Локомотив Пд- Черноморец тема за мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dimov
Контакти:

Re: Локомотив Пд- Черноморец тема за мача

Мнениеот dimov » 30 ное 2010 07:57

След гола Черноморец смачка локото,но пак измислен червен картон.Има футболисти които спокойно могат да играят в театъра Адриана Будевска,и то с успех.Писна ми от лигави футболисти ,които получават гърчове и падат като застреляни, и тъпи съдии.

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 30 ное 2010 09:02

dimov написа:След гола Черноморец смачка локото,но пак измислен червен картон.Има футболисти които спокойно могат да играят в театъра Адриана Будевска,и то с успех.Писна ми от лигави футболисти ,които получават гърчове и падат като застреляни, и тъпи съдии.

абсолютно съм съгласен

Лошото е, че отново не успяхме да си вкараме положенията. И с това глупаво изявление на Балъков: Литекс и Левски да се пазят, че пролетта ще атакуваме титлата. Отговора дойде веднага - 7 жълти картона и един червен... все едно от БФС ни казаха: "Къде сте тръгнали?"
Замислете се как винаги когато Черноморец пречи на някого, се превръща в най-грубият отбор????
Просто този мач с Локомотив, нямаше как да бъде спечелен

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 30 ное 2010 12:12

Лошото е, че отново не успяхме да си вкараме положенията.

Пич, а ако ние си бяхме вкарали всички положения? Плюс неправилно отменения трети гол? А? Дали пък и вашето вратарче не заслужава благодарностите ви, че ви спаси от разгром?
Не знам кой кого е смачкал, но е факт - нашите се забавляваха и играха и за публиката, особено след 2-0. А вашите? Едно блъскане, една злоба (Койта), едно безпомощно размахване на лакти и нокти (кой ли не)... Може би беше малко пресилен вторият картон на Фернандес, но ако не беше тогава, щеше да е малко по-късно. Или ако не беше той, щеше да е някой друг. Просто трябва да приемете, че може и да се губи. Точно както го направи Балъков - с достойнство.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 30 ное 2010 13:42

ntodorov написа:
Irish stout написа:
vlatan написа:И двата картона срещу Фернандес -пълна боза гърчене и превиване, особено срещу Лазаров-той изби топката от крака му,Лазаров направи 2 крачки с "ударения крак" и пада умрял...Иначе Локото да благодарят на вратарчето който направи си ги извади, особено след като бяхме останали с 10 човека-извади поне 3 сигурни гола.

Ти кой мач гледа?

Същия, а ти какво си гледал ?

Ми явно не сме гледали същия мач, или ти си гледал мача, който би искал да видиш. Как е паднал Здравко е отделен въпрос, но той пада веднага след като Фернандес го ритна, а не две крачки след това. Играхме без основен човек в центъра, Карвальо изпусна сам срещу вратаря ви, а ти ми приказваш, че едва ли не мачът е бил на една врата. Имахте инициативата само след първия гол до края на полувремето. Вратарчето ни е гола вода, след като на него не вкарахте гол, направи си сметката за вашите нападатели.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 ное 2010 13:49

black&white написа:
Лошото е, че отново не успяхме да си вкараме положенията.

Пич, а ако ние си бяхме вкарали всички положения? Плюс неправилно отменения трети гол? А? Дали пък и вашето вратарче не заслужава благодарностите ви, че ви спаси от разгром?
Не знам кой кого е смачкал, но е факт - нашите се забавляваха и играха и за публиката, особено след 2-0. А вашите? Едно блъскане, една злоба (Койта), едно безпомощно размахване на лакти и нокти (кой ли не)... Може би беше малко пресилен вторият картон на Фернандес, но ако не беше тогава, щеше да е малко по-късно. Или ако не беше той, щеше да е някой друг. Просто трябва да приемете, че може и да се губи. Точно както го направи Балъков - с достойнство.

"Може би имаше малко пресилен жълт картон" - Не малко, а направо измислен. Е, да те оставят с човек по-малко в 25 минута, да са ти показали жълтите картони на възловите играчи. Какво да играеш до края ?... Абе подпряха не вас - спънаха нас. И вие изкярихте...Не, че Черноморец играха добре, напротив - бяха на моменти трагични, ама и вие не сте по-рошави от нас де.
ПС: Здравко Лазаров - велик. Изкара повече време на тревата. Пада винаги при среща с друг на цвят чорап, па ако ще и на простора да е. Велик смешник. Щерка ми от вчера вече иска да го кани на детско парти. Иначе евалла му правя - пада и се търкаля противно на всички физични закони... Търси да падне, където има място за претъркаляне, преобръщане, предно салто и овъргаляне. Стойката му на терена винаги е в хоризонталата - успоредно на терена. Във вертикала никой не го е виждал, освен, когато излиза от терена ( манежа за него ) :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 30 ное 2010 16:33

ntodorov-напълно съгласен.Лазаров -добър футболист,но вчера се търкаляше като мечка на селски мегдан.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 ное 2010 17:28

dimov написа:ntodorov-напълно съгласен.Лазаров -добър футболист,но вчера се търкаляше като мечка на селски мегдан.

знае и кога да се плъзне пред бялата точка колко мача и титли е продал.Човек тъкмо за отбор на коко динев.Гони постижението на Г бачев ама той пък няма стигане- стажувал и при илияна раева + коко Ще го усетите пролетта

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 30 ное 2010 20:43

Акулите ще играят във Европа.Точка.Колкото да им е гадно на другите.Класата си е класа.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 30 ное 2010 21:41

Смешно и дори жалко е да се търси причината за загубата в съдиите .
1. На Фернандес му бяха спестени 2 жълти картона , и двата за умишлено спъване отзад , без шанс да играе с топката , и то още преди да получи жълтия картон за удар с лакът . Нарушението срещу Лазаров е 3 -то идентично извършено от Фернандес . Това как е паднал Лазаров в случая няма никакво значение . Имаше спъване отзад , което по правилник си е жълт картон .
2. Спестен втори жълт картон за Койта ... или кръвта от носа на защитника на Локо също е симулация .
3. Спестен директен червен картон за защитник на Черноморец ( Дянков или Терзиев ) за нарушение на границите на наказателното поле срещу футболист на Локо , който излизаше сам срещу Борел . Тук правилника също е категоричен .
На 100% съм сигурен , че ако Лазаров беше играч на Черноморец , коментарите за него щаха да са съвсем различни . Но защо той , заедно с Кирил Котев и Драги Коцев ( и тримата спрагани за Черноморец ) не са в отбора , трябва да попитате Балъков и Събев . както и за наличието в отбора на Педриня , дос Сантос и Кардосо които получават заплати няколко пъти по-големи от тези на тримата играчи на Локо Пловдив . Матушев беше съвсем прав като каза , че в Бургас има специалисти , които могат да направят по-силен отбор с по-малко пари отколкото този отбор на Черноморец .

vlatan
Контакти:

Мнениеот vlatan » 30 ное 2010 21:53

Не знам кой какъв мач е гледал но знам кой го предреши- за 15 фала на Черноморец 7 жълти и един червен картон..Или средно на два фала картон.Картинката от миналото пъвенство.За Локото-които направиха единтични нарушения-мога да изброя 2-3 набързо Гонзалес (може и да не съм точен за името)-срещу Тошев без картон за същото Дянков получи картон, веднага след след титаничния сблъсък на Кавдански и Златински с Фернандес(получи картон за удар с лакът?)абсолютен картон на Златински за задържане за фланелката на Фернандес и за Кавдански за удара му след като съдията свири...за същото Старокин получи картон...и още и още.Равносметка 2 картона-един за Николов-професионал фал+един за Карвальо за маймунски танц на тъча.
Колкото до Койта "майната" да си спомни камерата кого пак показа със скъсана фланелка- така че да не ми казва кой е рогач кой не, просто човека е 2м не може да отиграва топката залепен за земята.
И последно картинката в първенството винаги ще е една съща- защо Литекс води-просто защото 1/2 от отборите не му се натягат въобще+абсолютна подкрапа от съдийте.Направо е чудно че разликата е само 9 точки.С малко аритметика ако на нас ни бяха помогнали в трите домакински равенства +6 точки+2 от Мантана(подарък)+2 Калиакра(късмет)=1 в повече от Литекс. Истина за БГ футбола-паричките са важни, никакви таланти, красив футбол, силни отбори..Важни са парички от ЕКТ за да купуваш мачове, съдийй,и особено като всяка година са едни и същи, те си определят тарифите, така че рядко някой да може да се намеси в раздаването.

Върни се в “Черноморец”