Коко Динев инициатор за стадион „Христо Бонев”
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Коко Динев инициатор за стадион „Христо Бонев”
Аз съм левскар заклет, но не е лоша идея стадиона да се кръсти на жив човек. Аз съм ЗА
И това е Левски, обичаме тее!
Левски 7-2 ЦСКА (София), 17.11.1968, "А" ПФГ
Левски 7-1 ЦСКА (София), 23.09.1994, "А" ПФГ
Левски 5-0 ЦСКА (София), 13.05.1998, Купа на България - финал
Левски 5-4 Барселона, 17.03.1976, Купа на УЕФА
Левски 7-2 ЦСКА (София), 17.11.1968, "А" ПФГ
Левски 7-1 ЦСКА (София), 23.09.1994, "А" ПФГ
Левски 5-0 ЦСКА (София), 13.05.1998, Купа на България - финал
Левски 5-4 Барселона, 17.03.1976, Купа на УЕФА
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
[quote="1936"]Зума е една велика легенда...
Объркал си рейса, пич.
Объркал си рейса, пич.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Ако трябва да поставим въпроса, сменяме името на стадиона и как да се казва, ако не "Локомотив", две мнения няма да има - "Христо Бонев".
Тая инициатива обаче дойде малко изненадващо. Ще и дадеме време да узрее, то ще си покаже.
Тая инициатива обаче дойде малко изненадващо. Ще и дадеме време да узрее, то ще си покаже.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Пловдив1926
- Контакти:
Неподходяща инициатива в неподходящо време....
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Стадиона според мен трqбва да се казва единствено и само Лаута и нищо друго.
Почит към Христо Бонев, но първо човека е още жив и второ в историята на Локомотив има много други заслужили герои.
Лично мнение.
Почит към Христо Бонев, но първо човека е още жив и второ в историята на Локомотив има много други заслужили герои.
Лично мнение.

TheUsualSuspect написа:в историята на Локомотив има много други заслужили герои.
Разбира се, име като Едуард Ераносян повече би подхождало
- Пловдив1926
- Контакти:
Стадиона ни се казва Локомотив. През зимната пауза си поговорим и някои неща ще им станат ясни на някои хора надявам се.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Не съм чул за инициатива "Ноу Камп" да се казва Й.Кройф,"Стадио Олимпико"-Фр.Тоти,"Олд Трафорд"-Сър Ал.Фергюсън и т.н.Без значение живи или умрели.Естествено,че Бонев няма да има нищо против!Той може и да е чудесен футболист,но като човек е тщеславен и егоцентрик!Скромността никога не му е била присъща.
- Irish stout
- Контакти:
blue avalanche написа:Не съм чул за инициатива "Ноу Камп" да се казва Й.Кройф,"Стадио Олимпико"-Фр.Тоти,"Олд Трафорд"-Сър Ал.Фергюсън и т.н.Без значение живи или умрели.Естествено,че Бонев няма да има нищо против!Той може и да е чудесен футболист,но като човек е тщеславен и егоцентрик!Скромността никога не му е била присъща.
Скромността е добродетел на хора, които нямат други
Иначе за името - не мисля, че е уместно каквото и да е да се кръщава на жив човек. И без това всичко в БФС е като в централна Азия - сина на шефа е втатар на националния отбор, а зет му и той вътре. Няма нужда и ние да даваме своя принос за това.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!