чисто нова селекция. Тоя сезон е отсвирен, това е ясно, поне да се гради отбор за другия. Истинска добра фенска позиция би било колкото и да се съберат на мача с Бешикташ, през цялото време да се скандира името на Стойчо. Гарантирам ви, че още на другия ден ще се свържат с него, знам им психиката.
Иначе вече ме е яд, че си скъсах билета и май ще си взимам нов. Това е като да имаш дете - добро, лошо, твое си е и си го обичаш. :)

Викай и компанията ти. Очаква се наистина невероятна атмосфера на стадиона. Дано победим и запазим шансове за класиране, ако Бешикташ паднат от рапид, а ние вземем поне точка от Порто, сме напред! Да бъдем оптимисти!!! Само ЦСКА!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 ное 2010 18:53

realist написа:delqnski47, положението е много сложно и истината е някъде по средата. Съгласен съм с cska_90, че от Титан чеп за зеле не става и колкото по-бързо напуснат, толкова по-добре. Освен некомпетентни и некадърни, тия двамата са и изключително тъпи по природа и нищо добро няма да направят. На всичкото отгоре и пари достатъчно нямат. Съгласен съм обаче и с тези, които казват, че докато не се намери сериозен нов собственик, добри-лоши, ще трябва да ги търпим. Мисълта ми беше, като ще са те, поне да им помогнем да вземат някое и друго правилно решение. Да не го наричаме протест, а натиск за нещо позитивно. В момента единственото позитивно нещо е спешно да отиде делегация при Стойчо и да го убеди да поеме отбора моментално. Да се изринат тия гнилочи поне на 80% и да се направи чисто нова селекция. Тоя сезон е отсвирен, това е ясно, поне да се гради отбор за другия. Истинска добра фенска позиция би било колкото и да се съберат на мача с Бешикташ, през цялото време да се скандира името на Стойчо. Гарантирам ви, че още на другия ден ще се свържат с него, знам им психиката.

Нищо сложено няма просто обсъждаме неща,които не са ни ясни!Щом като са тъпи Титан и някои хора разбират повече от тях как да се управлява клуба,да съберат няколко милиона да купят ЦСКА,да станат шефове и готово!Ама такааа отстрани е най-лесно да се ''плюй''!Без да си имаме и обща представа как се управлява отбор!
Иначе и аз искам Стойчо за треньор,но при положение,че оставят Милен в щаба!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 30 ное 2010 19:05

Точно това имам предвид - Стойчо треньор, Милен помощник.

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 30 ное 2010 19:25

Утре (01.12.2010) от 20:30 на стадион "Българска армия" има открита за феновете тренировка. Който иска е добре дошъл! Всички на тренировката!!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Хореография за мача с Бешикташ

Мнениеот cska_vd » 30 ное 2010 19:55

Позиция на ръководството на ЦСКА

Ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД застава зад хореографията подготвяна от Клуба на привържениците на ЦСКА.

Шефовете на армейците ще съдействат пред органите на МВР тя да бъде допусната и изпълнена на стадион „Васил Левски” в деня на мача от Лига Европа срещу Бешикташ.

Каква ли ще бъде тази хореография щом ръководството застава зад нея ?!

gonzobastunvsamsun

Re: Хореография за мача с Бешикташ

Мнениеот gonzobastunvsamsun » 30 ное 2010 20:00

TURKEY IS NOT EUROPE :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 30 ное 2010 20:03

gonzobastunvsamsun написа:TURKEY IS NOT EUROPE :twisted: :twisted:

а точно го каза

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 30 ное 2010 20:04

биииииийтееееееее турцитеее биииийтееееееееее турцитееееееееееееееееееее
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 30 ное 2010 20:04

Трябва ги смачкаме тия, айде армейци ....

Върни се в “Архив”