Коко Динев инициатор за стадион „Христо Бонев”
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Коко Динев инициатор за стадион „Христо Бонев”
Самото име ХРИСТО БОНЕВ ще стряска съперниците! Това , че излизат да играят на СТАДИОН "ХРИСТО БОНЕВ" срещу отбора на ВЕЛИКИЯ "ЛОКОМОТИВ" означава че от съблекалнята ЩЕ излизат с два гола пасив! Аз съм за това да се постави МРАМОРЕН бюст-паметник на ХРИСТО БОНЕВ пред централния вход и портрети на ХРИСТО БОНЕВ във всички съблекални! Да бъде обявен официално КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА НА ХРИСТО БОНЕВ! На неработещото електронно табло да се постави ПАНО С ЛИКА НА ХРИСТО БОНЕВ, нарисувано от известни пловдивски художници! 

- Пловдив1926
- Контакти:
По-голяма глупост от това да се кръсти стадиона на жив човек няма. Може би, това да му направим паметник приживе. Отделно, че НЕ Е МОМЕНТА за това! Всичко друго ли оправи Коко Динев, че последния проблем решаваме - името на стадиона?! А тия хора, дето са дали пари и труд да построят тоя стадион, тяхното мнение няма ли значение? За пореден път се вижда липсата на организация и МЕНИДЖЪРИ в управата на нашия отбор. Едната ръка не знае какво прави другата и докато сме така, сериозен отбор няма да станем!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- jorjy1966
- Контакти:
Не виждам нищо лошо в тази инициатива .Тази идея ,както се писа идва от собственика,Зума няма нищо против,тъй че нека всички си кажат мнението.Аз съм за това!
Но разбира се всеки има право да каже доводите си.Сигурен съм ,че ако поставим въпроса по друг начин: "Искате ли ,един ден нашия стадион да носи името на Христо Бонев?",тогава едва ли ще има против.Пишете по темата няма нищо лошо в това.Само ЛОКО!!!
Но разбира се всеки има право да каже доводите си.Сигурен съм ,че ако поставим въпроса по друг начин: "Искате ли ,един ден нашия стадион да носи името на Христо Бонев?",тогава едва ли ще има против.Пишете по темата няма нищо лошо в това.Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!
- Пловдив1926
- Контакти:
Еми всъщност не идва от Коко тази инициатива, както той сам каза. Друг е въпроса от кой?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Аз подкрепям идеята изцяло.Щом Хр.Бонев няма нищо напротив,значи стадиона трябва да носи името му,той просто го заслужава.Схосно ще е както при нас,стадиона да носи името на най-великия играч на клуба.Успехи.
Стадиона рано или късно ще се казва така. На мен ми е интересно на кого му хрумна точно сега да се занимава с подобни неща?
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Немога да повярвам как всички се пуснаха по парцалката за преименуването на стадиона.
За пореден път се убеждавам, че сред нас е пълно с наивници и всеки, които реши нещо може да го прокара между нас без много усилия.
Стадиона все още е развалина, когато се направи нов стадион отговарящ на изискванията може да се мисли да се сменя името, но дотогава има много време да мине.
Кой болен мозък реши, че може да се кръщава стадион на жив човек, това безумие може да стане единствено и само в БГ и още по-лошото, че май само на нашият стадион.
Бонев, ако е мъжкар би трябвало да излезе и да каже, че това е една меко казано абсурна идея, защото наистина е такава.
Нензам кой скотоумец го реши това посредата на нищото ей така да се сменя името на стадиона, но това е едно голямо безумие.
Вие дето тука искате да се подписвате като първи шматки по-добре се замислете върху това, което сам написал по-горе и не действайте толкова първосигнално.
И за последно - откъде накъде излиза в лпортала, че фен клуба седи зад тази идея, кой предцвалява фен клуба, кой го реши това и как така Стоян отново си пуска некви статии, които явно са му удобни на самият него, а не на цялата черно-бяла общност.
За пореден път се убеждавам, че сред нас е пълно с наивници и всеки, които реши нещо може да го прокара между нас без много усилия.
Стадиона все още е развалина, когато се направи нов стадион отговарящ на изискванията може да се мисли да се сменя името, но дотогава има много време да мине.
Кой болен мозък реши, че може да се кръщава стадион на жив човек, това безумие може да стане единствено и само в БГ и още по-лошото, че май само на нашият стадион.
Бонев, ако е мъжкар би трябвало да излезе и да каже, че това е една меко казано абсурна идея, защото наистина е такава.
Нензам кой скотоумец го реши това посредата на нищото ей така да се сменя името на стадиона, но това е едно голямо безумие.
Вие дето тука искате да се подписвате като първи шматки по-добре се замислете върху това, което сам написал по-горе и не действайте толкова първосигнално.
И за последно - откъде накъде излиза в лпортала, че фен клуба седи зад тази идея, кой предцвалява фен клуба, кой го реши това и как така Стоян отново си пуска некви статии, които явно са му удобни на самият него, а не на цялата черно-бяла общност.

- Boksiorcheto
TheUsualSuspect написа:Немога да повярвам как всички се пуснаха по парцалката за преименуването на стадиона.
Черно-бял братко,нека не разделяме публиката заради една глупава подписка

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!