Бойкот за тоя мач няма-това е ясно отдавна-протест ще видим дано се получи!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
realist написа:Аз ви казвам, че повече от 10 000 няма начин да се съберат (и то ако е вярно, че ще има 2-3 000 турци). И не защото някой бойкотира, а защото хората са отвратени от неделната гнусотия. Аз лично имах купен билет, но след мача го скъсах и изхвърлих. Поне 20 човека около мен, които бяха решили да ходят на мача, се отказаха. И не ми казвайте колко мача подред сме били спечелили - резонна победа с "братския" Миньор, една на мъка с изпадащия Пирин, 3:2 с уникално слабия гост Берое, със случаен гол в последната минута от фал, едно на мъка с "великаните" от Локо Пд и победа след ходене по мъките със Сливен. Велики победи, наистина! Само мача във Виена има някаква стойност и то само за статистика и самочувствие. Ако някой иска да ме убеди, че е нормално да направим равен с кварталния Академик, значи съвсем е забравил от кой отбор е и какъв е този отбор. Това е най-гнусния и позорен мач в историята на ЦСКА за мен. При победна серия, при нормални условия и преди важен мач от турнирите, да се осереш така е престъпление. Това е моето мнение и на още хиляди, които няма да отидат в четвъртък. Този път протеста ще е срещу плазмодиите в червени фланелки, а не ръководството. Нещастници!
CSKAEOTBORA написа:realist написа:Аз ви казвам, че повече от 10 000 няма начин да се съберат (и то ако е вярно, че ще има 2-3 000 турци). И не защото някой бойкотира, а защото хората са отвратени от неделната гнусотия. Аз лично имах купен билет, но след мача го скъсах и изхвърлих. Поне 20 човека около мен, които бяха решили да ходят на мача, се отказаха. И не ми казвайте колко мача подред сме били спечелили - резонна победа с "братския" Миньор, една на мъка с изпадащия Пирин, 3:2 с уникално слабия гост Берое, със случаен гол в последната минута от фал, едно на мъка с "великаните" от Локо Пд и победа след ходене по мъките със Сливен. Велики победи, наистина! Само мача във Виена има някаква стойност и то само за статистика и самочувствие. Ако някой иска да ме убеди, че е нормално да направим равен с кварталния Академик, значи съвсем е забравил от кой отбор е и какъв е този отбор. Това е най-гнусния и позорен мач в историята на ЦСКА за мен. При победна серия, при нормални условия и преди важен мач от турнирите, да се осереш така е престъпление. Това е моето мнение и на още хиляди, които няма да отидат в четвъртък. Този път протеста ще е срещу плазмодиите в червени фланелки, а не ръководството. Нещастници!
Принципно си прав, нека хората си казват, че отбора не се изоставя в най-лошите си моменти. Извинявайте, но това не е ЦСКА! Това е чист селски клуб, ЦСКА го имаше до преди 2 години, сега го няма, за мен също като за реалист това не е отбор, загубих вяра в него, те просто нямат възможностите да станат шампиони или да победят порто, може да вземем Х на Бешикташ, но не и на порто, това е жестоката истина за жалост, до преди 2-3 години ЦСКА го имаше като отбор, за мен този сезон е 0-лев. Най-много купата да вземем, с много късмет. Това е, за жалост!
cska_90 написа:CSKAEOTBORA написа:realist написа:Аз ви казвам, че повече от 10 000 няма начин да се съберат (и то ако е вярно, че ще има 2-3 000 турци). И не защото някой бойкотира, а защото хората са отвратени от неделната гнусотия. Аз лично имах купен билет, но след мача го скъсах и изхвърлих. Поне 20 човека около мен, които бяха решили да ходят на мача, се отказаха. И не ми казвайте колко мача подред сме били спечелили - резонна победа с "братския" Миньор, една на мъка с изпадащия Пирин, 3:2 с уникално слабия гост Берое, със случаен гол в последната минута от фал, едно на мъка с "великаните" от Локо Пд и победа след ходене по мъките със Сливен. Велики победи, наистина! Само мача във Виена има някаква стойност и то само за статистика и самочувствие. Ако някой иска да ме убеди, че е нормално да направим равен с кварталния Академик, значи съвсем е забравил от кой отбор е и какъв е този отбор. Това е най-гнусния и позорен мач в историята на ЦСКА за мен. При победна серия, при нормални условия и преди важен мач от турнирите, да се осереш така е престъпление. Това е моето мнение и на още хиляди, които няма да отидат в четвъртък. Този път протеста ще е срещу плазмодиите в червени фланелки, а не ръководството. Нещастници!
Принципно си прав, нека хората си казват, че отбора не се изоставя в най-лошите си моменти. Извинявайте, но това не е ЦСКА! Това е чист селски клуб, ЦСКА го имаше до преди 2 години, сега го няма, за мен също като за реалист това не е отбор, загубих вяра в него, те просто нямат възможностите да станат шампиони или да победят порто, може да вземем Х на Бешикташ, но не и на порто, това е жестоката истина за жалост, до преди 2-3 години ЦСКА го имаше като отбор, за мен този сезон е 0-лев. Най-много купата да вземем, с много късмет. Това е, за жалост!
И предладаш да седим безучастно и да гледаме как затъваме все повече и повече??
CSKAEOTBORA написа:Искам да попитам, колко публика се очаква да има на стадиона? Ако някой има информация нека я сподели с нас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта