След срещата ни с Черноморец Красимир Балъков наистина ми се вдигна в очите! Казвам го най-откровено и без капка ирония. Четяхме, че как бил обидил Локомотив и тн. ГЛУПОСТИ. След като му чух истинското изказване, стана ясно, че това си е яко изсмукано от пръстите, преработено и завъртяно от журналистите изказване. Човека въобще не искаше да обиди който и да е било или да се конфронтира. И нашите се хванаха като пълни балами на тия журналистически глупости.
И след мача гледам сега, тоя Любо бившия овчар(предишната работа на човека е пастир - няма обида тук) какви ги говори, пак гледа интриги да завърти, нещо да се поговори за трета дивизия, нещо да има жълтичко, клюкичка, да захапе някой.
Бившия овчар: Написаха вчера някои колеги фиаско на бурагския футбол визирайки загубата на Нафтекс. Добре работите много пари се изливат и в крайна сметка...
Балъков: И в крайна сметка трето място. Къде сте вие? Вие от кой отбор сте?
Бившия овчар: Аз съм от Пловдив признавам си (лъже, всъщност е от Ботев и е от Коматево)
Балъков: Еми, ето, къде сте вие? Айде отговорете ми... ( Бившия овчар мълчи) На кое моясто сте? ( Бившия овчар мълчи, опитва да проговори но излиза заекване само)
Бившия овчар: Понеже безкрайно много ви уважавам г-н Балъков, като легенда в българския футбол на какво го отдавате този фак?
Балъков: С кого разговарям прощавайте? Представете се ако обичате?
Велико е интервюто, тази карикатура на пловдивската журналистика просто го направи Балъков на 2 стотинки.
За всички ценители:
http://sport.plovdiv24.bg/210931.html
Браво Краси, имаш един голям поздрав от публиката на Локомотив заради мъжкото си държание, заради премерените приказки и заради това, че не се поддаваш на селски провокации!
В българския футбол тази година нещата си вървят здраво нагоре, дано станат още по-добри и дано има още повече мениджъри като Балъков!
Страхотно интервю на Краси Балъков!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Страхотно интервю на Краси Балъков!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Евала Краси!
Забравих да пиша само, че май от цялото ни "Златно" поколение, само Краси Балъков излезе мъжкар и човек на място!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- child in time
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Забравих да пиша само, че май от цялото ни "Златно" поколение, само Краси Балъков излезе мъжкар и човек на място!
Тук съм 100 % съгласен! Но относно изказването му все още имам някой съмнения! Иначе честита ни победа! При третия гол нямаше засада! Видя се на стадиона видя си и на репортажа! Хайде сега и Елисеина и сме готови за този полу-сезон!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Пловдив1926 написа:Забравих да пиша само, че май от цялото ни "Златно" поколение, само Краси Балъков излезе мъжкар и човек на място!
Не само той /Хубчев, Янков/
- Пловдив1926
- Контакти:
SANSIRO7 написа:Пловдив1926 написа:Забравих да пиша само, че май от цялото ни "Златно" поколение, само Краси Балъков излезе мъжкар и човек на място!
Е да, но те някак си останаха малко в страни от големите събития в българския футбол...
- child in time
- Контакти:
SANSIRO7 написа:Пловдив1926 написа:Забравих да пиша само, че май от цялото ни "Златно" поколение, само Краси Балъков излезе мъжкар и човек на място!
Хубчев и той е мн то4ен имах вземане даване с него и мога със сигурност да кажа че е далеч от звездоманията а и възпитанието му е по близка до немските традиции отколкото до нашия бълвоч!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Пловдив1926
- Контакти:
child in time написа:Пловдив1926 написа:Забравих да пиша само, че май от цялото ни "Златно" поколение, само Краси Балъков излезе мъжкар и човек на място!
Тук съм 100 % съгласен! Но относно изказването му все още имам някой съмнения! Иначе честита ни победа! При третия гол нямаше засада! Видя се на стадиона видя си и на репортажа! Хайде сега и Елисеина и сме готови за този полу-сезон!
Какво каза Балъков:
В “Локомотив” живеят с надеждата да прекъснат серията ни без загуба, но пък ние ще се опитаме да докажем, че не са те, които ще ни спрат и ще завършим полусезона подобаващо.
Какво пишат "журналистите":
Балъков: „Локо” не е отборът, който може да спре „Черноморец”
Това дори е подсъдно мисля. Няма такова преиначаване на думите братче.
Re: Страхотно интервю на Краси Балъков!
Пловдив1926, кво не ти харесва Любо много е забавен пича 

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Пловдив1926
- Контакти:
loko2004 написа:Пловдив1926, кво не ти харесва Любо много е забавен пича
Не ми харесва по телевизията да гледам хора, които казват "ино" и се представят за пловдивчани излагайки ни като град.
А бре не е много далече от бг футбола Петър Хубчев да не забравяме че миналата купа на финала бяха неговия отбор с/у БЕРОЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете