Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2010 22:28

Новият спортно-технически директор Атанас Караиванов заяви пред "Ринг БГ", че руските ЦСКА (Москва) и "Спартак" (Москва) се интересуват от Иван Стоянов. Той обясни, че нападателят и голмайстор на отбора няма да се продава на всяка цена. "Само ако има добро предложение и от сериозен отбор. Все пак президентът решава", заяви Караиванов,

Това е официално изявление.... какво стана в действителност?
Аз отдавна съм спрял да вярвам на официални изявления на официални лица, когато става въпрос за нещо леко конспиративно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 30 ное 2010 00:32

Само като им погледнеш селекцията, дето са обявили и става ясно в какъв богат и звезден отбор сме готови да си дадем играчите - полузащитниците Гогита Гогуа от "Спартак" (Налчик) и Алексей Аравин от "Сибир", нападателя Александър Маревич от "Алания" и защитника Сергей Бендзъ. Също са купили и халфа Гоча Ходжава и нападателя Отар Марцваладзе, които до момента са били преотстъпени.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

ЦСКА продаде Спас Делев на новак в Русия

Мнениеот crap » 30 ное 2010 08:45

Нападателят на ЦСКА Спас Делев вече е футболист на руския Волга Нижни Новгород, съобщи официалният сайт на тима. Волга зае второ място в крайното класиране на втория ешелон, и от следващия сезон ще е част от елита на руския футбол.
Волга не обяви срока на договора на Делев, но освен българина привлича още шест нови играчи – двама полузащитници, нападател и защитник.
Любопитното е, че Волга и ЦСКА се срещнаха в контрола по време на зимната подготовка в началото на 2010 година. Тогава Волга победи "червените" с 1:0 в Анталия, а двубоят се запомни със спирането на тока преди почивката и ужасните метеорологични условия. Спас Делев игра срещу руснаците, като се появи като резерва.

Волга и Кубан Краснодар си спечелиха правото да играят във Висшата лига на Русия от сезон 2011. Кубан спечели шампионата в 1 дивизия, а Волга бе втори със 71 точки, и до последно се бори с градския съперник Нижни Новгород за място в елита.

Висшата лига на Русия завърши миналата седмица, а шампионата в 1 дивизия – още в началото на месеца. От елита изпаднаха Алания Владикавказ и Сибир Новосибирск.

Източник: Gong.bg

Това вече на нищо не прилича! Преди няколко дни "Титаните" обявиха ЦСКА за продан, а сега продават можеби най-талантливият си футболист. Говори се, че ще се продадът също така Маркиньос и Минев, както и още за сега неизвестни футболисти, общо взето за който има оферти. Това, според мен, си е чисто разграбване на отбора...

ПС: Отварям нова тема, понеже темата "за трансфери" е кръстена като "Зимна селекция", демек не касае продадените от ЦСКА футболисти.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: ЦСКА продаде Спас Делев на новак в Русия

Мнениеот magichko » 30 ное 2010 08:53

Венци Живков: Спас не е продаден
30 ноември 2010 08:15
Изпълнителният директор на ЦСКА отрече информацията в медиите
Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков категорично отрече информациите, че Спас Делев е преминал във Волга. Няма такова нещо, Спас Делев е футболист на ЦСКА. Волга има интерес към него, но аз смятам, че ако се стигне до негова продажба, то тя ще е свързана с доста по-голям клуб. А и ще е за далеч по-голяма сума от тази, която предлага Волга", заяви Живков.
Другият изпълнителен директор на ЦСКА Емил Костадинов също опроверга информациите за сделкa.
"Cnac да е трансфериран във Волга? За пръв път до мен стига подобна информация. Няма такова нещо. Спас си е играч на ЦСКА. Явно е станала някаква грешка", заяви Коща.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 30 ное 2010 09:17

нямам вяра нито на Костадиноф нито на Венци :evil: Пък и ако е наистина за 1 млн. евро трансфера да го дават Спаско :)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 30 ное 2010 09:31

Ако е вярна новината - аплодирам силно. От Делев нищо не става и това се видя ясно. Омръзна ми от "надежди", които одъртяват с това прозвище и никога не се реализират. Ако наистина са взели добри пари за него, евала. С тях можем да купим много по-добър от него. Аз лично след този полусезон няма да съжалявам за продажба на който и да било футболист. Освен Тошко и Маркиньос никой не заслужава да носи червения екип. Е, и Мболи, но той е наемник и няма да остане най-вероятно. Спомнете си как Стойчо 2002г. смени почти целия отбор и веднага стана шампион. Това трябва да се случи и сега, но поетапно.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 30 ное 2010 09:53

последно продаден или не е продаден
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 30 ное 2010 09:55

zuekaa написа:последно продаден или не е продаден

Вярвам на спас делев той каза в интервю,че не е продаден и на Венци Живков.

Потребителски аватар
bobonikolov

Спас Делев не е продаден.Остава в ЦСКА за сега

Мнениеот bobonikolov » 30 ное 2010 11:40

Нападателят на ЦСКА Спас Делев отрече появилите се информации, че вече е играч на новия член на руската Премиер лига – „Волга” (Нижний Новгород). Както е известно, на официалната страница на руския тим днес се появи информации, че бившият играч на „Пирин” вече е подписал с „Волга”.
"Днеска ми подпалиха телефона с тази новина, всички ми звънят да ме питат вярно ли е. Аз не знам нищо, че са ме купили от този клуб", коментира Делев.
На въпрос как така на сайта на клуба е поместена тази информация за неговия трансфер, той коментира:
"Просто , явно този клуб проявява някакъв интерес към мен и затова са публикували тази информация. Те обаче може да дават за мен 100 000 лева, които ръководството на ЦСКА да отхвърли, ако има по-добри оферти. За сега обаче няма конкретна оферта към мен от руски клуб. В момента мисля само за представянето си за отбора, в който съм в момента и за мачовете от Лига Европа с „Бешикташ” и „Порто”, както и този за Купата с „Малеш", завърши бързоногият футболист.

Мартин Хаджиев, E79 news

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 30 ное 2010 17:35

Дигна ми се самочувствието - има отбори, дето са по-объркани и от нас! :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”