Младок се репчи на Любо Пенев !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Младок се репчи на Любо Пенев !!!

Мнениеот tprodanov » 20 мар 2009 12:20

Хлъчо, сред тая иначе хубава биография на любо, не видях някаква връзка с България, та ще те помоля, да обясниш - какво всъщност е направил за България?

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 20 мар 2009 12:31

това,че е бил шампион в испания е "огромен"принос за България :D ....помияр е ,защото му е помиярско поведението-може ли да кажеш на почти цяла България да духа супата и да очакваш после уважение? ЦЪРВУЛ е тоя пенев

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 20 мар 2009 12:32

tprodanov написа:Хлъчо, сред тая иначе хубава биография на любо, не видях някаква връзка с България, та ще те помоля, да обясниш - какво всъщност е направил за България?

Малко ли е, че покрай успехите му се говореше и за родината ни? Подаде головия пас за 2-1 с/у Франция!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 мар 2009 12:33

Така трябва да се действа.
Трябва да се уважават треньорите в България и разглезените ни футболисти трябва да знаят кой е шефът.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 мар 2009 12:34

То по тая логика Бербатов е направил най-много за България! :D :D :D Защото играе в Ман Юн и "цял" свят говори за България ! :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 20 мар 2009 12:35

ivanivanov написа:това,че е бил шампион в испания е "огромен"принос за България :D ....помияр е ,защото му е помиярско поведението-може ли да кажеш на почти цяла България да духа супата и да очакваш после уважение? ЦЪРВУЛ е тоя пенев

А Наско, като си показа задните части на привържениците на Левски, да не би левскарите да го уважават по-малко? Ми прав си беше, който него уважава да .... супата!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 мар 2009 12:49

Ми не знам някой да говори за приноса на наско за България. Цял свят говорел за България, дрън дрън, колкото и покрай бербатов и покрай стоичков. Я ми кажи - ти, семейството ти, познатите ти - някой да си чул да се е променило нещо в начина му на живот, заради това, че някой играе някъде? Или пък това да е повлияло на някоя сфера в страната? Да е издигнало футбола или рейтинга на нашите школи? Щото аз не. Митове и легенди. Пичовете си разцъкват - имат талант, продават го, евала. Ама да ми говориш за принос за страната - ае не. Да бяха отказали трансфери и да играят тук на високо ниво, да вдигат нивото на родния футбол - да, тогава да. Затова има Гунди, и затова той е легенда.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 20 мар 2009 12:55

tprodanov написа: Я ми кажи - ти, семейството ти, познатите ти - някой да си чул да се е променило нещо в начина му на живот, заради това, че някой играе някъде?

Да, благодарение на известноста им в чужбина, семейството ми има бизнес с чуждестрани партньори!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 мар 2009 13:04

:mrgreen:

всъщност, ако наистина според теб те са допринесли за това - супер. Щото и аз работя с някакви хора от западна Европа, но то си е изцяло благодарение на мен, и по никакъв начин не го свързвам с тях. Някак си не си представям - здрасти, абе аз съм от България, сешш ли се, стоичков, любо, емо, са, аз трябва да ти произведа тук едни неща, те са готини, щото виж ни футболистите...
Но пък знае ли човек - може и така да се прави бизнес, аз да съм заспал...

Иначе преведено с друга гледна точка, обажда ми се некъв и ми вика- гепи пич, аз съм от кот дивоар, ние тука сме почнали да прайм едни принтери, мноо са яки, щото дрогба виждаш ли го, ебаси, чувал си за нас, ей ни, готови сме за бизнес... баси, може и така да е?

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2009 13:33

........ Абе кви глупости говорите , големи мъже сте, не разсъждавайте като пионери от 73-та година .... Ако беше така както казвате, то би трябвало в Югославия да не е имало нито война , нито разцепването й ... Нали точно европейците свършиха тия простотии там. Нали пък големите западни клубове са пълни със сръбски звезди ... Ами Чехия и Румъния ... трябваше тогава да са най-силните икономики в света ... Ние продадохме два-трима хайдуци и вече се помислихме за велики .... Западняка не го е еня къде е България и дали там вече са почнали да се къпят и бръснат .... оня си гледа къжата, колата и жената и толкова другото го интересува само ако му бръкнеш в джоба .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Футбол - България”