Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот Blue_Girl » 28 ное 2010 19:22

Highlander написа:Много трудно ще е да спечелим този мач , дори трудно ще завършим наравно без наличието на плеймейкър в стартовия състав .
Това е някаква химера . Не знаем с Йовов какво е положението , но с тези многоброини контузии дори да играе едва ли ще е повече от 60 минути като през времето , в което играе ефективността му ще е много ниска и едва ли ще помогне .
За Кривия не се знае каква му е контузията и дали изобщо ще може да вземе участие , но той също е ниско ефективен и може да издържи малко на терена , обаче има невероятен хъс и с един крак пак ще е по добър плеймейкър от Огнянов . Вариантът той да започне титуляр , ако въобще е в групата за мача е по скоро нулев . Ще има ход на отчаянието и като офанзивен халф явно ще започне Огнянов , който бави абсолютно всяка една атака на отбора . Няма никаква фантазия , докато се ориентира какво да прави защитниците са се прегрупирали и бързо отразяват опасността . Ударите му са анемични и в повечето случай неточни.
Абсолютна трагедия ! С него можем да играем с Монтана и Академик , но с отборът в подем на Гент сме обречени . Нека си го кажем - Ще играем с човек по малко докато е на терена . Явно Милиев и Грийн отново ще са в центъра на защитата , което означава , че евентуално и Балтанов ще се появи в стартовия състав . Не знам риск с Иванов до какво би довел , но в такава ситуация трябва да се пробва всичко възможно . Просто двигателят на отбора ни угасна с контузията на Тасевски . С контузийте на Йовов и Кривия всякакво разнообразие и нестандартни решения в атака ще изчезнат . Като сложим и факта , че Гент ще се хвърли с всички сили в мача , а ние се представяме зле като домакини всичко друго освен победа за Гент ще е изненада .
Трябва мъжка игра , раздаване до последна капка кръв и можем да сътворим подвиг .
Очакваме и се надяваме !

1 Поправка:
В този мач сме гости, а не домакини.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 28 ное 2010 19:57

Излизаме за победа пък каквото стане !
Ако не успеем живи и здрави !
Всички успехи до сега на Левски са били при такъв статус (когато не сме притиснати).
Не мисля,че някой може да ги вини ако не успеят.
Пък и да не величаем толкова много белгийците.
Според мен сме по-класен отбор от тях, но те са по-амбицирани и в по-обигран състав.
Дано Господ да ни пази от глупави грешки и ни даде малко шанс в атака !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 ное 2010 23:41

Подкрепям напълно мнението ти, slavi. Радостта, която изпитах от мачовете с АИК, Гент и Лил (при гола на Гаджев) ще ми държи влага още дълго време. Сега, каквото дойде. Програма-оптимум (програма-минимум за мен бе влизането в групите, а програма-максимум...еххх ) е изпълнена. ;) Отборът има потенциал и за повече, може би, но Ясен няма въображението, за да поведе този отбор по-напред, както и Гонзо. И двамата са песимисти може би по природа, а може и качества да не им достигат. Кой знае?! Подценяват сякаш отбора и подобно на Ратко в устата им е все: "с това разполагаме". А имаше един човек, който се размечта преди няколко години... А той нямаше Жо, Гарра и Дарко.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 ное 2010 09:46

Требе ни баш десно крило, баш централен защитник, баш ляв защитник, баш плеймейкър, баш ляво крило, баш още един централен нападател. Ето това е резервна скамейка, с която можем да пробием някъде, РЕАЛНО. Всичко друго ще е абсолютен късмет, разбира се раздаване на момчетата и т.н. Като цяло обаче, не може такъв малък брой футболисти да поддържат едно постоянно ниво. Винаги ще има контузени, наказани, спад във формата, а алтернативи - не! Кривия вече му тежат годините, помага, но си трябва човек с фантазия, с добър пас, защото само Тасевски не стига. Конкретно за този мач шансовете са равни и нека се надяваме късметът да е с нас, защото в последно време го няма. Залцбург ни вкараха жалък гол, Лил изравняват по нещастен начин, време е и на нас да ни се усмихне късметът. Разбира се това ще стане само с добра игра от наша страна...

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 29 ное 2010 10:07

Дано Господ е с нас и победим във този мач.Но и да не се случи не трябва да хулим отбора който направи един прекрасен до момента сезон.Аз лично винаги ще си спомням с добро тази еврокампания каквото и да стане докрая все пак тези евровечери срещу Калмар,АИК,Гент и дори Лил въпреки нещастния завършек това което направи отбора до момента в еврпа за мене е много.Дано сега има една евровечер и извън Герена и отново да изпитаме пълното щастие от победа.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 ное 2010 13:42

Според мен, едно от най-важните неща е да не допуснем гол през първото полувреме, щото знаем как угасват всички тогава... Няма кво да се правим на ударени, Гент ще излязат за победа, като домакини и 100% ще има силен натиск отначало. Дано не стане някоя глупава грешка в защита.
Предпочитам Митрев да пази. Има повече опит от Акалски, който в мача с Лил сякаш прегоря на няколко пъти. Такива излизания и изтървания на топката не бях виждал от доста време.

Мен едно ме притеснява - до сега в гостуванията - дълга и висока топка към Гарата, тъч - към Гарата... Ми той в тия мачове, в 60-70% от времето, като е с топка или е с гръб към врата, или сваля топката, но крилата ги няма, че да я поемат. Въобще, тая стратегия, дето Ясен прилага, е умряла преди 30години за футбола и всеки нормален клуб ще пази Гарата. (Не само български).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 ное 2010 17:14

Времето в деня на мача ще е свирепо. Цял ден с температури под нулата, придружени със силен вятър, който ще прави усещането като за -15 градуса.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 ное 2010 17:38

metodito написа:А имаше един човек, който се размечта преди няколко години... А той нямаше Жо, Гарра и Дарко.

Но имаше Мечо, Ицо, Дани, Лусио, Ричи, Домо и още :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 ное 2010 17:44

ehh написа:Времето в деня на мача ще е свирепо. Цял ден с температури под нулата, придружени със силен вятър, който ще прави усещането като за -15 градуса.

Жалко,че хокейният ни отбор се разпадна! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 30 ное 2010 01:15

Стига с това минало !
Моето категорично мнение е,че в този отбор има 5-пъти повече хляб.
Нека по спорим:

При предишните успехи :
------------------------------------Сегашния отбор:
1. Петков (29г.)----------------1. Акалски (25г.)
2. Ж.Миланов (25г.)-----------2.Д.Мюлдер (25г.)
3. Топузаков (28г.)------------3.Иво Иванов (25г.)
4. Томашич (29г.)-------------4.Й.Милиев (23г.)
5. Вагнер (28г.)----------------5.В.Минев (30г.)
6. Боримиров (32г.)-----------6.Вл.Гаджев (23г.)
7. Ричи ( ? )---------------------7. С.Грийн (28г.)
8. Мечо (29г.)------------------8.Д.Младенов (23г.)
9. С.Ангелов (29г.)------------9.Д.Тасевски (26г.)
10. Домовчийски (20г.)-------10. ГАРА ДЕМБЕЛЕ (24г.)-->12.И.Иса (24г.)
11. Йовов (29г.)----------------11. Жоазиньо (22г.)
-----------------------------------------------------------------
Средна възраст: 27.5 години Средна възраст:24,9г.

Ако се направи такава елементарна справка ще устанановите,че този отбор има много повече потенциал.

По млад е ! По талантлив е ! Има повече успехи за възраста си от предните !
ПРИ ПРЕДНИЯ ОТБОР БЮДЖЕТА БЕШЕ 7 МЛН./ ГОДИНА !
СЕГАШНИЯ ОТБОР ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ Е ОБИГРАЛ ДОСТАТЪЧНО ЗАЕДНО ! Трябва им да поиграят заедно поне още 1 година.

Така,че спрете да пишете за миналото с Мъри,Наско и т.н. Този отбор има много повече потенциал, а ние трябва да имаме малко търпение !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Архив”