Подмладяване в националния отбор????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

futbol

Подмладяване в националния отбор????

Мнениеот futbol » 20 мар 2009 12:50

Според вас не е ли по-добре да се започне едно подмладяване в националния отбор и постепенното изграждане на ново поколение, вярно за това ще се иска доста търпение и да забравим поне за 2-3 големи първенства, но пък си мисля че е далеч по-добре отколкото да се викат стари пенсии в националния, с които и без това не сме видяли голямо първенство.Има много млади и талантливи играчи в България ако се започне сега изграждането на един нов национален отбор ще имаме доста по-добра перспектива след време да не пропускаме нито едно голямо първенство.Дори и сега да се започне подмладяването покрай по-опитните Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров това може само да е от полза за по-младите, а дори ще имаме според мен същия шанс за класиране какъвто имаме с избраниците на Мъри Стоилов от вчера.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Подмладяване в националния отбор????

Мнениеот child in time » 20 мар 2009 13:03

Нееееееееееееееееееее моляти се стига подмладяване дойде новия треньор и хайде да се подмладяваме! Та през последните 10 години ние само това правим подмладяваме се! Малко повече разум в националния отбор и няма да се срамуваме от мачове като този със Сърбия! :idea: :idea: :idea:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 20 мар 2009 13:05

futbol написа:Според вас не е ли по-добре да се започне едно подмладяване в националния отбор и постепенното изграждане на ново поколение, вярно за това ще се иска доста търпение и да забравим поне за 2-3 големи първенства, но пък си мисля че е далеч по-добре отколкото да се викат стари пенсии в националния, с които и без това не сме видяли голямо първенство.Има много млади и талантливи играчи в България ако се започне сега изграждането на един нов национален отбор ще имаме доста по-добра перспектива след време да не пропускаме нито едно голямо първенство.Дори и сега да се започне подмладяването покрай по-опитните Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров това може само да е от полза за по-младите, а дори ще имаме според мен същия шанс за класиране какъвто имаме с избраниците на Мъри Стоилов от вчера.

Разбирасе виж само младите надежди повикани в национала ИЛЯН СТОЯНОВ РАДОСТИН КЕШИШЕВ ТОМАШИЧ абе бая подмладявяне ,ОСТАВА И МЪРИ играещ треньор и капита на отбора!!!!! :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 20 мар 2009 13:07

futbol написа:Според вас не е ли по-добре да се започне едно подмладяване в националния отбор и постепенното изграждане на ново поколение, вярно за това ще се иска доста търпение и да забравим поне за 2-3 големи първенства, но пък си мисля че е далеч по-добре отколкото да се викат стари пенсии в националния, с които и без това не сме видяли голямо първенство.Има много млади и талантливи играчи в България ако се започне сега изграждането на един нов национален отбор ще имаме доста по-добра перспектива след време да не пропускаме нито едно голямо първенство.Дори и сега да се започне подмладяването покрай по-опитните Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров това може само да е от полза за по-младите, а дори ще имаме според мен същия шанс за класиране какъвто имаме с избраниците на Мъри Стоилов от вчера.

не е лошо като идея, но аз не виждам младите играчи. Като гледаме резултатите на младежите ни чака мъка следващите години. Докато клубовете не оправят школите и не създадат условия ще сме на тоя хал. Дано не се окажа прав.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 мар 2009 13:13

луд ли си бе?
Значи подмладяване, заради което да жертваме 2-3 големи първенства? Които са на 2 или на 4 години? Че колко си мислиш, че е футболния живот на един футболист? Нали като не участваме 2-3 първенства, и тия дето сега ще са младите тогава ще са дърти вече? Глупости, играят дъртите и който млад си извоюва (пример - ивелин попов) да играе. Който не - (хичо, генков, които имаха шанс) да чакат други времена, ако дочакат.
По натам даже не ми се и чете...

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 20 мар 2009 13:19

tprodanov написа:луд ли си бе?
Значи подмладяване, заради което да жертваме 2-3 големи първенства? Които са на 2 или на 4 години? Че колко си мислиш, че е футболния живот на един футболист? Нали като не участваме 2-3 първенства, и тия дето сега ще са младите тогава ще са дърти вече? Глупости, играят дъртите и който млад си извоюва (пример - ивелин попов) да играе. Който не - (хичо, генков, които имаха шанс) да чакат други времена, ако дочакат.
По натам даже не ми се и чете...

Виж защитата ,дати прилича на една друга защита а ,и не казвай че няма по-добри момчета от БГ.първенството!!!!!! ;) ;) ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

levski32
Контакти:

Мнениеот levski32 » 20 мар 2009 14:07

В националния по принцип се викат най-добрите, не най-младите (мисля, че навсякъде по света това е философията)...това не е клубен отбор, че да се обиграва... естествено, че трябва да има смяна на поколенията, но това трябва да става плавно, а не като някаква внезапна промяна...просто трябва да се развиват млади фуболисти (по школите, клубовете...), които постепенно да станат толкова добри, че да заслужат място в националния...националнияt не е мястото да развиваме млади таланти...там се викат най-най-добрите и подготвените, за да представят България...А точно в момента мисля, че плавната смяна на поколенията се получава добре в националния отбор....Иванов, Миланов, Манолев, И.Попов, Божинов, Домовчийски (беше повикан предния мач)- 1/3 от отбора е много млад..а и ако погледнем в А група ще видим нова вълна от много млади футболисти, които се налагат успешно и то в силни отбори

Върни се в “Национален отбор”