Ювентус-Фиорентина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ювентус-Фиорентина

Мнениеот daniel875 » 27 ное 2010 23:59

Фиорентина не са лош отбор, не знам какво толкова ги подцеват всички. Това е отбор с традиции в Италия, отбор с име. Това си беше дерби, което най - нормално завършва наравно. Не гледах мача в началото, но като цяло виолетовите играха много добре тактически, второто полувреме дори в последните му мигове съдията буквално вкара двата отбора в полето на Фиорентина. Не всичко, което даде главният съдия, беше реално. Аз видях, че червеният картон беше май от два жълти, но прочетох в статията, че бил директен. Ако е така, значи този съдия е наказание. Не съм сигурен в последното.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 28 ное 2010 00:03

Жалко за хубавата игра.Направихме добър мач,но липсата на късмет и тарана отпред липсва.А този Боруц направи и невъзможното,за да ги спаси от разгром.Има такива мачове и решението е след нова година да се вземе точния нападател,защото Амаури е вече някаде на ски,а Якуинта годинките си оказват влиание и времето му изтича.За жалост Куалярела нямаше ден,а той се очертава нашия голмайстор,което е доста срамно за нас.Пепе се включи добре,но след излизането на Акуилани я нямаше фантазията и изненадата.Фиорентина се беше окупирала отзад,като все едно е последния мач на света.Варгаз показа,че мястото му е в Юве.Ще пастне идеално в лявата част на терена и дано след този мач го вземем.Той единствен ни тормозеше,а Мота намоменти незнаеше каде се намира.Май ще се окаже лош избор до момента и може и да не се задържи дълго.Иначе най-хубавото в този мач е,че не се отказахме до последно да търсиме победата и пресата,която оказваме на моменти ми напомня на стария Юве.Само с някои корекции зимата и най-вече лятото,догодина ще мачкаме.За жалост Боруц е героя на мача и затова Юве не успя да вземе победата.А и нетрябва да се забравя,че вече 13 мача нямаме загуба във всички турнири,което говори хубаво.Нетрябва да се отчайваме.Forza Juve
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 28 ное 2010 00:16

А и в този мач се видя,че когато играем с отбор който се отбранява,Красич е доста пасивен.Той се връща и от контузия и явно и физически не беше готов този мач.Когато играем на контраатака Красич няма равен,но днес нещата бяха други.Жалко,че пак нямах късмет с темата,но така ще продължавам,ако не се обръща внимание на мачовете.Това е от мен.Юве ми хареса и да но скоро ни омръзнат и победите,не само равните!
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 28 ное 2010 00:57

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jv5JgFbEiAI[/youtube]

Изображение
Изображение

Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 ное 2010 09:49

Не съм доволна от това 1:1.
Исках 3 точки, а не 1.
:|
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 ное 2010 10:19

Не съм гледал мача , но от видяното на клипчето просто съм потресен ,колко положения сме изпуснали ,а в статията на Гонга пише ,че е нямало много положения...Отново равен за съжаление ,трябваше да го вземем този мач ,но ако така играят момчетата просто няма кой да ги спре..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 28 ное 2010 10:34

Ей на това му се вика класически карък, изобщо положенията не са малко, този който е писал статията от гонг е трябвало да гледа правилния клип. За жалост шампион се става в такива мачове, ако успееш да обърнеш резултата в своя полза. Иначе играта на отбора от мач на мач тръгва, липсва само класен голмайстор.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 28 ное 2010 12:37

Гонг май не са гледали мача.Иначе просто по едно време щях да счупя нещо.Толкова много положения не помня да сме създавали и да сме пропускали всички.Фиорентина след автогола не помръднаха от тяхната половина.Усеща се много липсата на качествен нападател

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 ное 2010 16:19

Изключително много изпуснати шансове....Жалко ,дано се коригираме в следващия кръг :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Ювентус”