ДОБРО НАЧАЛО !!!
Бранителят на ЦСКА Александър Бранеков е бил изгонен вчера от тренировката в Панчарево заради наглото си държане, съобщава "Меридиан Мач". Младокът се изрепчил на Ради Здравков заради отсъждането на помощника по време на двустранната игра.
Любо Пенев веднага скастрил Бранеков и го пратил под душовете. "Още една издънка и заминаваш в дублиращия отбор. Глобен си и с премията за Локо (Пд)", извикал Любо към нахакания защитник. "Много ме уплаши", отсякъл Бранеков безцеремонно и на път към съблекалнята изритал една от топките.
Засега съдбата на защитника не е ясна, но той със сигурност няма да бъде в групата за мача със Спартак Варна.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2518225
Младок се репчи на Любо Пенев !!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Младок се репчи на Любо Пенев !!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Re: Младок се репчи на Любо Пенев !!!
........ Според мен, много скоро "духащият супата" ще "издуха" Чорбата !!! 

Yoda написа:........ Според мен, много скоро "духащият супата" ще "издуха" Чорбата !!!
От онова интервю през 1996 си спомням, че духащият супата трябва да си ти, щото не го уважаваш
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Детенце, не мога да уважам такива помияри като него .... Виж Емил Костадинов е друго нещо ! В Близките години България едва ли ще има друг такъв нападател като Коща ... Марто все още може само да му връзва обувките на Коща ...
Yoda написа:Детенце, не мога да уважам такива помияри като него .... Виж Емил Костадинов е друго нещо ! В Близките години България едва ли ще има друг такъв нападател като Коща ... Марто все още може само да му връзва обувките на Коща ...
Пич, от доста време те чета тук и там, и оставам с впечатлението, че си болен мозък, злобно се заяждаш, и не си сваляш цветните очила!!!! Дай Боже повече такива "помияри" дето три пъти са ставали голмайстори на испанското първенство! Емо беше велик футболист, ама сега сигурно и ти подскачаш на диванчето в къщи, когато Марто вкара гол?!..... Няма нужда от такива провокации......
Не си изпускай нервите, още си млад !
МНЗ предупреждава : "Цска е вреден за вашето здраве !"

Младото си е младо-няма уважение към никой! 

Май ще ти пратя ситите.Yoda написа:Не си изпускай нервите, още си млад !![]()
![]()
![]()

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Yoda написа:Детенце, не мога да уважам такива помияри като него .... Виж Емил Костадинов е друго нещо ! В Близките години България едва ли ще има друг такъв нападател като Коща ... Марто все още може само да му връзва обувките на Коща ...
Странна работа сме българите! Живуркащи индивиди, да се заяждат с хора, които са направили повече за родинаната си, отколкото самото съществуване на първите! Тоя т.нар. "помяр" е шампион на Испания, футболист номер 1 за 1988г., и на 28 място сред голмайсторите на Испания за всички времена! А ти Yoda, какво си направил за България?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Лепна ми първия аватар!Това направи за родината!
Сега съм по-хубав! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Върни се в “Футбол - България”