Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2010 13:18

Есиенчо написа:Момчета не искам да се заяждам,но този мач си е твърда единица и то на хендикап.Имате много проблеми в средата на терена,в защита също а нападението на Гент е убийствено и там не разчитат само на един играч в нападение както при вас.Не мисля че Гент ще има някакви проблеми срещу вас,дано да греша,но тоя мач за мен е най-твърдата единица от всички мачове в ЛЕ тази седмица !!!

По-твърда от тази на ЦСКА?Ай стига,бе!Както си я наредил с проблемите-ние хич да не излизаме на терена,а?"Убийственото" нападение на Гент го видяхме в София:един гол от далечен удар и един от корнер.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 30 ное 2010 14:23

blue avalanche написа:
Есиенчо написа:Момчета не искам да се заяждам,но този мач си е твърда единица и то на хендикап.Имате много проблеми в средата на терена,в защита също а нападението на Гент е убийствено и там не разчитат само на един играч в нападение както при вас.Не мисля че Гент ще има някакви проблеми срещу вас,дано да греша,но тоя мач за мен е най-твърдата единица от всички мачове в ЛЕ тази седмица !!!

По-твърда от тази на ЦСКА?Ай стига,бе!Както си я наредил с проблемите-ние хич да не излизаме на терена,а?"Убийственото" нападение на Гент го видяхме в София:един гол от далечен удар и един от корнер.

Нищо не съм казал за ЦСКА,не искам и да се заяждам,но не се заблуждавайте че имате шансове във Белгия.И като гледам при удари от далеч и особено при корнери нищо не сте подобрили и не е изключено да ви вкарат пак някои левашки голове от 40 метра или от ъглов !!!Като се има предвид,че играете плахо навън за това казвам,че мача си е 1-ца на хендикап от всякъде,за жалост!!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2010 14:40

Есиенчо написа:
blue avalanche написа:

Нищо не съм казал за ЦСКА,не искам и да се заяждам,но не се заблуждавайте че имате шансове във Белгия.И като гледам при удари от далеч и особено при корнери нищо не сте подобрили и не е изключено да ви вкарат пак някои левашки голове от 40 метра или от ъглов !!!Като се има предвид,че играете плахо навън за това казвам,че мача си е 1-ца на хендикап от всякъде,за жалост!!!

Бягай да пускаш фиша(що ми се струва,че вече си го пуснал?)!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 ное 2010 14:47

Най-вероятно ще излезем със следните 11
Митрев,Мюлдер,Милиев,Грийн,Минев,Огнянов,Гаджев,Младенов,Жоазиньо
Йовов и Дембеле !!!
Дано имаме късмет и дано този път съдбата ни се отплати за онова което ни взе срещу Лил....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2010 14:51

Santiago Munezz написа:Най-вероятно ще излезем със следните 11
Йовов и Дембеле !!!
Дано имаме късмет и дано този път съдбата ни се отплати за онова което ни взе срещу Лил....

Преписал си от Гонг.Признай си! :) :) :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 ное 2010 15:15

blue avalanche написа:
Йовов и Дембеле !!!

Да,там го прочетох не крия.Мисля,че вместо Огнянов щеше да е по-добре да играе Балтанов,но щом Яската мисли че с Хмарянчо ще е по-добре
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 ное 2010 15:24

Santiago Munezz написа:
blue avalanche написа:
Йовов и Дембеле !!!

Да,там го прочетох не крия.Мисля,че вместо Огнянов щеше да е по-добре да играе Балтанов,но щом Яската мисли че с Хмарянчо ще е по-добре

Зависи какво се очаква от Огнянов.Все пак,Огнянов,от време на време,вкарва някой и друг гол.Докато Балтанов-хич!Ама-хич!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 ное 2010 15:52

Огнянов според мен стои доста добре като дефанзивен халф. Много топки печели. Определено смятам, че доста работа ще свършат с Влади. Лъчко някак си слабее напоследък.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 ное 2010 15:57

bigbonusprize написа:Огнянов според мен стои доста добре като дефанзивен халф. Много топки печели. Определено смятам, че доста работа ще свършат с Влади. Лъчко някак си слабее напоследък.

Абсолютно !
От всички възможни опции за партньор на Влади в центъра, Огнянов е най приемлив.
Не, че е идеалния избор ... но в налегналата ни ситуация, си е почти перфектния !
Както се казва .... в тази ситуация, Ясен ( можеби ) ... избра ( ще избере ) - НАЙ малкото зло ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 30 ное 2010 16:32

Щом в титулярния състав ще бъдат Йовов и Огнянов вече съм сигурен в загубата на Левски. Сега въпросът е с не с колко ще бием, а с колко ще паднем? Като си представя Мургавият и онзи с двата леви крака какви гениални пасове правят, Тасевски ще ни се струва като Роналдо в сравнение с тези. :lol:

Върни се в “Архив”