Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_ power1
Контакти:

Re: Каква запалка бе?

Мнениеот blue_ power1 » 20 мар 2009 10:26

Весо 1913,прав си отвсякъде,вчера писах по подобна тема,но ще си кажа мнението отново-ако искаме да ставаме шампиони,трябва да биеме всеки,независимо къде играем и то с добър футбол,та това е Левски все пак по дяволите.Със страх шампион не се става,а с победи и то точно в дербитата,какъвто се явява и мача с Морето.Това е....

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: КЛИПЪТ НА ТОДОР БАТКОВ, В КОЙТО СЕ ВИЖДА КАК НАРУшАВА ЗАКОНА

Мнениеот plamen etov » 20 мар 2009 10:35

Yoda написа:ТОВА ВЕЧЕ Е КРАЯТ НА ЛЕВСКИ !!!
Аз се чудех, защо червените боклуци ходят умислени от една година, а те ето какво измислили ... Напънала се планината и родила ... микроб !
Това вече събаря Батков от всякъде ... Сега като го погнат ДАНС , ФБР, ГРУ, МОССАД , ЦРУ и т.н. направо ще му разкажат играта .... да стреля той с пищов по прасенцата ... Вместо да открадне 50 000 000 от някоя фирма и да наебе 500 000 червени фенове, ще ми стреля по прасенцата ... Престъпник Снощи хиляди червени фенове най после заспаха !!! Мъката им свърши ! Батков аут от играта !!!

АБЕ БАТКОВ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЕДНА ТЕЖКА КАРТЕЧНИЦА И НЕ ОТИДЕШ НА АРМИЯТА ?! Да видиш що е лов на прасета !!!

А бе братле къде си виждал някой да избива с картечница СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ ;) ;) ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Каква запалка бе?

Мнениеот garfild8 » 20 мар 2009 10:35

Veso1913 написа:Браво на yasen!!!Това е фен на футбола.А на останалите левскари искам да напомня че от години преди мача на Левски на Тича,ние отнасяхме някое наказание.Играхме с тях в Несебър ,не ни победиха.Играхме и на Тича.Предполагам не са забравили онези две дузпи в края на мача едната от които след края на редовното време и продълженията.Да!Рядко ви побеждаваме.Но това за наша радост не се държи на спортно превъзходство,а на ЯВНИ съдийски аванти.Нима забравихте за двете дузпи на Герена и АБСОЛюТНО НЕЗАСЛУЖЕНИЯ ЧЕРВЕН КАРТОН НА ДЯКОВ!Това ли ви е критерия за феърплей?Да ви бутат колкото могат?А сега ще напиша кога сме ви били на Тича.След като се върнахте доколкото си спомням от Киево.3-2.С три АБСОЛюТНО СЛУЧАЙНИ ГОЛА според вашия велик треньор и националния ви вратар.Искам сега на Тича да ви вкараме по възможност отново три случайни гола.И не се молете да ни остават ТИМ,а се молете да има повече хора като тях даващи пари за футбол.Само по този начин ще започнете да избягвате големите си изцепки срещу разните БАТЕТА,Тамперета,Жилини...Нас и да ни накажат,пак ще играем на 100%.И да ни коли съдията,пак ще играем на 100%.Но ако успеем да се клсираме за УЕФА,ще въпреки тези аванти в полза на софийските отбори и ще се представим повече от достойно,за разлика от другите участващи.Молете се за истински футбол!А ако има удар със запалка или камък или бномба-да ни накажат!Не искаме някой да ни подпира.Но да е доказано.Ако не от доклад на съдията поне от видеозапис.А не както имаше пръснати глави с камъни,с бомбички,бити полицаи и други такива по софийските терени БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ!ЗНАМ ЧЕ ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ ГИ Е СРАМ.А мнението на останалите не ме интересува.
Притеснява ме само това сините да не дойдат със съдията във Варна.Защото те и чорбата играят много често с 12 човека на терена.Я ще е Момчил Врайков,я ще е Малката Баничка оправия няма.Когато се играе така че главния съдия да не се забелязва спокойно можем да издъним Левски на ''Тича''.
Само Черно море.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 мар 2009 10:44

Абе според вас Батков ако знаеше,че е незакконно оръжието и ли разрешил да му правят клип :?:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2009 10:51

Yoda написа:ТОВА ВЕЧЕ Е КРАЯТ НА ЛЕВСКИ !!! :D :D
Аз се чудех, защо червените боклуци ходят умислени от една година, а те ето какво измислили ... Напънала се планината и родила ... микроб :D !
Това вече събаря Батков от всякъде ... Сега като го погнат ДАНС , ФБР, ГРУ, МОССАД , ЦРУ и т.н. направо ще му разкажат играта .... да стреля той с пищов по прасенцата ... Вместо да открадне 50 000 000 от някоя фирма и да наебе 500 000 червени фенове, ще ми стреля по прасенцата ... Престъпник :D Снощи хиляди червени фенове най после заспаха !!! Мъката им свърши ! Батков аут от играта !!! :D

АБЕ БАТКОВ ЩО НЕ ВЗЕМЕШ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЕДНА ТЕЖКА КАРТЕЧНИЦА И НЕ ОТИДЕШ НА АРМИЯТА ?! Да видиш що е лов на прасета !!! :D

Еххх, че ме кефи тая тема ;)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 мар 2009 10:53

0007 написа:Абе според вас Батков ако знаеше,че е незакконно оръжието и ли разрешил да му правят клип :?:

Той беше сигурен и в договора на Станислав Ангелов, ама кво се случи....
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 20 мар 2009 11:00

ros написа:
0007 написа:Абе според вас Батков ако знаеше,че е незакконно оръжието и ли разрешил да му правят клип :?:[/quote
Той беше сигурен и в договора на Станислав Ангелов, ама кво се случи....

Виж какво моето момче ! Има две големи истини в тоя живот и искам да ги запомниш :
1. /Няма отношение по темата/ Мечката веднъж като опита човешко месо, става стръвница за винаги !
2. /Има отношение по темата/ Който веднъж предаде някого , си остава предател завинаги ! Това Лай... Ангелчов първо предаде чорбата, после Левски, скоро ще се издъни и в националния и накрая ще получи и немски шут в малкото си дупенце ... Бъди сигурен в това !!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Моля помогнете!!!

Мнениеот Sleepwalker » 20 мар 2009 11:22

Влизаш в арена.бг,след това цъкаш на фрее.арена.бг(май така беше), влизаш в категория спорт и там намираш торент "Левски". В него съм качил над 800 мб материали,снимки,клипчета от мачове и други на любимия отбор, които съм събирал.Там има много хубави снимки, които можеш да си оразмериш много лесно.Успех!
Изображение

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: НИКИ ДИМИТРОВ СЕ ЗАВРЪЩА!

Мнениеот XTaz » 20 мар 2009 11:28

това много хубаво, ама на мен ми липсва още едно крило в Левски, на което десният крак не му служи основно за подпирачка.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: НИКИ ДИМИТРОВ СЕ ЗАВРЪЩА!

Мнениеот XTaz » 20 мар 2009 11:30

npfutbol написа:Е и какво от това ... нещо се израдвахте като че ли Кр.Роналдо ще играе на фланга,
а той бил ...Хичо....! Той да вземе да се научи повече да комбинира, а не да само да
се мъчи всичко сам да постигне!

Ми приликите в стила на игра са бая. 2 години му трябваха на сър Алекс да обясни на Роналдо, че има и съотборници на терена...Само класата е малко различна...
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Върни се в “Архив”