Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа
Честито приятели,фенове на Барса !  Показахме истински футбол, отборен дух и психика ! Много се надявам това,което Рамос направи обаче,да не повлияе на представянията на Ла Фурия. Никак спортсменско не беше ...
 Показахме истински футбол, отборен дух и психика ! Много се надявам това,което Рамос направи обаче,да не повлияе на представянията на Ла Фурия. Никак спортсменско не беше ...
ПС. Искрено искам да попитам, всички , не само феновете на Реал, Ман. Юнайтед, ами всички - След този мач наистина ли ще продължите да твърдите, че Барселона не играят красиво и тн. ? С ръка на сърцето си казвам,не съм се кефил толкова от 94та година насам. Тази година световното първенство - Испания и сега Барселона ... поклон !

Показахме истински футбол, отборен дух и психика ! Много се надявам това,което Рамос направи обаче,да не повлияе на представянията на Ла Фурия. Никак спортсменско не беше ...
 Показахме истински футбол, отборен дух и психика ! Много се надявам това,което Рамос направи обаче,да не повлияе на представянията на Ла Фурия. Никак спортсменско не беше ...ПС. Искрено искам да попитам, всички , не само феновете на Реал, Ман. Юнайтед, ами всички - След този мач наистина ли ще продължите да твърдите, че Барселона не играят красиво и тн. ? С ръка на сърцето си казвам,не съм се кефил толкова от 94та година насам. Тази година световното първенство - Испания и сега Барселона ... поклон !
[center]

[/center]
[/center]

[/center]
[/center]- TPAKTOP
- Контакти:
Честито на всички фенове на Барса! Красивият футбол победи!  

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- 

THE G.A.M.E
Барса сами си направиха мача лесен ... 
Срещу "моуриньовски" стил на игра ( плътно покритие на собствената половина и контри ) ... с оглед на равностойноста на отборите ( на пръв поглед ) ... за да си направиш мача лесен, ти трябва ранен гол.
Гуардиола знае това много добре, и каталунците потърсиха ранното попадение ( и го постигнаха ) ... след това обърканите реалисти нямаха вече никакъв шанс срещу контрите на Барса !
Шанса на Мадрид беше, да задържат резултата колкото се може по дълго > 0 : 0, или ако могат, да изненадат домакините с ранен гол .... нищо от това не се получи.
Барселона са отбор, който умее много добре да се възползва от съзаденото предимство !
За мен, мача приключи при първият гол на Шави !
От там нататък, въпроса беше .... с колко ? !

Срещу "моуриньовски" стил на игра ( плътно покритие на собствената половина и контри ) ... с оглед на равностойноста на отборите ( на пръв поглед ) ... за да си направиш мача лесен, ти трябва ранен гол.
Гуардиола знае това много добре, и каталунците потърсиха ранното попадение ( и го постигнаха ) ... след това обърканите реалисти нямаха вече никакъв шанс срещу контрите на Барса !
Шанса на Мадрид беше, да задържат резултата колкото се може по дълго > 0 : 0, или ако могат, да изненадат домакините с ранен гол .... нищо от това не се получи.
Барселона са отбор, който умее много добре да се възползва от съзаденото предимство !
За мен, мача приключи при първият гол на Шави !
От там нататък, въпроса беше .... с колко ? !
- ZinedineZidane
- Контакти:
Мнението си написах в другия раздел. Тук просто искам да поздравя феновете на Барса, която показа, че е №1 в последните години! Удоволствието от красив футбол не може да се замени за нищо, аз също се насладих снощи! Респект!

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Нерви, бутане, тесли и шамари на „Ноу Камп”
http://gong.bg/view_article.php?article_id=172159
Някои хора не са се научили още да губят.Надиграли са те добре , приеми го загуби като мъж!
Фен съм на Юве , но начина по който играе Барса е удивителен , както каза Гуардиола след години ще се говори колко добър е бил този отбор , а каруцарските прояви на Реал и Моуриньо и ваденето на червени картони ще бъдат забравени .
  , както каза Гуардиола след години ще се говори колко добър е бил този отбор , а каруцарските прояви на Реал и Моуриньо и ваденето на червени картони ще бъдат забравени .

Някои хора не са се научили още да губят.Надиграли са те добре , приеми го загуби като мъж!
Фен съм на Юве , но начина по който играе Барса е удивителен
 , както каза Гуардиола след години ще се говори колко добър е бил този отбор , а каруцарските прояви на Реал и Моуриньо и ваденето на червени картони ще бъдат забравени .
ZinedineZidane написа:Мнението си написах в другия раздел. Тук просто искам да поздравя феновете на Барса, която показа, че е №1 в последните години! Удоволствието от красив футбол не може да се замени за нищо, аз също се насладих снощи! Респект!
Поклон на такива фенове на Реал. След такъв мач...Това е кръговрата на живота. Нещата се завъртат, важно е играта на любимия отбор да ти носи наслада.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
						― Mark Twain[/center]
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Нерви, бутане, тесли и шамари на „Ноу Камп”
Съгласен съм с теб! Реал показаха голяма "класа"! Толкова ли не свикнаха вече да са мачкани от Барса в директните мачове?! При 5:0 да ритнеш футболист по подобен начин и да блъснеш още двама(нарочно)?!?  Този Рамос трябва да бъде наказан минимум за 5-6 мача! А за оная псевдо-звезда Роналдо просто нямам думи! Кой е той че да бута противниковия треньор? Като не може да се докаже като футболист на терена избива комплекси извън него! Halla Real(или там както си пишеше)
 Този Рамос трябва да бъде наказан минимум за 5-6 мача! А за оная псевдо-звезда Роналдо просто нямам думи! Кой е той че да бута противниковия треньор? Като не може да се докаже като футболист на терена избива комплекси извън него! Halla Real(или там както си пишеше) 

Този Рамос трябва да бъде наказан минимум за 5-6 мача! А за оная псевдо-звезда Роналдо просто нямам думи! Кой е той че да бута противниковия треньор? Като не може да се докаже като футболист на терена избива комплекси извън него! Halla Real(или там както си пишеше)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Re: Нерви, бутане, тесли и шамари на „Ноу Камп”
На това му се вика дерби, красив мач със заряд, голове, емоции ... Поне 1/10 от това да имаме в нашите родни дербита, пак щях да съм щастлив.
Но най-хубавото предстои, Реал ще направи 3-но повече усилия за да спечели мача в Мадрид. Както се казва "най-хубавото предстои"

Но най-хубавото предстои, Реал ще направи 3-но повече усилия за да спечели мача в Мадрид. Както се казва "най-хубавото предстои"

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
						Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Рамос деиства импулсивно.Ще се извини на съотборниците си много бързо.Това не го мислете.Реал мисля си обаче , че може да се изпречи на пътя ни и в Европа...предполагам този път ще минат 1/8 финалите и вече натам не се знае...НЕ казвам , че ние сме сигурен финалист нооо все пак се надявам да сме на четвъртфинал/..